jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Αλλιως θειτσο σου εχω τσιγγανοπουλα..διαλεξε και πες μας
Τι να δέχομαι ρε παπάρα βραδύστροφε? Αφού εγώ του το είπα!Τι να σου πει ρε μαλακακο...λοιπον δέχεσαι να σε φτιαξει?
Θειτσο πρωτα το νυχι και μετα γκομενακιαΠάλι εξαφανίστηκες ρε καριόλη πούσι και γράφεις σε άλλα νήματα?
Καλό αρχιδάκι είσαι, πρώτα μου την ανάβεις με το γκομενάκι και μετά λακίζεις!!!!
Γυφτισα πες να καταλαβει το αργοστροφοΑλλιως θειτσο σου εχω τσιγγανοπουλα..διαλεξε και πες μας
Σε βλέπω τηλεόραση τυπε. Κάνε το και εσύ, μπορεί να σωθείς.Εσυ τι βλεπεις;ΤV 902 η Καναλι 67;
3:18 το πρωι μόλις τελείωσες την τελευταία μαλακία της ημέρα?Θειτσο πρωτα το νυχι και μετα γκομενακια
Κανεκαι ενα μπανιο στην γουρνα να φυγει η κατσικιλα
Η τηλεόραση βλάπτει σοβαρά την πνευματική υγεία.Σε βλέπω τηλεόραση τυπε. Κάνε το και εσύ, μπορεί να σωθείς.
8.57 η πρωτη πρωινη θειτσο;;3:18 το πρωι
Υπ' αριθμόν..??? Για πες
Το γεγονός είναι ένα:8.57 η πρωτη πρωινη θειτσο;;
Ποσα των 0.60€ εχει σημερα
Θα βγαλεις τυροπιτα και πιτογυρα ;;;
2% συνεχισεΤο γεγονός είναι ένα:
Κοιμάσαι 4 ώρες και τον παίζεις τις υπόλοιπες 20
Φοβερό το 24ωρο σου!!!!
Παγκόσμιο ρεκόρ, έστω για μαλάκα σκατοχοντρο κωλόγερο!!!
Ετσι εξηγειται....διαβαζεις διαδικτυακες μπουρδες και λες οτι ενημερωνεσαι.Μαααλιστα!Σε βλέπω τηλεόραση τυπε. Κάνε το και εσύ, μπορεί να σωθείς.
Περίμενε, ακόμα στο 5% είσαι αλλά πλησιάζεις στο δύο κωλόχοντρε μαλάκα2% συνεχισε
θρομβωσεις ειναι πολυ πιο συχνες στους ανεμβολιαστους διοτι παιρνανε πολυ πιο βαρια κοβιντ ο οποιος πολυ πιο συχνα προκαλει θρομβωσεις απο το πιο θρομβωτικο εμβολιο το αστρα ζενεκα, για τα αλλα δεν συζηταμε καν.γνωριζεις επι του θεματος; θελω πολυ να μαθω με τι επιστημη ασχολεισαι γιατι εγω μπορει να μην ειμαι γιατρος αλλα ασχολομαι με την βιολογια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν απεχω και πολυ.
Εκτος απο εριστικος βλακας εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις κιολας ,ΕΙΠΑ πως ολα τα εμβολια οπως και τα φαρμακα μακροπροθεσμα βγαζουν κι αλλες παρενεργειες, ΕΙΔΙΚΑ του κορονοιου που η περιοδος δοκιμων του κρατησε μονο 1 χρονο, υπαρχουν ενα καρο φαρμακα/εμβολια που εμφανισαν παρενεργεις ακομα και δεκαδες χρονια μετα π.χ. ασπιρινη
παρενεργεις που ΔΕΝ ειχαν κατεγεγραφει στα εμβολια του κορονοιου πριν διατεθουν στο εμπόριο:
1) θρομβωσεις
2) μυοκαρδιτιδα
3) στειρωση
επισης οσο και αν θελουν να μας πεισουν πως "δεν ειναι καρκινογονος" ο RNA τυπος εμβολιου στην πραγματικοτητα αυτο ΔΕΝ το ξερεις, ο λογος; ο πυρηνας του κυτταρου εχει μεγαλες αντοχες και μονο μακροπροθεσμα μπορεις να καταλαβεις αν κατι ειναι 100% ασφαλες και δεν επιρεαζει οντως το DNA του κυτταρου, ο μονος τροπος για να το καταλαβεις θα ειναι π.χ. να παρεις ενα "Α" μεγαλο δειγμα εμβολιασμενων ανθρωπων και ενα ιδιου αριθμου δειγμα "Β" ανεμβολιαστων ανθρωπων που θα ζουνε σε παρομοιες συνθηκες και να δεις εαν τα ποσοστα εμφανισης καρκινου ειναι πανομοιοτυπες. Αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κουβεντα θα μου ζητας μετα "αρθρα" που να το λενε, λες και εγω που ειμαι βιολογος ειμαι αχρηστος και δεν το ξερω ή εχω την αναγκη να το παιξω στο ιντερνετ βιολογος ενω δεν ειμαι.
και οταν αρχισαμε να τρωμε καλαμποκι απο την αμερικη δεν ξεραμε αν ειναι επικινδυνο και ποσο επικινδυνο ειναι μετα απο 50 χρονια καταναλωσης κλπ, αφου το δοκιμασαν εκατομυρια και τον πρωτο καιρο που ειναι το 99% των παρενεργεριων δεν ειχαμε σοβαρες παρενεργειες ειναι πολυ προτιμοτερο απο να μενεις ανεμβολιαστος και 1 στις 10 να κολλας και 1 στις 1.000 να πεθαινεις. (στην δικη μου ηλικιακη κλαση ειναι 1 στους 500 που πεθαινει αν κολλησει αρα τελικα 1 στις 5.000, ενω απο εμβολιο 1 στο .1.000.000 αν πεθανω τωρα που ειναι νωρις απο το εμβολιο και πολυ πολυ πιο λιγο μετα απο χρονια που λες , οποτε τι να το κανω??? πονταρω στα 1.000 και εσυ στο 1)επισης οσο και αν θελουν να μας πεισουν πως "δεν ειναι καρκινογονος" ο RNA τυπος εμβολιου στην πραγματικοτητα αυτο ΔΕΝ το ξερεις, ο λογος; ο πυρηνας του κυτταρου εχει μεγαλες αντοχες και μονο μακροπροθεσμα μπορεις να καταλαβεις αν κατι ειναι 100% ασφαλες και δεν επιρεαζει οντως το DNA του κυτταρου, ο μονος τροπος για να το καταλαβεις θα ειναι π.χ. να παρεις ενα "Α" μεγαλο δειγμα εμβολιασμενων ανθρωπων και ενα ιδιου αριθμου δειγμα "Β" ανεμβολιαστων ανθρωπων που θα ζουνε σε παρομοιες συνθηκες και να δεις εαν τα ποσοστα εμφανισης καρκινου ειναι πανομοιοτυπες. Αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κουβεντα θα μου ζητας μετα "αρθρα" που να το λενε, λες και εγω που ειμαι βιολογος ειμαι αχρηστος και δεν το ξερω ή εχω την αναγκη να το παιξω στο ιντερνετ βιολογος ενω δεν ειμαι.
καρμποναρα με ταλιατελες μην το ξαναπεις θα κανει ο Μπαρος χαρακιρι που εχει δωσει ενα 3οροφο σε ιταλικα εστιατόρια
καρμποναρα μονο με σπαγγετι ΑΥΣΤΗΡΑ
εντωμεταξυ τις ταλιατελες ο αθηναιος τις λεει χυλοπιτες ή Λαζάνια , οποτε καταλαβαινεις οτι δεν μπορουμε να συννεοηθουμε , οποτε ας μεινουμε στα βασικά
Εσυ ρουφιανοπατοκουμπακια απο που "ενημερωνεσαι" ;;Προσπαθείς να μιλήσεις με βάση τη λογική σε ανθρώπους που "ενημερώνονται" από το Μακελειό και το Sputnik.