stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Συμφωνω με πουτσαρα..δεν μπορουν να ψηφιζουν ανθρωποι που δεν θα υποστουν τις συνεπειες των ψηφων τους...
Μιλαμε για Ελληνες τυπε!!!
Συμφωνω με πουτσαρα..δεν μπορουν να ψηφιζουν ανθρωποι που δεν θα υποστουν τις συνεπειες των ψηφων τους...
Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να χανουν τπ δικαιωμα ψηφου οσοι αποκτουν και αλλη υπηκοοτητα ή διαμενουν μονιμα σε αλλη χωρα για πανω απο 4 ετη (οσο ειναι δηλαδη ο χρονος μιας κυβερνησης)
Αλλα δεν με κανετε πρωθυπουργο να σας βγαλω απο την κριση ρε χαμουτζηδες!!!
Τέλος πάντων διαφωνούμε, δεν τρέχει τίποτα.Υπάρχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις συνταγματικώς κατοχυρωμένα τυπε.
Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν φόρους είτε ζουν στην Ελλαδα είτε ζουν στο Εξωτερικό.
Ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και με την ψήφο.
Ο φόβος της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού υπάρχει στο πολιτικό σύστημά μας, διότι πρόκειται για πολίτες που δεν έχουν άμεση κομματική επιρροή.
Ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια έδωσαν αυτό το δικαίωμα........
Και εγω ειμαι απο τους γαργαλιανους, αλλα εχω να πατησω 30 χρονια εκει...δγλαδη επειδη ειμαι γαργαλιανος, να παω να ψηφιζω για τον δημαρχο τους...Μιλαμε για Ελληνες τυπε!!!
Τέλος πάντων διαφωνούμε, δεν τρέχει τίποτα.
Και εγω ειμαι απο τους γαργαλιανους, αλλα εχω να πατησω 30 χρονια εκει...δγλαδη επειδη ειμαι γαργαλιανος, να παω να ψηφιζω για τον δημαρχο τους...
υγ: και φορους δεν πληρωνουν οι ελληνες του εξωτερικου!!!
Θες να μου πείς σε πόσες δίκες συμμετείχε ως δικηγόρος ο σκατόψυχος;τρείς συντάξεις γιατί πλήρωσε ρε μαλάκα σε τρία ταμεία.... των βουλευτών, των δικηγόρων και των εκδοτών τύπου.... και καλά έκανε και τις έπαιρνε...
και η Μαρίκα είχε περιουσία που δεν μπορεί να φανταστεί το κλούβιο μυαλό σου.... η μάνα της ήταν αδελφή Μαμιδάκη ηλίθιε...
ή μπορει να εχει κανενα αυτοκινητιστικο ...και ο καημενος ο ΚΟυφοντινας να "καει" μεσα σε αυτο .......
11 φορες ισοβια ...και κανει βολτες εξω ....και αμα χρωστας 500 ευρω στην εφορια ...σε χωνουν μεσα ....
το ιδιο ακριβως οι 2 Πακιστανοι και ο Ιρακινος που φαγανε το παλληκαρι στο Φιλοπαπου....σε λιγο θα κανουν βολτες εξω .....
Ωραια ....κρατος Δικαιου ....διοτι πληρουν τυπικες προυποθεσεις .....
Υπάρχουν και οι δημοκρατικές αδέσποτες - που μπορεί να φάει σε κάποια έξοδο - και θα τελειώσουν όλα όμορφα και δημοκρατικά