αχχχχ βαααχχχ, μαγκες μου....
Οριακα προλαβα κι εγω αυτή την περιφημη 'πορνομεταβαση', που εστειλε τις ελληνιδες πορνες στο τσιτσιλικι!
Και μαλιστα πολλες, ενιωθαν απίστευτα ενοχλημένες, καθως παραγκωνιστηκαν! Το τι ιστοριες εχω ακουσει από τέτοιες....Ζησαν μεγαλεία, στην υγεια του εκάστοτε κοροιδου.
Εν τω μεταξυ, τα παλια χρονια, καθως οι πορνες ησαν σχετικα λιγες (παρ ολο που η κουλτουρα του μπουρδελου υπηρχε στον ιδιο βαθμο) εξυπηρετουσαν μια πολλη μεγαλυτερη γκαμα πελατων!
Δεν ηταν σαφης ο διαχωρισμος τυπου 'πορνη πολυτελειας' κτλπ...θα εβλεπες μια χοντροκομμενη ελληνιδα με ελιες, να εξυπηρετεί από φορτηγατζή, μεχρι και βουλευτες, τοτε!
Και τα δωρα τυπου λουλούδια/σοκολατακια σκαγανε βροχη!
Σκασαν τα πρωτα κυματα εξ ανατολας, και τις εστειλε αδιάβαστες, να προσπαθουν να κρατησουν καποια ηνια, στο ποστο της τσατσας!
Τα πρωτα κυματα οντως, ηταν με πουλμαν που ερχοντουσαν για αρπαχτη/χαρτζηλικι! Πολλες εξ αυτων ηταν απειρες ως πορνες, καθως προερχοταν από αστικες ταξεις. Μπορει να ηταν νοικοκυρες, φοιτητριες, που απλα ερχοντουσαν ινκογνιτο να βγαλουν μερικα χρηματα για την πατριδα.
Εντυπωσιακότατες, ειδικα για τα δεδομενα της εποχης, καθως μην ξεχναμε πως οι ελληνιδες τοτε ησαν εμετικες στην πλειοψηφια τους!
Πανύψηλες, ανοιχτόχρωμες, πολύ πιο φυσικες από τις δικες μας, και συρρεαν οχλοι να τις γαμησουν.
Μαλιστα, εάν το τεμαχιο ηταν πολύ φρεσκο και δυνατο, θα ηταν τοσο μεγαλη η ουρα οπου πιθανότατα θα πετύχαινες καναν ξεμπαρκο γνωστο σου, η επισης θα γνώριζες και κοσμο, πανω στην καζουρα. Ανευ υπερβολων...
Τιμες παιζαν από 2-3 χιλιαδες, και ανα το τεμαχιο, καποια καλα χτυπαγαν και 5.
Αλλα για να μην λεμε και παπαριες, από πλευρας υπηρεσιων, καλα μου παιδια, ΜΗΔΕΝ!
Δεν γινοταν τιποτα! Αφενως γιατι οι περισσοτερες αρχικα δεν ειχαν σκοπο να συνεχισουν αυτή την δουλεια (ασχέτως εάν 'μονιμοποιηθηκαν' στην πορεια), κι αφετέρου απλα γιατι τις δασκαλευαν οι παλιες δικες μας, με περισση κουτοπονηριά.
Ισως ισχυς η λογικη 'αφου μουναρα εισαι, δεν χρειαζεται να προσφερεις κατι περαν των βασικων, σκοπος είναι απλα να μπει ο πελατης'.
Κι ετσι γινοταν, κατά κανονα.
Επισης, δεν υπηρχαν και τοσα 'σπιτια' τοτε, οποτε οι ουρες ηταν ατελειωτες.
Στο 5λεπτο ο,τι κανεις, αποστειρωμένα, κωλοι, ακαποτα τρομπόνια και παρτουζες ουτε στον υπνο σας, αν χυσεις εχυσες-αν όχι θα χυνε ο επομενος και για σενα, και διεκπαιρεωτικα οσο δεν παει!
Πολλες δυσανασχετουσαν εμφανεστατα, με αποτέλεσμα να νιώθεις καθικι κιολας!
Θυμαμαι μεχρι σημερα έναν καλο φιλο, που με συνομωτικο υφος, ψυθιριστα μου ελεγε για καποια που επαιρνε πιπες ακαποτες και τα παιρνε στο στομα!
Ηταν κατι το ασυλληπτο για την εποχη!
Και πολλοι δεν τολμουσαν κιολας, φοβούμενοι τις ασθενειες, μαλιστα.....
Επαιζαν κι αρκετες ελληνιδες βεβαια, αυστηρα σε πολύ κλειστους κυκλους, πανάκριβες, οι οποιες εμφανιστηκαν πολαλ χρονια μετα παντρεμένες με διαφορους 'επιφανεις' πολιτες των αθηνων.
Το συμπερασμα απ ολο αυτό, είναι ότι για την εποχη, κυριαρχουσε περισσοτερο η αναλογια 'μουναρα γυναικα-βασικες υπηρεσίες/χυστε με εμφανιση'.
Κι ένα τελευταιο για να μην νιωθουν οι νεοτεροι ότι χασανε κατι: ναι, τα πρωτα κυματα ηταν ωραιες γκομενες, αλλα για τα δεδομενα της εποχης παντα!
Δηλαδη μην ξεχναμε ότι πολλοι τοτε ειχαν μεγαλωσει με γκομενες να χουν τριχα στην μασχαλη, κρεατολιες σημιτεικες, ουτε σπα ουτε τιποτα....
Οι νεοτερες γενιες, οπου γνωρισαν μια πολύ καλυτερη ποιοτητα (εμφανισιακά παντα) ομορφιας από της (σιχαμενες) ελληνιδες, ενδεχομένως να μην τις ακουμπαγαν καν αυτές!
Άλλη σχολη, άλλη νοοτροπια, να μην μπερδευομαστε!