dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ουτε ο γκριζελακ,αριστερο χαφ παιζει...Μοντογια δεν υπαρχει,Κοτσιανικουλης δεν ειναι φορ.Απο ολους αυτους ισως Ν'ντοι.
ουτε ο γκριζελακ,αριστερο χαφ παιζει...Μοντογια δεν υπαρχει,Κοτσιανικουλης δεν ειναι φορ.Απο ολους αυτους ισως Ν'ντοι.
Με χθεσινες δηλωσεις στον Λιμπερο 107,4 ο Νικος - τα παντα ολα,βλεπε μπαλιτσα - Αλεφαντος,θεωρει οτι το διδυμο Ντιογκο - Μουσλι μπορει να χαλασει κοσμο!Ο Βραζιλιανος ειναι σαφως πιο τεχνιτης,ξερει καλυτερα το τοπι και ειναι πιο ικανος στο ψηλο παιχνιδι.Ο Μουσλι ειναι πιο δυνατος,κανει και τη βρωμικη δουλεια και ειναι killer στα τελειωματα και ικανοτερος σουτερ και εκτος περιοχης.Αυτα σαν φιλαθλος.Αν παρουμε μια αλλη παραμετρο υποψη -Συσχετισμος προσφορας και κοστους-τοτε η επιλογη ειναι μια:Μουσλιμοβιτς!συγγνωμη κιολας, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κουβεντα για το ποιος ειναι ο καλυτερος for, και κυριως για την ποιοτητα του δεν μπορει να αμφιβαλει κανενας οτι ειναι και ενα, και δυο, και τρια, κλικ πιο πανω ο ντιογκο απο τους υπολοιπους...
οσο για τον δευτερο νομιζω οτι ξεχωριζει και αυτος και ειναι ο μουσλιμοβιτς
με μεγαλη ικανοτητα στο γκολ
ο νικολας δεν κανει ποτε λαθη!!! αλλα την συγκεκριμενη τα ειπα πολυ σωστα.Με χθεσινες δηλωσεις στον Λιμπερο 107,4 ο Νικος - τα παντα ολα,βλεπε μπαλιτσα - Αλεφαντος,θεωρει οτι το διδυμο Ντιογκο - Μουσλι μπορει να χαλασει κοσμο!Ο Βραζιλιανος ειναι σαφως πιο τεχνιτης,ξερει καλυτερα το τοπι και ειναι πιο ικανος στο ψηλο παιχνιδι.Ο Μουσλι ειναι πιο δυνατος,κανει και τη βρωμικη δουλεια και ειναι killer στα τελειωματα και ικανοτερος σουτερ και εκτος περιοχης.Αυτα σαν φιλαθλος.Αν παρουμε μια αλλη παραμετρο υποψη -Συσχετισμος προσφορας και κοστους-τοτε η επιλογη ειναι μια:Μουσλιμοβιτς!
ο φακουντο τα κολλαει τα παστελια...Ζουραφσκι Τσιγκας Παρα...!!
τον ακουσα κ εγω φιλε κ το μεσημερι κ στην επαναλ το βραδυ.θελει ντιογκο κ μουσλι στην ιδια ομαδα.φοβεροι κ οι δυο ελεγε.εγω το ριχνω μουσλι......Με χθεσινες δηλωσεις στον Λιμπερο 107,4 ο Νικος - τα παντα ολα,βλεπε μπαλιτσα - Αλεφαντος,θεωρει οτι το διδυμο Ντιογκο - Μουσλι μπορει να χαλασει κοσμο!Ο Βραζιλιανος ειναι σαφως πιο τεχνιτης,ξερει καλυτερα το τοπι και ειναι πιο ικανος στο ψηλο παιχνιδι.Ο Μουσλι ειναι πιο δυνατος,κανει και τη βρωμικη δουλεια και ειναι killer στα τελειωματα και ικανοτερος σουτερ και εκτος περιοχης.Αυτα σαν φιλαθλος.Αν παρουμε μια αλλη παραμετρο υποψη -Συσχετισμος προσφορας και κοστους-τοτε η επιλογη ειναι μια:Μουσλιμοβιτς!
νταμ ποιος ειναι σουηδε;;;;Ο Ντιογκο ειναι μια κλαση(ισως και περισσοτερο) πανω απο ολους τους αλλους.
Παρ'όλα αυτα εγω ψηφισα ''αλλος'' για χαρη του Νταμ επειδη μ'αρεσει πολυ σαν παικτης.
ο μουσλι ειναι σκυλι μαυρο...παιχταρα..πολυτελεια για την ελλαδα...τον ακουσα κ εγω φιλε κ το μεσημερι κ στην επαναλ το βραδυ.θελει ντιογκο κ μουσλι στην ιδια ομαδα.φοβεροι κ οι δυο ελεγε.εγω το ριχνω μουσλι......
αυτος που τον φαγανε οι κλικες της παιανιας.νταμ ποιος ειναι σουηδε;;;;
αυτος που... εξαφανιστηκε;;;;;;
τι εγινε τον βρηκαν η οχι ακομα;;;;;
ζητησαν λυτρα οι απαγωγεις;;;;;;
πλακα πλακα τωρα για να μην τρελλαθουμε ο νταμ δεν ειναι αυτος που ειχαν παρουσιασει πριν 2 χρονια οι δημοσιτσατσοι κοντοι,γκορτζοι,νικολογιαννηδες και λοιποι αλλα απο τον πετροπουλο ειναι πολυ καλυτερος...καμμια σχεση...αυτος που τον φαγανε οι κλικες της παιανιας.
Ναι ρε αυτος με την περιεργη ρητρανταμ ποιος ειναι σουηδε;;;;
αυτος που... εξαφανιστηκε;;;;;;
τι εγινε τον βρηκαν η οχι ακομα;;;;;
ζητησαν λυτρα οι απαγωγεις;;;;;;
ο μουσλι ειναι σκυλι μαυρο...παιχταρα..πολυτελεια για την ελλαδα...
οπως φυσικα και ο ντιογο...
να λεγοντε μερικες αληθειες...Ο Σλίμοβιτς -που λέει ο Αλέφαντος- είναι πραγματικά [size=12pt]πολύ[/size] καλός για τα λεφτά του...
Αν και ΑΕΚτζής, έδωσα ψήφο στο Ντιόγκο,γιατί είναι ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ και χαίρομαι να τον βλέπω να παίζει μπάλλα
Ο Σαλπιγγίδης γιατί μπήκε στην ψηφοφορία?
Ο Σαλπιγγίδης γιατί μπήκε στην ψηφοφορία?