Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εν τω μεταξύ είμαι σε αναζήτηση μιας περιπέτειας που θέλουμε να κάνουμε με την δικιά μου και βλέπω νήματα που μπαίνει ο διάολος μέσα μου και απαντάω για πολιτικά,αθλητικά, θρησκευτικά, οικονομικά, γεωπολιτικά, για τον Εμμανουήλ, τον Λιάγκα, τον Κακαουνάκη,την χειλουδακη,τον Πρέκα και φεύγω τελείως απ' τον στόχο μου!!!!
Κάνε φοκους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εσύ θέλεις να αλλάξω νικ;
Όχι.. αλλά αν αλλάξεις κάντο μεγάλη άρκτος :confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Εμείς ολονυχτία,κόσα....

:zfuck::fuck1:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.628
Πόντοι
6.236

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Καλημέρα καλέ μου φίλε! Τι κάνεις; Ετοιμάζεσαι για την αυριανή σούβλα;
Στο χωριό κι εσύ για την μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης; Τι εννοείς; Δεν ξέρουμε όλοι χωριάτικα ρε σεβαγιο.
Χαιρέτησε μάλλον αν πήγε με ντιβάρα,ή κοιμάται το μπαρμπάδι με το μασελάκι δίπλα,σε ποτήρι με νερό...

:confused:
Φίλε μου τέτοια κορίτσια κάνουν τατουάζ τον καπετάνιο για να θυμούνται την ημέρα που τον είδαν και μετά αρχίζουν τα δώρα και οι προτάσεις γάμου - κάτι που σίγουρα δεν συμβαίνει σε έναν ζηλιάρη υπερήλικα βαζελο όπως εσύ. Αλλά σε συμπαθώ επειδή πριν 250 χρόνια έγραψες σκανδαλιστικά κείμενα

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.628
Πόντοι
6.236
Καλημέρα καλέ μου φίλε! Τι κάνεις; Ετοιμάζεσαι για την αυριανή σούβλα;
Καλημέρα, καλέ μου Καπετάνιε! Σας προσκάλεσα αλλά αρνηθήκατε ευγενικά. Σας καταλαβαίνω. Και εγώ μεταξύ Ντίβας και σούβλας, Ντίβα θα επέλεγα...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Καλημέρα, καλέ μου Καπετάνιε! Σας προσκάλεσα αλλά αρνηθήκατε ευγενικά. Σας καταλαβαίνω. Και εγώ μεταξύ Ντίβας και σούβλας, Ντίβα θα επέλεγα...
Δεν είναι αυτό ρε Ωρίωνα αλλά να, εγώ πηγαίνω μόνο όπου με διαβεβαιώνουν ότι θα σουβλίσω εγώ και κάποια κορίτσια δίνουν τα πάντα προκειμένου να σουβλιστουν από εμένα. Εσένα θα σε έχω ατέλειωτους μήνες στο πλοίο και θα τα πούμε σαν Καπετάνιος και ναύτης.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Ιμίιιι κινέζο σεφ το πλοίο το καπιτάν.

Αύριο φάει ολοι ρύζι με pork.
Φίλε μου, μετά τον τελικό κυπέλλου μπαρκαρουμε. Πήγαινε για καμιά βόλτα στα κινέζικα να πάρεις κανένα κιμονό για τα κρύα βράδια που θα περάσουμε στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου Χόρν και κράτα τις γαστριμαργικές σου γνώσεις για αργότερα

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.628
Πόντοι
6.236
Φίλε μου, μετά τον τελικό κυπέλλου μπαρκαρουμε. Πήγαινε για καμιά βόλτα στα κινέζικα να πάρεις κανένα κιμονό για τα κρύα βράδια που θα περάσουμε στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου Χόρν και κράτα τις γαστριμαργικές σου γνώσεις για αργότερα
Τι, θα έρθει και ο Sevagio; Το ξέρει ότι δεν πιάνει τηλεόραση στο πλοίο;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Si kapitan

Φτιάξι ρύζι με pork.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Τι θα έρθει και ο Sevagio; Το ξέρει ότι δεν πιάνει τηλεόραση στο πλοίο;
Του πήρα μια που δείχνει σε μαγνητοσκόπηση όλο το Κωνσταντίνου και Ελένης. Του αρκεί για να χαμογελά όλη την ημέρα.

Για εσένα που είσαι πορνικός μούτσος εξασφάλισα μια σπάνια συλλογή ταινιών ενηλίκων

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom