Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μάλλον θα το είδες σαν comment κάπου στο Facebook, μόνο εκεί συναντάς την υπερμετρη μαλακία :)
Τα έγραφε κι ο Leclerc στο νήμα για τον κορονοιό. Με lockdown τον κατηγορούμε τον κούλη ότι μας έκλεισε μέσα, χωρίς lockdown θα τον κατηγορούμε που δεν θα βρίσκουμε ΜΕΘ. Είναι πιο διαδεδομένο το αφήγημα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τα έγραφε κι ο Leclerc στο νήμα για τον κορονοιό. Με lockdown τον κατηγορούμε τον κούλη ότι μας έκλεισε μέσα, χωρίς lockdown θα τον κατηγορούμε που δεν θα βρίσκουμε ΜΕΘ. Είναι πιο διαδεδομένο το αφήγημα.
Ναι ΟΚ, αλλά έτσι όπως το είπες δεν ήταν έτσι όπως το λες τώρα. Μίλησες για ποινικές ευθύνες και τέτοια... δεν πιστεύω να πιστεύεις κάτι τέτοιο....?? Ε?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πάλι εξαφανίστηκες ρε καριόλη πούσι και γράφεις σε άλλα νήματα?

Καλό αρχιδάκι είσαι, πρώτα μου την ανάβεις με το γκομενάκι και μετά λακίζεις!!!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ναι, είπε κι άλλα ενδιαφέροντα όπως:

«Όσο περισσότεροι εμβολιασμοί τόσο καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόρδας.

Αναφερόμενος στα μέτρα περιορισμού, ο καθηγητής δήλωσε πως «Το lockdown είναι σφυριά στο κεφάλι» και υπογράμμισε τις συνέπειες σε όλους του τομείς, κοινωνικούς, οικονομικούς, πνευματικούς κ.ά.

Το μέλλον εξαρτάται τον εμβολιασμό, είπε και τόνισε ότι η ανοσία θα επιτευχθεί σε ποσοστό 45% έως 85% σε μια κοινωνία όπου δεν εμβολιάζονται τα παιδιά.

Σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο καθηγητής σημείωσε ότι οι πιθανότητες εμφάνισης θρομβώσεων μετά τον εμβολιασμό είναι ιδιαίτερα σπάνια. Όπως ανέφερε η πιθανότητα θρόμβωσης σε σοβαρά περιστατικά COVID-19 φτάνει έως και 69%. Αντίθετα, η πιθανότητα εμφάνισης του τύπου θρομβώσεως με το εμβόλιο της AstraZeneca είναι 0,001% στο χειρότερο σενάριο (1/100.000).

.... κι άλλα διάφορα!
Αν θέλει να εξαλείψει τον ιό χωρίς να σταθμίζει άλλες παρενέργειες χρειάζονται αυτά τα μέτρα, καλά τα λέει. Το θέμα είναι ότι ακόμα και τώρα, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο ιός είναι ένα είδος έμπολα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αν θέλει να εξαλείψει τον ιό χωρίς να σταθμίζει άλλες παρενέργειες χρειάζονται αυτά τα μέτρα, καλά τα λέει. Το θέμα είναι ότι ακόμα και τώρα, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι ο ιός είναι ένα είδος έμπολα.
Ε, αυτό είναι το θέμα. Ότι υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί makeleio, facebook και twitter. Tι άλλο θες!!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ναι ΟΚ, αλλά έτσι όπως το είπες δεν ήταν έτσι όπως το λες τώρα. Μίλησες για ποινικές ευθύνες και τέτοια... δεν πιστεύω να πιστεύεις κάτι τέτοιο....?? Ε?
Γιατί όχι, αν ο υπουργός υγείας δεν έκανε αυτά που πρότεινε η επιτροπή δεν θα κινδύνευε να βρεθεί κατηγορούμενος από πολίτες;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Γιατί όχι, αν ο υπουργός υγείας δεν έκανε αυτά που πρότεινε η επιτροπή δεν θα κινδύνευε να βρεθεί κατηγορούμενος από πολίτες;
Νομίζω όλες οι κυβερνήσεις εξαρχής είπανε ότι θα ακολουθήσουν τις συμβουλές της επιτροπής. Η επιτροπές θα εισηγούνται και οι κυβερνήσεις θα αποφασίζουν. Έχεις ακούσει να γίνεται κάτι άλλο?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Νομίζω όλες οι κυβερνήσεις εξαρχής είπανε ότι θα ακολουθήσουν τις συμβουλές της επιτροπής. Η επιτροπές θα εισηγούνται και οι κυβερνήσεις θα αποφασίζουν. Έχεις ακούσει να γίνεται κάτι άλλο?
Έπρεπε να σταθμίσουν και τα οικονομικά και άλλες επιπτώσεις στην κοινωνία.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έπρεπε να σταθμίσουν και τα οικονομικά και άλλες επιπτώσεις στην κοινωνία.
Τα οικονομικά τα σταθμίσανε μια χαρά. Γι' αυτό και τα lockdowns.

Αυτό που δέχομαι ότι ΔΕΝ σταθμίσαν είναι το δεύτερο που είπες... οι επιπτώσεις στην κοινωνία, εννοώντας τις ψυχολογικές επιπτώσεις. Έχω κύκλο με γιατρούς και μου λένε ότι τα ζάναξ πλέον τα παίρνουν σαν ντεπόν... κι ότι εγώ είμαι o ανώμαλος που δεν παίρνω τίποτα... ακόμα!!!! :tooth:

Μέχρι και στα λύματα που μέτραγαν το ιικό φορτίο, έβρισκαν τόνους από λύματα κόκας, πρέζας, και μουρλοχαπιών. Αρκετοί από τους πελάτες μου, μου έχουν πει ότι έχουν πάρει ή ότι παίρνουν (μουρλόχαπα, όχι πρέζα, δεν έχω τέτοιους πελάτες!!!). :tooth:

Αυτό λοιπόν δεν το στάθμισαν...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Μέχρι και στα λύματα που μέτραγαν το ιικό φορτίο, έβρισκαν τόνους από λύματα κόκας, πρέζας, και μουρλοχαπιών. Αρκετοί από τους πελάτες μου, μου έχουν πει ότι έχουν πάρει ή ότι παίρνουν (μουρλόχαπα, όχι πρέζα, δεν έχω τέτοιους πελάτες!!!). :tooth:
Μάλλον δεν είχαν ανακαλύψει το bou.com :-)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα οικονομικά τα σταθμίσανε μια χαρά. Γι' αυτό και τα lockdowns.

Αυτό που δέχομαι ότι ΔΕΝ σταθμίσαν είναι το δεύτερο που είπες... οι επιπτώσεις στην κοινωνία, εννοώντας τις ψυχολογικές επιπτώσεις. Έχω κύκλο με γιατρούς και μου λένε ότι τα ζάναξ πλέον τα παίρνουν σαν ντεπόν... κι ότι εγώ είμαι o ανώμαλος που δεν παίρνω τίποτα... ακόμα!!!! :tooth:

Αυτό λοιπόν δεν το στάθμισαν...
Εγω τύπε δεν εχω παρει ποτέ τιποτα, ούτε καν ταβόρ.
Ακομη και φασεις με μεγαλο στρες και πιεση, τις περναω χωρις τιποτα.

Αυτο μαλλον οφειλεται στη μανα μου, που παντοτε ειχε την αποψη-μπετον οτι οποιος παιρνει τετοια χαπια "ηρεμιστικα" ειναι ψυχασθενης. Μου εντυπωθηκε για παντα αυτη η αποψη και μου βγηκε μια τεραστια αρνηση για τα χαπια αυτα εως και σημερα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εγω τύπε δεν εχω παρει ποτέ τιποτα, ούτε καν ταβόρ.
Ακομη και φασεις με μεγαλο στρες και πιεση, τις περναω χωρις τιποτα.
Kαλά κάνεις, βάστσα γερά!!! :)

Αυτο μαλλον οφειλεται στη μανα μου, που παντοτε ειχε την αποψη-μπετον οτι οποιος παιρνει τετοια χαπια "ηρεμιστικα" ειναι ψυχασθενης. Μου εντυπωθηκε για παντα αυτη η αποψη και μου βγηκε μια τεραστια αρνηση για τα χαπια αυτα εως και σημερα.
Ναι δεν έχει άδικο. Εγώ βασικά είμαι της άποψης ότι τα χρειάζονται οι αδύναμοι χαρακτήρες. Δεν έχουν όλοι το ίδιο στομάχι. Ούτε εγώ έχω πάρει ποτέ, ούτε κανένας από το σόι μου... δόξα!!!! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο πουσιβαγονάς θα μου γνωρίσει λέει την δικηγόρο του που θα μου κάνει αγωγή επειδή τον βρίζω.
Να δείτε και θα του την πηδήξω και δεν θα φάω αγωγή!!! :tooth:
Τα λεβιτρα μην ξεχασεις θειτσο και μην βγαλεις τις κάλτσες ξερεις γιατι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τα λεβιτρα μην ξεχασεις θειτσο και μην βγαλεις τις κάλτσες ξερεις γιατι
Καλά κάτσε να μου πει πρώτα πόσο είναι και θα σου πω.

Να σου πω, εκτός από μαλάκας είσαι και εμμονικός μαλάκας? :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά κάτσε να μου πει πρώτα πόσο είναι και θα σου πω.

Να σου πω, εκτός από μαλάκας είσαι και εμμονικός μαλάκας? :)
Ρε μαλακακο φτιαχνεσαι με την ηλικία.εγωσου λεω οτι ειναι απο 25 εως 40 δεν τη πηδας αν ειναι μουνα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ρε μαλακακο φτιαχνεσαι με την ηλικία.εγωσου λεω οτι ειναι απο 25 εως 40 δεν τη πηδας αν ειναι μουνα?
Ναι βρε μαλάκα, αυτό λέμε. Αν είναι 25 θα θέλει 3-4 στο καπάκι! Εκεί θα χρειαστώ! :)

ΑΝ είναι 40άρα... θα πρέπει να είναι πολύ καλή γιατί αν είναι να την κάνω στην δικιά μου θα την κάνω με κάποια καλύτερη, όχι χειρότερη! Και πάλι παίζεται... Αν είναι πάνω από 30, τότε θα δούμε!

Άντε πείσε τον να μου πει :)

Α, επίσης ελπίζω να μην θέλει σχέση γιατί την δικιά μου δεν την αφήνω :)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Κάποτε είχαμε κυβέρνηση στρατιωτικών, μετά δικηγόρων, κατόπιν μηχανικών, αργότερα δημοσιογράφων, λογιστών, χρηματιστών, καθηγητών, ηθοποιών και τώρα γιατρών!

Από όλα τα ''καλά'' έχουμε εκτός από γεμάτες τσέπες και Δημοκρατία διότι αποφασίζουν για την ζωή μας κάποιοι ''εμπειρογνώμονες'' γιατροί τους οποίους δεν έχουμε επιλέξει ως πολίτες για να μας κυβερνήσουν.

Στο παρελθόν αυτά γινόντουσαν στην Ναζιστική Γερμανία την περίοδο 1933 - 1945 όπου οι περισσότεροι γιατροί ήσαν συγχρόνως και αξιωματικοί των Ες-Ες !!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ασχημα τα νεα η μικρη εκλεισε για εμβολιο να παρει λεφτα και διακοπες

και την πηρε η κολλητη της

οι 3 φιλες της βγηκαν θετικες

ειχαν βγει χθες να γιορτασουν για τις πανελληνιες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ασχημα τα νεα η μικρη εκλεισε για εμβολιο να παρει λεφτα και διακοπες

και την πηρε η κολλητη της

οι 3 φιλες της βγηκαν θετικες

ειχαν βγει χθες να γιορτασουν για τις πανελληνιες
Πιτσιρίκα 18-24 είναι?

Πότε γυρίζει από διακοπές? :)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom