Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.310
Πόντοι
3.715

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τελικά μήπως να απαντήσεις καμιά φορά αυτό που σε ρωτάνε αντί να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα;
Για τον Γιάννη Ιωαννίδη είναι γνωστό παλιό μου ποστ. Το ξαναποστάρω.
Αν ξέρεις κάποιον Έλληνα του εξωτερικού με περισσότερες δημοσιεύσεις και αναφορές μπορείς να τον παραθέσεις και γω θα παραδεχτώ πόσο μα@α@ας είμαι:

Citation overview​

Document h-index : 166 View h-graph

1,243 cited documents​

179879 Αναφορές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για τον Γιάννη Ιωαννίδη είναι γνωστό παλιό μου ποστ. Το ξαναποστάρω.
Αν ξέρεις κάποιον Έλληνα του εξωτερικού με περισσότερες δημοσιεύσεις και αναφορές μπορείς να τον παραθέσεις και γω θα παραδεχτώ πόσο μα@α@ας είμαι:

Citation overview​

Document h-index : 166 View h-graph

1,243 cited documents​

179879 Αναφορές.
ο ιδιος ειπε προσφατα σε μια συνεντευξη του οτι δε κρινεται απαραιτητο το εμβολιο στις νεαρες ηλικιες..και ενας λογος ειναι πως ακομα αυτα τα εμβολια ειναι σε πειραματικο σταδιο,σε 2-3 χρονια θα ειμαστε σιγουροι για την αποτελεσματικοτητα τους...οποτε οχι ..σε εναν νεο δεν ειναι περισσοτερα τα θετικα απο το εμβολιο τελεια και παυλα κομματοσκυλα του κερατα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Παραθέτω ξανά ότι για να πάω για εμβόλιο θέλω μίνιμουν τα 1000-ευρώπουλα. Και προς επίρρωση των λεγομένων μου, παραθέτω τον Γιάννη Ιωαννίδη:

«Το κίνητρο αυτό καταλαβαίνω ότι γίνεται με καλή πρόθεση, αλλά είναι προβληματικό από επιστημονικής άποψης. Τα δεδομένα που έχουμε δείχνουν ότι τέτοιου είδους κίνητρα δεν είναι αποτελεσματικά. Έχουν δοκιμαστεί στη Σερβία, με 25 ευρώ σε όσους εμβολιάζονται, έχουν δοκιμαστεί σε πολιτείες των ΗΠΑ, με 100 δολάρια που παίρνουν οι 16-35 ετών όταν εμβολιάζονται. Ήδη από πέρυσι αρκετοί οικονομολόγοι είχαν προτείνει αντίστοιχες λύσεις, και είχαν υπολογίσει ότι για να είναι αποτελεσματικό ένα τέτοιο κίνητρο θα πρέπει να είναι της τάξεως των 1000 δολαρίων» εξήγησε ο κ. Ιωαννίδης.

Με λιγότερα όσοι τόκαναν κορόιδα πιάστηκαν.

Σιγά τα κορόιδα.
Κορόιδα πιάστηκαν οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί από κωρονοϊό στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ιωαννίδη δεν έπρεπε να υπερβαίνουν τους 10.000.
Δεν τον άκουσαν τον τιατανοτεράστιο Δόκτωρα. :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οχι ρε

αντε να κοιταξει και εμας απο 45 εως 60 :)
εγω ειχα πει....δινω εγω στο κουλη 150 για να μου επαναφερει τη κατασταση στα προηγουμενα και να σταματησει να μου πριζει τα αρχιδια με το εμβολιο και τις κλεισουρες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Είπε ποτέ ο Τσιόδρας ότι θα πεθάνουμε όλοι;
Δεν νομίζω , αλλά είχε πει στην αρχή οτι ο ιός δεν είναι σοβαρός η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι , επίσης ούτε δήλωση του Ιωαννίδη έχω ακούσει που να έλεγε οτι θα πεθάνουμε όλοι , αλλά μπορεί και να το είπε δεν ξέρω.

Ο ιωαννίδης πάντως ηταν απο την αρχή αντίθετος με τα λοκντάουν , όχι σαν τους άλλους που μας έλεγαν την μια οτι δεν μας παίρνει για δεύτερο λοκντάουν και μετά το αναιρούσαν.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ενώ ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι έχουν μείνει σταθεροί στις απόψεις τους απο την αρχή ; Η αυτοι έχουν το ακαταλόγιστο - ακαταδίωκτο κτλ μιας και είναι της κυβέρνησης ;
O Tσιόρδας και όλη η επιστημονική κοινότητα σαφώς άλλαξαν γνώμη πολλές φορές διότι επρόκειτο για έναν νέο ιό τον οποιο δεν γνωρίζουμε. Κι ο κάθε ιός αλλάζει, είναι κάτι το δυναμικό κι έτσι αλλάζουν οι απόψεις και τα μέτρα. Δεν ξέρω αν μπορείς, θέλεις ή δεν θέλεις να το καταλάβεις αυτό.

ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει αυτο που λες περί ακαταδίωκτους και, φυσικά, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τους καμμένους που έλεγαν για γριπουλα :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάρε από την Παγώνη, το Σύψα και τους λυματορουφηχτές. Αυτοί δίνουν και ένα φέρετρο δώρο.
Για ανέβασε αυτο που λες για το ότι δίνουν φέρετρο δώρο γιατί μου φαίνεται σαν μια ακόμη αντηπωλυτεφτοικει μαλακία :)

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
εγω ειχα πει....δινω εγω στο κουλη 150 για να μου επαναφερει τη κατασταση στα προηγουμενα και να σταματησει να μου πριζει τα αρχιδια με το εμβολιο και τις κλεισουρες
Βαλε κατι παραπανω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Είπε ποτέ ο Τσιόδρας ότι θα πεθάνουμε όλοι;
ο τσιορδας δεν ειχε πει οτι θα πεθανουμε ολοι,ειχε πει στις αρχες οτι αν δε παρουμε μετρα θα εχουμε καμια 10 χιλ νεκρους...(οσους εχουμε και τωρα δηλ με τα μετρα)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Άμα βρεις τέτοια δήλωση του Τσιόδρα εγώ θα φορέσω μίνι και τακούνια και θα βγω στη Συγγρού. Εδώ εσείς οι ψεκασμένοι τον βρίζετε ένα χρόνο τώρα ότι κάνει το ακριβώς αντίθετο.
Δεν το έχω πρόχειρο , απο την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάτι τέτοιο είχε πει , τι σκατά τόσο λάθος να θυμάμαι ; Τέλος πάντων θα δω αν την βρω σε κανα βίντεο να την ποστάρω.

Βασικα δεν φταίει και ο Τσιόδρας αν έκανε τέτοια δήλωση , αφού αυτό μας έλεγαν τότε οι κινέζοι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ενω η νδ ηταν παναγια:2funny:
Όχι βέβαια, εμμονικός μαλάκας είμαι σαν κάποιους εδώ μέσα?

Τα έχω πει πολλές φορές για την ΝΔ του παρελθόντος. Συντήρησε τις μαλακιες του ΠΑΣΟΚ μπας και μείνει κυβέρνηση για πάνω απο 3 χρονια!!! :tooth:

Αυτό όμως δεν διαγραφει το γεγονός ότι για τα σκατα στα οποία βρισκόμαστε φταίει εξαρχής το σύστημα που εφάρμοσε ο «σκατα στον τάφο του», ο οποίος έκλεισε όλα τα εργοστάσια, έφερε όλα τα βλαχαδερα απο τα χωριά στην Αθήνα, στρίμωξε κάτι εκατομμύρια στον δημόσιο τομέα και δανείστηκε μέχρι και απο την Γουαδελουπη.

Αυτή η ΝΔ είναι κάτι άλλο. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι. Ψήφισε κάτι άλλο τότε :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δεν το έχω πρόχειρο , απο την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάτι τέτοιο είχε πει , τι σκατά τόσο λάθος να θυμάμαι ; Τέλος πάντων θα δω αν την βρω σε κανα βίντεο να την ποστάρω.

Βασικα δεν φταίει και ο Τσιόδρας αν έκανε τέτοια δήλωση , αφού αυτό μας έλεγαν τότε οι κινέζοι.
Ναι δεν θυμάσαι. Ουδέποτε είπε ότι ήταν γριπουλα. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Πολάκη? Τον Παπαχριστόπουλο? Κάποιον ψεκασμένο γενικά? :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Άμα βρεις τέτοια δήλωση του Τσιόδρα εγώ θα φορέσω μίνι και τακούνια και θα βγω στη Συγγρού. Εδώ εσείς οι ψεκασμένοι τον βρίζετε ένα χρόνο τώρα ότι κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Aπλή γρίπη ο Coronavirus, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, υποστηρίζουν οι καθηγητές Τσακρής και Τσιόδρας​

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρμόδιος υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε τον ιό απλά μία σοβαρή γρίπη:

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό, όπως μάθαμε να ζούμε με τη γρίπη», λέει χαρακτηριστικά ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αθανάσιος Τσακρής.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Όχι βέβαια, εμμονικός μαλάκας είμαι σαν κάποιους εδώ μέσα?

Τα έχω πει πολλές φορές για την ΝΔ του παρελθόντος. Συντήρησε τις μαλακιες του ΠΑΣΟΚ μπας και μείνει κυβέρνηση για πάνω απο 3 χρονια!!! :tooth:

Αυτό όμως δεν διαγραφει το γεγονός ότι για τα σκατα στα οποία βρισκόμαστε φταίει εξαρχής το σύστημα που εφάρμοσε ο «σκατα στον τάφο του», ο οποίος έκλεισε όλα τα εργοστάσια, έφερε όλα τα βλαχαδερα απο τα χωριά στην Αθήνα, στρίμωξε κάτι εκατομμύρια στον δημόσιο τομέα και δανείστηκε μέχρι και απο την Γουαδελουπη.

Αυτή η ΝΔ είναι κάτι άλλο. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι. Ψήφισε κάτι άλλο τότε :)
εσυ που λες για τον ¨σκατα στον ταφο του" που εγω δε διαφωνω με οσα ειπες για ριξε μια ματια στη πορεια του αεπ μετα τον αντρεα...και τα ξανα λεμε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom