Νέα

Ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός όλων των εποχών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 756
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος είναι, κατα τη γνώμη σας, ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός όλων των εποχών

• 1. Βασίλης Λογοθετίδης

Ψήφοι: 36 9,6%
  • 2. Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ψήφοι: 40 10,7%
  • 3. Δημήτρης Χορν

Ψήφοι: 38 10,1%
  • 4. Νίκος Κούρκουλος

Ψήφοι: 12 3,2%
  • 5. Νίκος Ξανθόπουλος

Ψήφοι: 1 0,3%
  • 6. Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ψήφοι: 6 1,6%
  • 7. Μάνος Κατράκης

Ψήφοι: 24 6,4%
  • 8. Νίκος Σταυρίδης

Ψήφοι: 6 1,6%
  • 9. Βασίλης Αυλωνίτης

Ψήφοι: 9 2,4%
  • 10. Μίμης Φωτόπουλος

Ψήφοι: 2 0,5%
  • 11. Θανάσης Βέγγος

Ψήφοι: 128 34,1%
  • 12. Γιάννης Γκιωνάκης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 13. Νίκος Ρίζος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 14. Ορέστης Μακρής

Ψήφοι: 4 1,1%
  • 15. Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

Ψήφοι: 27 7,2%
  • 16. Ντίνος Ηλιόπουλος

Ψήφοι: 16 4,3%
  • 17. Κώστας Χατζηχρήστος

Ψήφοι: 9 2,4%
  • 18. Αλέκος Αλεξανδράκης

Ψήφοι: 2 0,5%
  • 19. Γιώργος Φούντας

Ψήφοι: 3 0,8%
  • 20. Κώστας Βουτσάς

Ψήφοι: 12 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γ τον Εξαρχακο πραγματικα δεν εχω λογια....στην 5αδα σιγουρα....
εν παση περιπτωση την ψηφοφορια την θεωρω "ακυρη"...λειπουν τεραστιοι,καποιοι μεσα δεν ειναι τοπ και εχουμε μονο μια ψηφο.προσωπικη αποψη παντα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εν παση περιπτωση την ψηφοφορια την θεωρω "ακυρη"...λειπουν τεραστιοι,καποιοι μεσα δεν ειναι τοπ και εχουμε μονο μια ψηφο.προσωπικη αποψη παντα.
Nτάξει είναι λίγο για τον πούτσο καβάλα να ψάχνεις τον τοπ,το επιχείρημα της μίας ψήφου άκυρο πάντως,όταν έχεις να διαλέξεις τον τοπ μία ψήφο θα έχεις,πόσες θα έχεις;

Επισκέπτης
Ωραίο θέμα saruman μόνο που ίσως να ήταν προτιμότερη η επιλογή των τριών μεγαλύτερων φερ' ειπείν.
Όπως και να 'χει, οι προτιμήσεις μου καθορίζονται ως εξής:

Θανάσης Βέγγος!
Οι επιδόσεις του στην κωμωδία είναι γνωστές, αλλά στις μαύρες κωμωδίες που έχει παίξει καταφέρνει να βγάλει τέτοια τραγικότητα που σου πιάνεται η καρδιά. Συν του ότι δεν είχε παρακολουθήσει καν θεατρικές σπουδές.

Από 'κει και πέρα, αν είχα δικαίωμα τριπλής ψήφου θα επέλεγα Βασίλη Λογοθετίδη και Νίκο Σταυρίδη, ενώ αν είχα πενταπλή οι επιλογή του Βασίλη Αυλωνίτη και του Γιάννη Γκιωνάκη θα ήταν αναπόφευκτη.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Nτάξει είναι λίγο για τον πούτσο καβάλα να ψάχνεις τον τοπο,το επιχείρημα της μίας ψήφου άκυρο πάντως,όταν έχεις να διαλέξεις τον τοπ μία ψήφο θα έχεις,πόσες θα έχεις;
δεν εχεις τοπο δεν εχεις ελπιδα...δε θα σε χασει καμια πατριδα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ωραίο θέμα saruman μόνο που ίσως να ήταν προτιμότερη η επιλογή των τριών μεγαλύτερων φερ' ειπείν.
Όπως και να 'χει, οι προτιμήσεις μου καθορίζονται ως εξής:

Θανάσης Βέγγος!
Οι επιδόσεις του στην κωμωδία είναι γνωστές, αλλά στις μαύρες κωμωδίες που έχει παίξει καταφέρνει να βγάλει τέτοια τραγικότητα που σου πιάνεται η καρδιά. Συν του ότι δεν είχε παρακολουθήσει καν θεατρικές σπουδές.

Από 'κει και πέρα, αν είχα δικαίωμα τριπλής ψήφου θα επέλεγα Βασίλη Λογοθετίδη και Νίκο Σταυρίδη, ενώ αν είχα πενταπλή οι επιλογή του Βασίλη Αυλωνίτη και του Γιάννη Γκιωνάκη θα ήταν αναπόφευκτη.
οι περισσοτεροι τοτε δεν ειχαν καμια θεατρικη παιδεια.καποιοι δε ,δεν ηξεραν καν να διαβαζουν.αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει πως ο αυλωνιτης δεν ηξερε να διαβαζει κ του διαβαζαν αλλοι τον ρολο κ τον μαθαινε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μήπως παίρνετε πολύ στα σοβαρά τις ψηφοφορίες του μπου :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467
οι περισσοτεροι τοτε δεν ειχαν καμια θεατρικη παιδεια.καποιοι δε ,δεν ηξεραν καν να διαβαζουν.αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει πως ο αυλωνιτης δεν ηξερε να διαβαζει κ του διαβαζαν αλλοι τον ρολο κ τον μαθαινε.

Λάθος. Απλώς αυτός, όπως και πολλοί άλλοι με κορυφαίους Χατζηχρήστο και Βλαχοπούλου, δεν τηρούσαν το κείμενο. Έπαιζαν "νούτικα".

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λάθος. Απλώς αυτός, όπως και πολλοί άλλοι με κορυφαίους Χατζηχρήστο και Βλαχοπούλου, δεν τηρούσαν το κείμενο. Έπαιζαν "νούτικα".
περα απο αυτο...ειμαι σιγουρη οτι γ καποιον το ειχα διαβαζσει αυτο...γ ποιον ρε γμτ....; :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σαρουμαν στην ψηφοφορια για γυναικες μη τυχον βαλεις τη Βουγιουκλακη. :s&m_2:

Επισκέπτης
Η αναφορά μου ήταν για να τον διακρίνω από τους άλλους δύο που θεωρώ ότι ανήκουν στην τριάδα, τον Λογοθετίδη και τον Σταυρίδη, καθώς και οι δύο τους ξεκίνησαν το θέατρο πριν τα είκοσί τους χρόνια ενώ ο Βέγγος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν ηθοποιός σχεδόν τριαντάρης και από το πουθενά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467
περα απο αυτο...ειμαι σιγουρη οτι γ καποιον το ειχα διαβαζσει αυτο...γ ποιον ρε γμτ....; :headbang:

Γυναίκα ήταν. Αλλά δεν έχει σημασία. Ας μην σπιλώσουμε την μνήμη της. Ήταν πάντως  πολύ καλή στο είδος της, και με μεγάλη θητεία σε μπουλούκια,αλλά και στον κινηματογράφο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σαρουμαν στην ψηφοφορια για γυναικες μη τυχον βαλεις τη Βουγιουκλακη. :s&m_2:
συμφωνω μαζι σου...αλλα γ καποιους ηταν....
Από πού κ ως πού έχετε άποψη για την Βουγιουκλάκη;;;

Την προλάβατε μήπως,έχετε γνώσεις για να κρίνετε;;;

Ρε συγκεντρωθείτε λίγο!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Από πού κ ως πού έχετε άποψη για την Βουγιουκλάκη;;;

Την προλάβατε μήπως,έχετε γνώσεις για να κρίνετε;;;

Ρε συγκεντρωθείτε λίγο!!!!
προφανως και εχουμε δει ολες τις ταινιες τις(εγω τουλαχιστον)και την εχω δει κ στο θεατρο.

Γυναίκα ήταν. Αλλά δεν έχει σημασία. Ας μην σπιλώσουμε την μνήμη της. Ήταν πάντως  πολύ καλή στο είδος της, και με μεγάλη θητεία σε μπουλούκια,αλλά και στον κινηματογράφο.
μονο σπιλωμα δε το θεωρω αλλα οκ...ισα ισα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom