jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.163
- Πόντοι
- 3.506
κρατω χαμηλο προφιλ και περναω απαρατήρητος κατι εμαθα και εγω απο σεΔιαμερίσματα στα Κάστρα; Και το παίζεις φτωχός και καταφρονεμένος;
κρατω χαμηλο προφιλ και περναω απαρατήρητος κατι εμαθα και εγω απο σεΔιαμερίσματα στα Κάστρα; Και το παίζεις φτωχός και καταφρονεμένος;
Χαίρομαι να ανταλλάζουμε γνώση!κρατω χαμηλο προφιλ και περναω απαρατήρητος κατι εμαθα και εγω απο σε
Ποιος είναι;; Πες τι ξέρεις καυλοτζίτζικα.Κάτι μου λέει ότι στο νήμα εδώ συμμετέχει κι αυτός...
Θα πάρω τη βοήθεια του κοινού.@Ωρίων, τελικά είσαι πουτσαράς ή πουσταράς;
Την καλύτερη δουλειά κάνεις.Βλέπω ακούω και δε μιλάω.
Έμαθα στη ζωή μου να είμαι εχεμυθος ;)
Ψάχνω την ταυτότητα μου εδώ μέσα...ε την βρήκα μόλις!!!Την καλύτερη δουλειά κάνεις.
Αυτό δεν είναι νήμα. Είναι η χάρτα της ηθικής.
θα γινει καλός πατέρας...οτι κανουνε και τα περισσοτερα πουστρακια , πετανε ενα παιδι με σωληνα , και συνεχιζουν να ξεκωλιαζονται .Σε λιγο περισσοτεροι θα ειναι οι μπουστηδες πατρεμενοι με γυναικα. Τωρα τι θα βγαλει η αισθητικος απο αυτο , μαλλον αναγνωρισημοτητα ...
Τι νηματάρα έχω φτιάξει η πούστρα!Ψάχνω την ταυτότητα μου εδώ μέσα...ε την βρήκα μόλις!!!
ηθική ψωλη θα μετονομασω το nickname μου χαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι αλλά είναι καπαρωμενη ;)Τι νηματάρα έχω φτιάξει η πούστρα!
Μέχρι και ταυτότητες βρίσκω!
Να σε ρωτήσω κάτι; Με όλο το θάρρος αλλά βαριέμαι να περιμένω τον επιτάφιο. Η "ηθική ψωλή" είναι αυτή στο avatar σου;
Κατ' αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι!Ναι αλλά είναι καπαρωμενη ;)
Χαχαχαχαχα μια χαρά παιδί είσαι..άλλωστε έχουν δει πολλά τα μάτια σου εδώ μέσαΚατ' αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι!
Παρεξήγησες, δεν σου τη ζήτησα, βρε!
Χμμμ. Διάσπαση προσοχής! Μήπως ήσουν υπερκινητικός ως παιδί, φίλε μου;Εν τω μεταξύ είμαι σε αναζήτηση μιας περιπέτειας που θέλουμε να κάνουμε με την δικιά μου και βλέπω νήματα που μπαίνει ο διάολος μέσα μου και απαντάω για πολιτικά,αθλητικά, θρησκευτικά, οικονομικά, γεωπολιτικά, για τον Εμμανουήλ, τον Λιάγκα, τον Κακαουνάκη,την χειλουδακη,τον Πρέκα και φεύγω τελείως απ' τον στόχο μου!!!!
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά με τόσο κόσμο εδώ, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Συνέχισε την δουλειά!Εν τω μεταξύ είμαι σε αναζήτηση μιας περιπέτειας που θέλουμε να κάνουμε με την δικιά μου και βλέπω νήματα που μπαίνει ο διάολος μέσα μου και απαντάω για πολιτικά,αθλητικά, θρησκευτικά, οικονομικά, γεωπολιτικά, για τον Εμμανουήλ, τον Λιάγκα, τον Κακαουνάκη,την χειλουδακη,τον Πρέκα και φεύγω τελείως απ' τον στόχο μου!
Να. 'σαι καλά αδελφούλη καλό Πάσχα να 'χειςΔεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά με τόσο κόσμο εδώ, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Συνέχισε την δουλειά!
Καλή Ανάσταση! Να 'σαι καλά!Να. 'σαι καλά αδελφούλη καλό Πάσχα να 'χεις
Αλιφέρη το νέο νικ!
Ας μου προτείνατε έστω το Λουγκρητία...
αι μην ξεχνάτε, σας αγαπώ!