Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Έγινες και μπήχτης από τρανς τώρα και τα τρυγάς 3-3?Να και ποια σκέφτομαι να είναι η διαφημισή μου
Νομίζω, Καπετάνιε, ότι θα γίνω σκύλος πριν την πρωτομαγιά.
Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά, αν αυτό εννοείτε με το "τρυγάς", εξού και γκέι, Καπετάνιε.Έγινες και μπήχτης από τρανς τώρα και τα τρυγάς 3-3?
Σιγά μην είναι και βασικής θεματολογίας.... Πες μας ότι θα μας κάνεις και αναφορά τώρα....Ναι, ψιλικατζίδικο έχει καταντήσει το νήμα μου! Πού θα πάει, κάποτε θα το κάνω σούπερ μάρκετ! Θα μπαίνει κόσμος πολύς!
Ναι αλλά αρέσουν σε εμένα. Να δείξω στις φίλες σου πώς φουντάρουμε καραμοσάλι εμείς οι ναυτικοί ή θα χαλάσω φιλίες;Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά, αν αυτό εννοείτε με το "τρυγάς", εξού και γκέι, Καπετάνιε.
Είμαστε φίλοι.
Εσείς θα μου πείτε; Είστε καλός ή θα μου πουν "τι είναι αυτός που μας έφερες;" και θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί;Να δείξω στις φίλες σου πώς φουντάρουμε καραμοσάλι εμείς οι ναυτικοί ή θα χαλάσω φιλίες;
Θεωρείς ότι με κοροϊδεύεις τόσες μέρες που βάζεις τα σοβαρά τραγούδια αλλά εγώ κάνω τα στραβά μάτια, λόγω των αγίων ημερών και δεν λέω τίποτα...από την Κυριακή, όμως, να ξέρεις, περιμένω ...τον ωριων μπορω να τον κοροιδεψω
ρε συ ωριων αφου εισαι τρανς γιατι διαλεξες αυτο το νικεπρεπε νομιζω να διαλεξεις ενα πιο τσαχπινογαργαλιαρικο ονομα -μηπως να καναμε και βαφτισια δηλαδη ελα και λιγο στη θεση μαςΕντάξει, σας το διόρθωσα.
είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι ξέρεις την απάντηση στην ερώτηση που έκανες.Εσείς θα μου πείτε; Είστε καλός ή θα μου πουν "τι είναι αυτός που μας έφερες;" και θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί;
το ηξερα οτι θα το πεις αυτο για τη κοροιδια ξεχασα οτι εισαι ευαισθητουλης- μεγαλος ανθρωπος ειμαι μου ξεφυγεΘεωρείς ότι με κοροϊδεύεις τόσες μέρες που βάζεις τα σοβαρά τραγούδια αλλά εγώ κάνω τα στραβά μάτια, λόγω των αγίων ημερών και δεν λέω τίποτα...από την Κυριακή, όμως, να ξέρεις, περιμένω ...
Σαν ποιο δηλαδή;ρε συ ωριων αφου εισαι τρανς γιατι διαλεξες αυτο το νικεπρεπε νομιζω να διαλεξεις ενα πιο τσαχπινογαργαλιαρικο ονομα -μηπως να καναμε και βαφτισια δηλαδη ελα και λιγο στη θεση μας
ΛουκρητίαΣαν ποιο δηλαδή;
Την ξέρω αλλά θέλω να το ακούω...είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι ξέρεις την απάντηση στην ερώτηση που έκανες.
Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές αλλά με γέλια και καλαμπούρια έφτασα εδώ που έφτασα...Δεν μπορώ να ξεχάσω και να μην τιμώ αυτόν τον τρόπο και να γίνω κάτι άλλο, Καπετάνιε.Τέρμα Ωρίωνα τα γέλια και τα καλαμπούρια. Τώρα που έγινες ΜΕΓΑΣ ανάμεσα στους πουτανιάρηδες κομμένα τα αστεία για τρανς και πουστριλίκια.
Εύχομαι και γλομπεάρχης
Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο από πίσω...Λουκρητία
να κλεισει και το μαγαζι με τις κυλοτες - εχει ενα κυρος τωρα- δεν αρμοζει να ασχολειται με βρακιαείμαι παραπάνω από σίγουρος ότι ξέρεις την απάντηση στην ερώτηση που έκανες.
Τέρμα Ωρίωνα τα γέλια και τα καλαμπούρια. Τώρα που έγινες ΜΕΓΑΣ ανάμεσα στους πουτανιάρηδες κομμένα τα αστεία για τρανς και πουστριλίκια.
Εύχομαι και γλομπεάρχης
το λουκρητια μια χαρα ειναιΣαν ποιο δηλαδή;
Λόγος για παραλαβή Όσκαρ. Ωρίωνα είσαι τεράστιο τρολ! Εύγε.Την ξέρω αλλά θέλω να το ακούω...
Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές αλλά με γέλια και καλαμπούρια έφτασα εδώ που έφτασα...Δεν μπορώ να ξεχάσω και να μην τιμώ αυτόν τον τρόπο και να γίνω κάτι άλλο, Καπετάνιε.
Ούτε από μπρος υπάρχει παρά τα όσα μας λες εμμονικά, καλέ μου φίλε.Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο από πίσω...
Ούτε από μπρος υπάρχει παρά τα όσα μας λες εμμονικά, καλέ μου φίλε.
Χαίρομαι που άρεσε στον Jimmy.Στον Τζίμυ άρεσε. Ας είναι. Πώς σου φαίνεται το Σεβερίν; Το Παντελής; Διάλεξε. Μέγας είσαι πια ο,τι θέλεις κάνεις.
Ασχολούμαι με βρακιά για να βρίσκω καλές περιπτώσεις, Jimmy. Είναι ασχολία-βιτρίνα.να κλεισει και το μαγαζι με τις κυλοτες - εχει ενα κυρος τωρα- δεν αρμοζει να ασχολειται με βρακια
Βρούτε εσύ...το λουκρητια μια χαρα ειναι
Νομίζω εδώ είσαι.....Να και ποια σκέφτομαι να είναι η διαφημισή μου
Νομίζω, Καπετάνιε, ότι θα γίνω σκύλος πριν την πρωτομαγιά.
Να σου πω Ιούλιε Καίσαρα, τώρα που αποδεδειγμένα είσαι μέγας μπηχτης, ποιο πουτανακι θα πρότεινες στον Καπετάνιο σου για να μαλακώσει η ψυχή του μια στενόχωρη Παρασκευή; Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολλά και ότι ο λόγος που δεν γράφεις κριτικές είναι επειδή είσαι μοναχοφαγάς.Ασχολούμαι με βρακιά για να βρίσκω καλές περιπτώσεις, Jimmy. Είναι ασχολία-βιτρίνα.
Βρούτε εσύ...
Ναι, ο μαύρος. Αλλά έχω άσπρο κώλο. Εκεί δεν φαίνεται.Νομίζω εδώ είσαι.....