έχει μεταφράσει αρκετά άλλα βιβλία...
Το βιβλίο της Χάρνεκερ το είχα διαβάσει στα αγγλικά, πριν την ελληνική μετάφρασή του. Σημαντική διανοήτρια της αριστεράς η Χάρνεκερ, παρά την αυτονόητη διαφωνία μου με την ιδεολογία της.
έχει μεταφράσει αρκετά άλλα βιβλία...
Ο σεβασμός στην παναθρώπινη αξία της ζωή του άλλου είναι προταρχική αξία, που διαφοροποιεί τους ανθρώπους, από τ´άλλα πλάσματα της δημιουργίας.
Δέχομαι ότι ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος που προλογίζει το βιβλίο του δολοφόνου Κουφοντίνα δεν είναι *σήμερα* μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πολύ πρόσφατα, δηλ. μέχρι το συνέδριο που ενοποιήθηκαν οι συνιστώσες σε ενιαίο κόμμα. Την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνασπισμός συνιστωσών (μέχρι πριν λίγους μήνες δηλ.) ο κ. Γιαννόπουλος ήταν ηγετικό στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα "Ρόζα". Άρα οι ανακοινώσεις της ΝΔ, αν και όχι πραγματολογικά ακριβείς, έχουν σοβαρή βάση, γιατί κάθε κόμμα έχει παρελθόν εκτός από παρόν.
το μόνο ενδιαφέρον στα όσα λέει η εκπρόσωπος τύπου της νουδου,
είναι η ίδια η κυρία εκπρόσωπος. χωρίς ήχο.
Ο σεβασμός στην παναθρώπινη αξία της ζωή του άλλου είναι προταρχική αξία, που διαφοροποιεί τους ανθρώπους, από τ´άλλα πλάσματα της δημιουργίας.
Εννοείται.Μια μαγνητικη κοστιζει 500 ευρω.
Ενας ανασφαλιστος + ανεργος δεν εχει να τα δωσει.
Ο καρκινος προχωραει και τον στελνει στον ταφο.
Πώς σου φανηκε?? Σεβασμος της ανθρωπινης ζωης?
Σε αυτό που έγραψα εγώ όμως, εσύ τι έχεις να πεις;
η δε ηθικολογία είναι, επίσης,
ένα ελάττωμα που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα άλλα πλάσματα...
ο Νίκος Γιαννόπουλος είναι σύντροφος στην ευρύτερη αριστερά.
Να χαίρεσαι τον ευρύτερο σύντροφό σου. Γιατί όμως δεν παραδέχεσαι ότι μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν σύντροφός σου και υπό τη στενή έννοια, ως μέλος της συνιστώσας Ροζα του ΣΥΡΙΖΑ;
εσυ εισαι ρομπας τοχουμε πιστοποιησει μην αγχωνεσαι δε θα σε κατηγορησουμε για ηθικες
ο Νίκος είναι σύντροφός μου ασχέτως οργανωτικού.
όπως και η Γιάννα Κούρτοβικ και όλοι του Δικτύου.
κάτι άλλο?
υπάρχεις μόνο ως ουρά...
ομοίως σε εκτιμώ.Κοίτα να δεις. Θεωρώ ότι είσαι ευφυής άνθρωπος και "πολιτικό ον" με την καλή έννοια του όρου. Τα παραπάνω κάνουν τη σιωπή σου στο συγκεκριμένο ερώτημά μου ιδιαίτερα εύγλωττη.
ενω εσυ υπαρχεις ως διακοσιοι. που ψηφιζουνε ψηφοφοριες και μιλανε μεταξυ τους σαν διαφορετικα νικς. αρρωστε μαλακα σημαιοφορε της Ξεφτιλας.