alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω προσωπικα, σιχαινομαι πιο πολυ τον ιδεολογο φονια, απο τον οποιονδηποτε άλλο φονια.καλη φαση
κι ο χιτλερ ιδεολογικα κινητρα ειχε αν δε κανω λαθος
Εγω προσωπικα, σιχαινομαι πιο πολυ τον ιδεολογο φονια, απο τον οποιονδηποτε άλλο φονια.καλη φαση
Δε βγαίνει άκρη Άλεξ,αυτοί ήταν ταγμένοι στην επανάσταση που είχαν στο μυαλό τους.Ειναι ενας δρόμος συχνά χωρίς επιστροφή.,Κατά τη γνώμη μου ο Κουφοντίνας τον υπηρετεί με συνεπεια ακόμα.Και η δολοφονια του αστυνομικου εξω απο την τραπεζα που ληστευαν τι ηταν?
Ιδεολογικη κι αυτη?
Ή παραπλευρη απωλεια?
Ή αναγκη λογω χρηματων για την "επανασταση"? Ηταν αντεπαναστατικο να δουλευουν για να ζησουν και επρεπε να "απαλλοτριωνουν" ε?
πάνω κάτω ναι.Κι ο λάκης33 επίσης.καλη φαση
Και οι μαφιοζοι φανταζομαι ακολουθουν τον δρομο τους με συνεπεια.Δε βγαίνει άκρη Άλεξ,αυτοί ήταν ταγμένοι στην επανάσταση που είχαν στο μυαλό τους.Ειναι ενας δρόμος συχνά χωρίς επιστροφή.,Κατά τη γνώμη μου ο Κουφοντίνας τον υπηρετεί με συνεπεια ακόμα.
Μα δεν εξεταζω αμα ειχαν δικιο η οχι.καλη φαση
Και οι μαφιοζοι φανταζομαι ακολουθουν τον δρομο τους με συνεπεια.
Δεν καταλαβαινω γιατι η ιδεολογια ή η συνεπεια αποτελουν λογο διαφοροποιησης στην αντιμετωπιση ενος φονια.
Εξεταζεις ομως αν πρεπει να διαχωριζονται απο τους κοινους εγκληματιες. Αλλιως δεν θα εκανες τετοια αναφορα.Μα δεν εξεταζω αμα ειχαν δικιο η οχι.
Διοτι ο μαφιοζος κανει οτι κανει για δικο του οφελος.Και οι μαφιοζοι φανταζομαι ακολουθουν τον δρομο τους με συνεπεια.
Δεν καταλαβαινω γιατι η ιδεολογια ή η συνεπεια αποτελουν λογο διαφοροποιησης στην αντιμετωπιση ενος φονια.
Κατά τη γνώμη μου ο Κουφοντίνας τον υπηρετεί με συνεπεια ακόμα.
Το να σκοτωνεις για οφελος ειναι δικαιολογημενο.Η μαλλον εξηγησιμο.Διοτι ο μαφιοζος κανει οτι κανει για δικο του οφελος.
πληρωμενοι που εξυπηρετουσαν μεγαλυτερα συμφερονταΔιοτι ο μαφιοζος κανει οτι κανει για δικο του οφελος.
Δεν ηταν τελικα οι σουπερ πρακτορες που νομιζαν ολοι. Εγινε η μαλακια, η αστυνομια εκανε απλα την δουλεια της, και τελειωσε το παραμυθι των σουπερ ντουπερ τρομοκρατων.πληρωμενοι που εξυπηρετουσαν μεγαλυτερα συμφεροντα
οταν δεν τους χρειαζονταν αλλο τους επιασαν σε ενα απογευμα
ωραια παραμυθια για μικρα παιδια , πισω απο ολα κρυβονται παντα τα λεφταΔεν ηταν τελικα οι σουπερ πρακτορες που νομιζαν ολοι. Εγινε η μαλακια, η αστυνομια εκανε απλα την δουλεια της, και τελειωσε το παραμυθι των σουπερ ντουπερ τρομοκρατων.
ποιος κρίνει ποιες ιδεες ειναι οι στρεβλές?και? το να εισαι συνεπης σε στρεβλες ιδεες ειναι αξιο θαυμασμου ας πουμε?
H επικρατουσα κοινωνικη αντιληψη.ποιος κρίνει ποιες ιδεες ειναι οι στρεβλές?
μπορει να ειναι και?Το να σκοτωνεις για οφελος ειναι δικαιολογημενο.Η μαλλον εξηγησιμο.
Το αντιθετο ειναι ψυχοπαθεια και φανατισμος.Αρα χειροτερο.
Τι και?μπορει να ειναι και?
Ο εξτρεμισμός φανατικούς χρειάζεται.
Μετα απο χρονια θεωριων ειδαν ξαφνικα να σερνουν κατι καρτουνς για τρομοκρατες. Λογικο ειναι κανεις να μην ηθελε να πιστεψει πως αυτοι οι τυποι ρεζιλευαν επι χρονια το συστημα. Απο τοτε αρχισαν και οι θεωριες συνομωσιας.ωραια παραμυθια για μικρα παιδια , πισω απο ολα κρυβονται παντα τα λεφτα
πληρωνοντουσαν για να σκοτωνουν ανθρωπους , οταν πια ηταν αχρηστοι σε μια κολλα χαρτι και τερμα
το 5άχρονο δε μπορεί να προστατευτεί γι αυτό φροντίζει ο νόμος.H επικρατουσα κοινωνικη αντιληψη.
Η οποια ας πουμε π.χ. κρινει οτι ειναι στρεβλο να πηδας ενα πενταχρονο.
πες πως ειναι και "χειρότερος" και τι μ αυτό?Τι και?