jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Κλουουν σκετος εισαι μωρη γλιτσα,καλα κανει ο δικηγορος και δεν σου δινει σημασιαΜαρτυράς χωρίς ξύλο μωρή Κασσιανή.
Κλουουν σκετος εισαι μωρη γλιτσα,καλα κανει ο δικηγορος και δεν σου δινει σημασιαΜαρτυράς χωρίς ξύλο μωρή Κασσιανή.
Αμήν και πότε! Ο καιρός γαρ εγγύςσε καποιο καναλι το ειχα ακουσει
τα κομματα θα καταντησουν απο κεντρο προς δεξια την επομενη 20ετια
Πάρε φόρα από ψηλά κι έλα καρφώσου στο καβλί μου. Γιατί αν με ενοχλήσεις θα σου γαμήσω ότι έχεις, δεν έχεις, φαντάζεσαι να έχεις, ονειρεύεσαι να έχεις. Κατάλαβες σταλινικό σκουπίδι? Θα σε ξεκωλιάσω όπως γαμήσαν οι Αμερικάνοι τα Ρωσάκια και γενικά ο καπιταλισμός τα κουμούνια. Watch outΘα βγει ο συριζα κυβερνηση και θα δεις πως θα σκουζεις εσυ μετα.
Τερμα η δημοκρατια ελεγχο των αρμων της εξουσιας ιδιωτικα μμε λουκετο ισοκατανομη του πλουτου και κοινωνικη πολιτικη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γλύφε τα στραπ ον εσύ άεργο σκουπίδιΚλαιγοντας ηρθε ρε ληγμνενε και εγλυφε σκατα,τον λυπηθηκαμε και τον πηραμε
Θα βγει ο συριζα κυβερνηση...
Τερμα η δημοκρατια
Του γαμάμε τα πρέκουλα κάθε μέρα κι επιστρέφει!ρε κασι ... παλι χωρις ξυλο τα μαρτυρας![]()
![]()
και μετα αποκαλεις τους αλλους φασιστες
Ο κακος σας ο καιρος μυκητονυχακιαΑμήν και πότε! Ο καιρός γαρ εγγύς![]()
Μπαρμπαψωλη;Και που να δεις πόσο γελάει ο κόσμος με κάτι αγάμητους μαλάκες σαν εσένα που κλαίγεσαι για την αγαμία σου με επίσης αγαμητο φίλο σου. Γιατί όπως λένε "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!!!".
Μιλάμε για ΤΟ γέλιο!!!!![]()
Γάμησες εσύ τίποτα εκτός από την παλάμη σου τα τελευταία 2 χρόνια? ή κλαίγεσαι με το άλλο αγάμητο φιλαράκι σου?Μπαρμπαψωλη;
Δε βρέχει...
Ούτε σε φτύνουμε...
Σε χύνει μαζί με κατουρα το μισό φόρουμ...
Ο κακος σας ο καιρος μυκητονυχακια
Ο δεξια τελος
Eίναι κι αυτό μια άποψη.... και μια άλλη είναι ότι είναι εντελώς μαλάκας αν δεν θέλει να τρυπηθεί επειδή θα μπει το τσιπάκι του Gates μέσα του, θα κατεβάζει 5G και το σώμα του θα είναι μαγνήτης!!!καθρεφτάκια και χαντρούλες
πρέπει να είναι κάποιος πολύ μαλάκας για να πάει να τρυπηθεί για ένα 150άρι σκάρτο.
και μια άλλη είναι ότι η σκόπιμα ελλιπής ενημέρωση δε βοηθά σε μια καλά πληροφορημένη απόφαση.Eίναι κι αυτό μια άποψη.... και μια άλλη είναι ότι είναι εντελώς μαλάκας αν δεν θέλει να τρυπηθεί επειδή θα μπει το τσιπάκι του Gates μέσα του, θα κατεβάζει 5G και το σώμα του θα είναι μαγνήτης!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενημέρωσέ μας λοιπόν εσύ που ξέρεις.και μια άλλη είναι ότι η σκόπιμα ελλιπής ενημέρωση δε βοηθά σε μια καλά πληροφορημένη απόφαση.
Δεν παρακαλαω θειτσο περιμενω να μου το σκασει ζεστο και μετρητο Χχαχαχαχα
Και μου πει και ευχαριστω
Χαχαχχαχχααχχα
η γνώση είναι δύναμη μόνο για όσους μπορούν να τη διαχειριστούν, φέρει ευθύνη ο κατέχων. Και να σου εξηγήσω θα πάει άκλαφτο.Ενημέρωσέ μας λοιπόν εσύ που ξέρεις.
Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις?![]()
Τελικά μήπως είσαι από τα κορόιδα που το'κανε τζάμπα; Εδώ στις ΗΠΑ όπως βλέπεις δίνουν ντόλλαρς.Ο γνωστός βλάκας που πέρσυ έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι γριπούλα, το Νοέμβριο ότι θα πεθάνουμε όλοι, και πριν κάνα τρίμηνο ότι πρέπει να ανοίξουν τα πάντα;
Μυρισε150αρι που έχει να δει χρονια κι άλλαξε γνώμηΟ γνωστός βλάκας που πέρσυ έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι γριπούλα, το Νοέμβριο ότι θα πεθάνουμε όλοι, και πριν κάνα τρίμηνο ότι πρέπει να ανοίξουν τα πάντα;
Πολύ ωραία δουλειά, γιατί το λες έτσι?η γνώση είναι δύναμη μόνο για όσους μπορούν να τη διαχειριστούν, φέρει ευθύνη ο κατέχων. Και να σου εξηγήσω θα πάει άκλαφτο.
Πρακτορείο έχω, νοικιάζω διάφορα σε ματαιόδοξους ηλίθιους.
Ενώ ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι έχουν μείνει σταθεροί στις απόψεις τους απο την αρχή ; Η αυτοι έχουν το ακαταλόγιστο - ακαταδίωκτο κτλ μιας και είναι της κυβέρνησης ;Ο γνωστός βλάκας που πέρσυ έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι γριπούλα, το Νοέμβριο ότι θα πεθάνουμε όλοι, και πριν κάνα τρίμηνο ότι πρέπει να ανοίξουν τα πάντα;