Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Θείο, πες μας οτι αυτό ήταν εκ παραδρομής και δεν γράφεις από τις ΗΠΑ...
Οχι αγαπητέ σκύλε. Το "εδώ" δεν σημαίνει ότι εγώ βρίσκομαι εκεί (δηλαδή στις ΗΠΑ, άλλωστε δεν δέχονται αριστερούς εκεί). Το χρησιμοποιήσα για έμφαση.Όπως ας πούμε στην έκφραση "εδώ καράβια χάνονται και βαρκούλες αρμενίζουν", "εδώ που τα λέμε". Δε το χρησιμοποιώ ως τοπικό επίρρημα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δε με ενδιαφέρεις, δε σε συμβουλεύω
Συμβουλεύεις εδώ γενικά, άρα τα βλέπουν όλοι συμπεριλμβανομενου και εμού.

Όποτε καλύτερα τραβά νοίκιασε τίποτα που ξέρεις να το κανεις καλά :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.259
Πόντοι
3.846
Δεν μπορώ να αποφασίσω τί είναι ποιό γελοίο:

Ο απροκάλυπτος κρατισμός και επιδοματική προσέγγιση στην λειτουργία της κοινωνίας από την δήθεν φιλελεύθερη κυβέρνηση Κούλη?
ή
η όψιμη καταγγελία των συγκεκριμένων πρακτικών από τους Συριζαίους παρά του ότι αυτές αποτελούσαν πάγια ιδεολογική επιλογή τους?

θυμήσου τι έλεγε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ όταν ο Καραμανλής έδωσε 3.000 Ευρώ στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου, είναι το γνωστό κόντρα για την κόντρα. Εμένα πάλι άλλο μου προξενεί εντύπωση:

- Ειναι τόσο χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού στους νέους που χρειάζονται οικονομικά κίνητρα; Γιατί εγώ ήξερα ότι οι νέοι ψάχνουν εμβόλια και δε βρίσκουν, οι 65+ ήταν κυρίως οι αρνητές.
ή
-Πάει τόσο καλά η οικονομία που τα λεφτά τα σκορπάμε;

- Είναι τρόπος να τονωθεί η αγορά;
- Θα αποδειχτεί απάτη;
- Τις κάρτες τις βγάζει κάποιος δικός τους;

Σε κάθε περίπτωση είναι αποτυχία της κοινωνίας οι νέοι να αδιαφορούν για τον εμβολιασμό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:think: :think:
Εγω που έκανα ψες την δευτερη δοση ?? τι θα παρω τωρα ??

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
Συμβουλεύεις εδώ γενικά, άρα τα βλέπουν όλοι συμπεριλμβανομενου και εμού.

Όποτε καλύτερα τραβά νοίκιασε τίποτα που ξέρεις να το κανεις καλά :)

με πονηρούς δεν έχω παρτίδες. Έχεις ξεμπροστιαστεί αρκετά.
Σου έγραψα, δε με ενδιαφέρεις.
Μονόλογο θα κάνεις από εδώ και πέρα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
με πονηρούς δεν έχω παρτίδες. Έχεις ξεμπροστιαστεί αρκετά.
Σου έγραψα, δε με ενδιαφέρεις.
Μονόλογο θα κάνεις από εδώ και πέρα.
Αμάν ρε παιδια , έλεος τι χουμε να μοιρασουμε ??

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έλα, κάτι θα πάρεις και εσύ.
Τυχεράκια!
31921709_SvnXjfdtCJ.jpg
Εκει σε εχει γραψει εσενα η κυβερνηση σου ρε αμαθε...
Αν και σου αρεσει εμαθα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εξεπλαγην που διαβασα οτι Τονυ, Πουσυ, Ζαν Κλωντ, εδηλωσαν οτι εκαναν το εμβολιο η προτιθονται να το κανουν. Δε το περιμενα. Καταλαβαινω οτι αλλος για να ταξιδεψει, αλλος για τα χρηματα, αλλος για να μην εχει μπλεξιματα, αλλα δε το περιμενα.
Προσωπικα δεν εχω κανει το εμβολιο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εξεπλαγην που διαβασα οτι Τονυ, Πουσυ, Ζαν Κλωντ, εδηλωσαν οτι εκαναν το εμβολιο η προτιθονται να το κανουν. Δε το περιμενα. Καταλαβαινω οτι αλλος για να ταξιδεψει, αλλος για τα χρηματα, αλλος για να μην εχει μπλεξιματα, αλλα δε το περιμενα.
δδεν εχω κανει

ακομα

Johnq

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2018
Like
55
Πόντοι
0
ποσο μαλακες αισθανεστε εσεις που το κανατε τζαμπα?

ενω εμα ςτους νεους μας πλερωνει

και κορονα παρτυ σε πλατειες και χρημα

καυλααα

ετσι μ ατσουζεειιι
φίλε είχες ποτέ στη ζωη σου πανω απο πενηνταρικο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ – «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ «ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»»​

Φόβοι ότι το bonus των 150 ευρώ θα μπορούσε να αποβεί τραγικό για τους νέους ηλικίας 18 έως 25 ετών, που θα πείθονταν από το δόλωμα και θα το έκαναν το εμβόλιο αδιαφορώντας για τις συνέπειες για την υγεία τους, εξέφρασε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού αναφορικά με την αδιανόητη εξαγγελία του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ υπενθυμίζει ότι η πρώτη δόση του εμβολίου δεν προστατεύει από την μετάλλαξη Δέλτα: «Εμένα αυτή η εξαγγελία με έκανε να ανησυχήσω ιδιαίτερα – δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή κίνηση. Ξέρουμε ότι η πρώτη δόση δεν καλύπτει καθόλου το variant Δέλτα, ελάχιστα, επομένως είναι πολύ επικίνδυνο ιατρικά. Επομένως, αν προκριθεί μια τέτοια κίνηση να είναι 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση» τόνισε.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ – «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ «ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»»​

Φόβοι ότι το bonus των 150 ευρώ θα μπορούσε να αποβεί τραγικό για τους νέους ηλικίας 18 έως 25 ετών, που θα πείθονταν από το δόλωμα και θα το έκαναν το εμβόλιο αδιαφορώντας για τις συνέπειες για την υγεία τους, εξέφρασε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού αναφορικά με την αδιανόητη εξαγγελία του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ υπενθυμίζει ότι η πρώτη δόση του εμβολίου δεν προστατεύει από την μετάλλαξη Δέλτα: «Εμένα αυτή η εξαγγελία με έκανε να ανησυχήσω ιδιαίτερα – δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή κίνηση. Ξέρουμε ότι η πρώτη δόση δεν καλύπτει καθόλου το variant Δέλτα, ελάχιστα, επομένως είναι πολύ επικίνδυνο ιατρικά. Επομένως, αν προκριθεί μια τέτοια κίνηση να είναι 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση» τόνισε.

είσαι χαζούλης.
είπε: "Η Αθηνά Λινού εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις της μιλώντας στον Alpha 98,9 επισημαίνοντας ότι «είναι λάθος να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να κάνουν πράγματα μετά την πρώτη δόση και μάλιστα εντός 24 ωρών από αυτή. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. .... Η κ. Λινού ανέφερε ότι είναι σωστό να δίνονται κίνητρα στους νέους, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες. «Να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά αλλά 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση. Να μην τα ενθαρρύνουμε να μετακινηθούν όταν δεν είναι πραγματικά καλυμμένα» ανέφερε μεταξύ άλλων.»."

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ας όψεται που θέλω να κάνω οπωσδήποτε ένα τουρ στις ακτές της Αδριατικής που παρουσιάζουν έντονο ιστορικό ενδιαφέρον και έχουν απίθανα τοπία και δε γουστάρω ταλαιπωρίες στα σύνορα, πόσο μάλλον στα Βαλκάνια, αλλιώς ούτε να το σκεφτόμουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom