Επισκέπτης
Σκέφτεσαι σαν τον Μακιαβελλι δηλαδη?
Ο Μακιαβέλι για να είμαστε ακριβείς,
πέθανε πάμφτωχος και έζησε ζωή σπαρτιάτικη , γεμάτος αγάπη για την πατρίδα του.
Σκέφτεσαι σαν τον Μακιαβελλι δηλαδη?
Και το όνειρο της ΕΟΚ από τον Καραμανλή ξεκίνησε. Κατηγόρησε τον για το Μνημόνιο. Ρε χουουυ
Τα γεγονοτα ξερεις ποια ειναι? Οτι πλεον σε δανειζουν με 10% επιτοκιο.
Και μπορει και παραπανω... αυτο εσυ το λες επιτυχια?
Και το όνειρο της ΕΟΚ από τον Καραμανλή ξεκίνησε. Κατηγόρησε τον για το Μνημόνιο. Ρε χουουυ
Ο Μακιαβέλι για να είμαστε ακριβείς,
πέθανε πάμφτωχος και έζησε ζωή σπαρτιάτικη , γεμάτος αγάπη για την πατρίδα του.
ωρέ τι τίτλος είναι αυτός, τον έχετε κατοχυρώσει κιόλας;ως ελληνόφωνος αριστερός ευρωπαίος!
λαικίζειν εστί φιλοσοφείν, ιδιαίτερα όταν έχεις άγνωστες λέξεις.ελπίζω να κατάλαβες ότι οι γενικολογίες και ο ακρομεσοδεξιός λαικισμός χωλένει και αυτό αποδεικνύεται εύκολα.
σουβλάκια από τα φεστιβάλ της κνε;
Ότι είναι κοινά αποδεκτό στους νεοελλήνες είναι κ πάγια αλήθεια δηλαδή;;;φυσικά και δεν έχω διαβάσει για την πλευρά του Μ.Α. που αναφερεσαι, δηλδή ότι στο πρόσωπο του οι νεοέλληνες βλέπουν τον έλληνα power ranger ή τον superman, που βλέπαμε σαν παιδιά και πέρναγε η ώρα μας.
Επίσης δεν έχω διαβάσει την ιστορία, όσο θα έπρεπε, αλλά όταν βλέπω ότι πάνω από όλη αυτή την απαξίωση υπάρχουν ξένα εκπαιδευτήρια που αναγνωρίζουν την αξία προσώπων και ενεργειών, τα οποία πρόσωπα οι φερόμενοι ως κάτοχοι ιδεολογίας με μεγάλα αρχίδια και αντικειμενικότητα περί όλων των θεμάτων(και άποψη περί όλων των θεμάτων) συνεχίζουν να εξεφτελίζονται απαξιώνοντας κάτι το κοινό απόδεκτό.
κοινό αποδεκτό βέβαια από άτομα σπουδαγμένα κυρίως και όχι από ποταπούς νεοέλληνες που τολμούν να θεωρούν τον αλέξανδρο ως μέγα(γέλια στο backround)
ελπίζω να κατάλαβες ότι οι γενικολογίες και ο αριστερός λαικισμός χωλένει και αυτό αποδεικνύεται εύκολα.
Eχεις κολλησει με τον Μ.Α ετσι? Σε ποια σκοτεινη πλευρα αναφερεσαι? Οτι ηταν λιγο γεια σου, οτι σκοτωσε τον Κλειτο, οτι ηταν γκευ τι ειναι παλι?Κοίτα αν έχεις διαβάσει λίγο κ την άλλη άποψη για την σκοτεινή πλευρά του Μέγα κ έχεις μία τυπική λογική....
Μάλλον δεν τον έχεις ειδωλό σου...
Ενταξει ξεχασες τους Βαλκανικους, την μικρασιατικη καταστροφη, το επος της Αλβανιας, την μαχη των οχυρων, το υποβρυχιο Παπανικολης, την Εθν αντισταση, την Κυπρο, την αντισταση στην χουντα, το πασοκ του 81 κλπ κλπΤώρα τα σύμβολα κ πρότυπα των νεοελλήνων ως έθνος σταματούνε στην επανάσταση του 1821,είναι γεγονός το οποίο δεν νομίζω ότι αμφισβητείται...
λαικίζειν εστί φιλοσοφείν, ιδιαίτερα όταν έχεις άγνωστες λέξεις.
άμα κατάλαβες μόνο την τελευταία φράση και όχι το υπόλοιπο κείμενο μπορώ να σου στείλω μετάφραση
Τα γεγονοτα ξερεις ποια ειναι? Οτι πλεον σε δανειζουν με 10% επιτοκιο.
Και μπορει και παραπανω... αυτο εσυ το λες επιτυχια?
ωρέ τι τίτλος είναι αυτός, τον έχετε κατοχυρώσει κιόλας;
έχετε και πύργους ή μόνο μκο;
τον έχουν και εξωπαραταξιακοί ή μόνο όσοι αγοράζουν κουπόνια ή/και σουβλάκια από τα φεστιβάλ της κνε;
Δέ νομίζω ότι είναι λάθος οι παρατηρήσεις σου, η σύγκριση έχω την εντύπωση είναι
Τόσο γεια σου που εξαφάνισε πόλεις κ μερικές χιλιάδες,αν ήταν bisexual καθόλου δεν είναι να απασχολεί,αδιάφορο...Eχεις κολλησει με τον Μ.Α ετσι? Σε ποια σκοτεινη πλευρα αναφερεσαι? Οτι ηταν λιγο γεια σου, οτι σκοτωσε τον Κλειτο, οτι ηταν γκευ τι ειναι παλι?
Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει πρότυπο τον Μέγα Αλέξανδρο κ τον Κολοκοτρώνη που έσφαζε Τουρκάκια γεγονός.Ενταξει ξεχασες τους Βαλκανικους, την μικρασιατικη καταστροφη, το επος της Αλβανιας, την μαχη των οχυρων, το υποβρυχιο Παπανικολης, την Εθν αντισταση, την Κυπρο, την αντισταση στην χουντα, το πασοκ του 81 κλπ κλπ
Δηλαδη τι συγκρινω? Που κανω λαθος...
Ναί διότι δεν τον διόρισε τελικα αυλικό ο Βασιλιας.
Ο Μακιαβελλι ειχε εξοριστει στην απομονωση για να συγγραψει τον Πριγκιπα ή Ηγεμονα.
μίλησα για κοινό αποδεκτό γεγονός μόνο εντώς συνόρων; δεν μίλησα καν για απόψεις ελλήνων, γιατί οι απόψεις των ελλήνων αν δεν μας συμφέρουν είναι φανατισμένες και στοχευμένες προς το κακό των άλλων χωρών.Ότι είναι κοινά αποδεκτό στους νεοελλήνες είναι κ πάγια αλήθεια δηλαδή;;;
Η άποψη των Αμερικανών ας πούμε είναι άλλη:
«Θα πω ότι προσωπικά δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Μέγα Αλέξανδρο, αν και γνωρίζω ότι η άποψή μου αυτή μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο επικρίσεων στις δύο χώρες. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σίγουρα μεγάλος κατακτητής, όμως έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις. Δεν διέδωσε τη δημοκρατία και τις πολιτειακές αξίες. Για τον λόγο αυτό μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα, σχετικά με το ποιος θα τον κληρονομήσει»
Συνέντευξη του Αμερικανού διαπραγματευτη για το Μακεδονικό Μάθιου Νίμιτς σε εφημερίδα των Σκοπίων, Οκτώβριος 2007
H άποψη των Βορείων Μακεδόνων ή Σκοπιανών επίσης άλλη(μοιαζεί με την ελληνική απλά υπάρει θέμα ιδιοκτησίας),την ξέρεις φαντάζομαι!!!
Αν παραθέσουμε απόψεις σχεδόν κάθε έθνος κ μία άποψη...
Το να διαλέγεις όποια σου αρέσει δεν είναι αντικειμενικό νομίζω...
Μεγάλη Ιδέα του ελληνικού έθνους:Και το όνειρο της ΕΟΚ από τον Καραμανλή ξεκίνησε. Κατηγόρησε τον για το Μνημόνιο. Ρε χουουυ
ενώ οι δικές σου απόψεις επί του θέματος ήταν αφοπλιστικές.μπορείς να αναπτύξεις την ανύπαρκτη άποψή σου και εδώ....