Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.310
- Πόντοι
- 3.715
δεν παίρνω συμβουλές από μπάρμπεςΠολύ ωραία δουλειά, γιατί το λες έτσι?
Οπότε περιορισου σε αυτο. Θα έφερνες αρχιτεκτονα στο σπίτι σου να σου φτιάξει τα υδραυλικά?
δεν παίρνω συμβουλές από μπάρμπεςΠολύ ωραία δουλειά, γιατί το λες έτσι?
Οπότε περιορισου σε αυτο. Θα έφερνες αρχιτεκτονα στο σπίτι σου να σου φτιάξει τα υδραυλικά?
Τα ειπε ο απο πανω ..σιγα μην κανουμε εμβολιο για ενα βηχαλακι ρε
να τα κανετε εσεις
Για τον Γιάννη Ιωαννίδη είναι γνωστό παλιό μου ποστ. Το ξαναποστάρω.Τελικά μήπως να απαντήσεις καμιά φορά αυτό που σε ρωτάνε αντί να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα;
ο ιδιος ειπε προσφατα σε μια συνεντευξη του οτι δε κρινεται απαραιτητο το εμβολιο στις νεαρες ηλικιες..και ενας λογος ειναι πως ακομα αυτα τα εμβολια ειναι σε πειραματικο σταδιο,σε 2-3 χρονια θα ειμαστε σιγουροι για την αποτελεσματικοτητα τους...οποτε οχι ..σε εναν νεο δεν ειναι περισσοτερα τα θετικα απο το εμβολιο τελεια και παυλα κομματοσκυλα του κεραταΓια τον Γιάννη Ιωαννίδη είναι γνωστό παλιό μου ποστ. Το ξαναποστάρω.
Αν ξέρεις κάποιον Έλληνα του εξωτερικού με περισσότερες δημοσιεύσεις και αναφορές μπορείς να τον παραθέσεις και γω θα παραδεχτώ πόσο μα@α@ας είμαι:
Citation overview
Document h-index : 166 View h-graph
1,243 cited documents
179879 Αναφορές.
Παραθέτω ξανά ότι για να πάω για εμβόλιο θέλω μίνιμουν τα 1000-ευρώπουλα. Και προς επίρρωση των λεγομένων μου, παραθέτω τον Γιάννη Ιωαννίδη:
«Το κίνητρο αυτό καταλαβαίνω ότι γίνεται με καλή πρόθεση, αλλά είναι προβληματικό από επιστημονικής άποψης. Τα δεδομένα που έχουμε δείχνουν ότι τέτοιου είδους κίνητρα δεν είναι αποτελεσματικά. Έχουν δοκιμαστεί στη Σερβία, με 25 ευρώ σε όσους εμβολιάζονται, έχουν δοκιμαστεί σε πολιτείες των ΗΠΑ, με 100 δολάρια που παίρνουν οι 16-35 ετών όταν εμβολιάζονται. Ήδη από πέρυσι αρκετοί οικονομολόγοι είχαν προτείνει αντίστοιχες λύσεις, και είχαν υπολογίσει ότι για να είναι αποτελεσματικό ένα τέτοιο κίνητρο θα πρέπει να είναι της τάξεως των 1000 δολαρίων» εξήγησε ο κ. Ιωαννίδης.
Με λιγότερα όσοι τόκαναν κορόιδα πιάστηκαν.
εγω ειχα πει....δινω εγω στο κουλη 150 για να μου επαναφερει τη κατασταση στα προηγουμενα και να σταματησει να μου πριζει τα αρχιδια με το εμβολιο και τις κλεισουρεςοχι ρε
αντε να κοιταξει και εμας απο 45 εως 60
δεν παίρνω συμβουλές από μπάρμπες
Δεν νομίζω , αλλά είχε πει στην αρχή οτι ο ιός δεν είναι σοβαρός η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι , επίσης ούτε δήλωση του Ιωαννίδη έχω ακούσει που να έλεγε οτι θα πεθάνουμε όλοι , αλλά μπορεί και να το είπε δεν ξέρω.Είπε ποτέ ο Τσιόδρας ότι θα πεθάνουμε όλοι;
Πάρε από την Παγώνη, το Σύψα και τους λυματορουφηχτές. Αυτοί δίνουν και ένα φέρετρο δώρο.‘Όπως καταλαβαίνεις, ούτε εγώ παίρνω ιατρικές συμβουλες απο τύπο που νοικιάζει διαφορά σε ηλίθιους
O Tσιόρδας και όλη η επιστημονική κοινότητα σαφώς άλλαξαν γνώμη πολλές φορές διότι επρόκειτο για έναν νέο ιό τον οποιο δεν γνωρίζουμε. Κι ο κάθε ιός αλλάζει, είναι κάτι το δυναμικό κι έτσι αλλάζουν οι απόψεις και τα μέτρα. Δεν ξέρω αν μπορείς, θέλεις ή δεν θέλεις να το καταλάβεις αυτό.Ενώ ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι έχουν μείνει σταθεροί στις απόψεις τους απο την αρχή ; Η αυτοι έχουν το ακαταλόγιστο - ακαταδίωκτο κτλ μιας και είναι της κυβέρνησης ;
Για ανέβασε αυτο που λες για το ότι δίνουν φέρετρο δώρο γιατί μου φαίνεται σαν μια ακόμη αντηπωλυτεφτοικει μαλακίαΠάρε από την Παγώνη, το Σύψα και τους λυματορουφηχτές. Αυτοί δίνουν και ένα φέρετρο δώρο.
ενω η νδ ηταν παναγιαΜόλις περιέγραψες την 25χρονη θητεία πασοκ.
Ευγε!!!
Στο επομενο κυμα μαστορα να παρεις την ιστιοσανιδα σου για σερφινγκότι στο επόμενο κύμα ...
Βαλε κατι παραπανω.εγω ειχα πει....δινω εγω στο κουλη 150 για να μου επαναφερει τη κατασταση στα προηγουμενα και να σταματησει να μου πριζει τα αρχιδια με το εμβολιο και τις κλεισουρες
ο τσιορδας δεν ειχε πει οτι θα πεθανουμε ολοι,ειχε πει στις αρχες οτι αν δε παρουμε μετρα θα εχουμε καμια 10 χιλ νεκρους...(οσους εχουμε και τωρα δηλ με τα μετρα)Είπε ποτέ ο Τσιόδρας ότι θα πεθάνουμε όλοι;
Δεν το έχω πρόχειρο , απο την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάτι τέτοιο είχε πει , τι σκατά τόσο λάθος να θυμάμαι ; Τέλος πάντων θα δω αν την βρω σε κανα βίντεο να την ποστάρω.Άμα βρεις τέτοια δήλωση του Τσιόδρα εγώ θα φορέσω μίνι και τακούνια και θα βγω στη Συγγρού. Εδώ εσείς οι ψεκασμένοι τον βρίζετε ένα χρόνο τώρα ότι κάνει το ακριβώς αντίθετο.
Όχι βέβαια, εμμονικός μαλάκας είμαι σαν κάποιους εδώ μέσα?ενω η νδ ηταν παναγια
Ναι δεν θυμάσαι. Ουδέποτε είπε ότι ήταν γριπουλα. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Πολάκη? Τον Παπαχριστόπουλο? Κάποιον ψεκασμένο γενικά?Δεν το έχω πρόχειρο , απο την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάτι τέτοιο είχε πει , τι σκατά τόσο λάθος να θυμάμαι ; Τέλος πάντων θα δω αν την βρω σε κανα βίντεο να την ποστάρω.
Βασικα δεν φταίει και ο Τσιόδρας αν έκανε τέτοια δήλωση , αφού αυτό μας έλεγαν τότε οι κινέζοι.
Άμα βρεις τέτοια δήλωση του Τσιόδρα εγώ θα φορέσω μίνι και τακούνια και θα βγω στη Συγγρού. Εδώ εσείς οι ψεκασμένοι τον βρίζετε ένα χρόνο τώρα ότι κάνει το ακριβώς αντίθετο.
εσυ που λες για τον ¨σκατα στον ταφο του" που εγω δε διαφωνω με οσα ειπες για ριξε μια ματια στη πορεια του αεπ μετα τον αντρεα...και τα ξανα λεμε.Όχι βέβαια, εμμονικός μαλάκας είμαι σαν κάποιους εδώ μέσα?
Τα έχω πει πολλές φορές για την ΝΔ του παρελθόντος. Συντήρησε τις μαλακιες του ΠΑΣΟΚ μπας και μείνει κυβέρνηση για πάνω απο 3 χρονια!!!
Αυτό όμως δεν διαγραφει το γεγονός ότι για τα σκατα στα οποία βρισκόμαστε φταίει εξαρχής το σύστημα που εφάρμοσε ο «σκατα στον τάφο του», ο οποίος έκλεισε όλα τα εργοστάσια, έφερε όλα τα βλαχαδερα απο τα χωριά στην Αθήνα, στρίμωξε κάτι εκατομμύρια στον δημόσιο τομέα και δανείστηκε μέχρι και απο την Γουαδελουπη.
Αυτή η ΝΔ είναι κάτι άλλο. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι. Ψήφισε κάτι άλλο τότε
Ελα ψεκασμενε θειτσοΝαι δεν θυμάσαι. Ουδέποτε είπε ότι ήταν γριπουλα. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Πολάκη? Τον Παπαχριστόπουλο? Κάποιον ψεκασμένο γενικά?