Δεν είχε ρεπερτόριο ο Χόρν;
Θεατράνθρωπος μεγάλος.
Θεατράνθρωπος μεγάλος.
Δεν έχω δει έγραψα για να κρίνω
Θεατράνθρωπος μεγάλος.
Θεατράνθρωπος μεγάλος.
Σωστό και αυτό !θανασης βεγγος...ο πιο παρεξηγημενος ελληνας ηθοποιος πολυ μπροστα απο την εποχη του.το σουρεαλ του το....
να σου πω το σκεφτηκα και εγω αυτο...δυσκολο οταν εχεις μια μονο επιλογη.σαν να ξεχωριζεις απο τα παιδια σου...Sorry Θανάση Βέγγο.....αλλά ψηφιζω Διονύση Παπαγιαννόπουλο ......επίσης μεγαλος δραματικός ηθοποιός .......βασικά η ψηφοφορία είναι λίγο άκυρη ........ο καθείς ηταν μοναδικος στους ρόλους που επαιξαν......
και αυτος στον δρακο ηταν φιγουρα που λιγοι ηθοποιοι του χολιγουντ μπορουσαν να εχουν οπως και φιγουρες απο ταινιες του κουροσαβα μπορουσαν να τον πλησιασουν...Ντίνος Ηλιόπουλος. Απίστευτο ταλέντο, ηθοποιάρα από τις λίγες.
Κορυφαία του στιγμή στον κινηματογράφο κατά τη γνώμη μου, ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.
Χωρίς να ξεχωρίζω και τις άλλες ταινίες που εχει παίξει. Απλά σε αυτήν την ταινία ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟΣ στο ρόλο του ζωγράφου Πίπη.
Λεπτό εκλεπτυσμένο χιούμορ, δοσμένο με την ευγενική μορφή του Ντίνου.
Ο Ηλιόπουλος - ηθοποιος είναι για μένα ό,τι ο Μαραντόνα για το ποδόσφαιρο ή ο Μαικλ Τζόρνταν στο μπασκετ.
Ο Χρόνης Εξαρχάκος επίσης εξαιρετικός.
Και φυσικά ο δικός μας καλός ανθρωπος Θανάσης Βέγγος....
"Όλα είναι ατμός!" Θρασύβουλας...
Πάντως όλοι οι ηθοποιοί της λίστας είναι μορφές και εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί οι ταινίες που έπαιξαν βλέπονται ακόμη.
Λάμπρος Κωνσταντάρας!!!
Χωρίς δέυτερη σκέψη....
Και νά μία απ'τις αγαπημένες μου σκηνές:
ειπαμε κουμπαρε για ηθοποιο...οχι για κομπαρσαδουρα......εχω πολυ ανωτερους >>>Επειδή μου αρέσει η υποκρισία,Αντώνης Σαμαράς!!!!