Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τα βρακιά τα χεις για ξέπλυμα δηλαδή?Ασχολούμαι με βρακιά για να βρίσκω καλές περιπτώσεις, Jimmy. Είναι ασχολία-βιτρίνα.
Βρούτε εσύ...
Τα βρακιά τα χεις για ξέπλυμα δηλαδή?Ασχολούμαι με βρακιά για να βρίσκω καλές περιπτώσεις, Jimmy. Είναι ασχολία-βιτρίνα.
Βρούτε εσύ...
Και εσύ θέλεις να αλλάξω νικ;Αλιφέρη το νέο νικ!
Κάνε φοκουςΕν τω μεταξύ είμαι σε αναζήτηση μιας περιπέτειας που θέλουμε να κάνουμε με την δικιά μου και βλέπω νήματα που μπαίνει ο διάολος μέσα μου και απαντάω για πολιτικά,αθλητικά, θρησκευτικά, οικονομικά, γεωπολιτικά, για τον Εμμανουήλ, τον Λιάγκα, τον Κακαουνάκη,την χειλουδακη,τον Πρέκα και φεύγω τελείως απ' τον στόχο μου!!!!
Όχι.. αλλά αν αλλάξεις κάντο μεγάλη άρκτοςΚαι εσύ θέλεις να αλλάξω νικ;
Μήπως "πούλια";Όχι.. αλλά αν αλλάξεις κάντο μεγάλη άρκτος
Μήπως "πουλιά"? Πιάνω πουλιά στον αέρα φάση..Μήπως "πούλια";
Καπετάνιε;
"Καπετάνιο" σε λένε;Νιιιιιι
Ιμίιι"Καπετάνιο" σε λένε;
Χαιρέτησε μάλλον αν πήγε με ντιβάρα,ή κοιμάται το μπαρμπάδι με το μασελάκι δίπλα,σε ποτήρι με νερό...Καπετάνιε;
Θα δείξει από το πώς θα είναι τα κέφια αύριο ....Χαιρέτησε μάλλον αν πήγε με ντιβάρα,ή κοιμάται το μπαρμπάδι με το μασελάκι δίπλα,σε ποτήρι με νερό...
Καλημέρα καλέ μου φίλε! Τι κάνεις; Ετοιμάζεσαι για την αυριανή σούβλα;Καπετάνιε;
Στο χωριό κι εσύ για την μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης; Τι εννοείς; Δεν ξέρουμε όλοι χωριάτικα ρε σεβαγιο.
Φίλε μου τέτοια κορίτσια κάνουν τατουάζ τον καπετάνιο για να θυμούνται την ημέρα που τον είδαν και μετά αρχίζουν τα δώρα και οι προτάσεις γάμου - κάτι που σίγουρα δεν συμβαίνει σε έναν ζηλιάρη υπερήλικα βαζελο όπως εσύ. Αλλά σε συμπαθώ επειδή πριν 250 χρόνια έγραψες σκανδαλιστικά κείμεναΧαιρέτησε μάλλον αν πήγε με ντιβάρα,ή κοιμάται το μπαρμπάδι με το μασελάκι δίπλα,σε ποτήρι με νερό...
Καλημέρα, καλέ μου Καπετάνιε! Σας προσκάλεσα αλλά αρνηθήκατε ευγενικά. Σας καταλαβαίνω. Και εγώ μεταξύ Ντίβας και σούβλας, Ντίβα θα επέλεγα...Καλημέρα καλέ μου φίλε! Τι κάνεις; Ετοιμάζεσαι για την αυριανή σούβλα;
Δεν είναι αυτό ρε Ωρίωνα αλλά να, εγώ πηγαίνω μόνο όπου με διαβεβαιώνουν ότι θα σουβλίσω εγώ και κάποια κορίτσια δίνουν τα πάντα προκειμένου να σουβλιστουν από εμένα. Εσένα θα σε έχω ατέλειωτους μήνες στο πλοίο και θα τα πούμε σαν Καπετάνιος και ναύτης.Καλημέρα, καλέ μου Καπετάνιε! Σας προσκάλεσα αλλά αρνηθήκατε ευγενικά. Σας καταλαβαίνω. Και εγώ μεταξύ Ντίβας και σούβλας, Ντίβα θα επέλεγα...
Φίλε μου, μετά τον τελικό κυπέλλου μπαρκαρουμε. Πήγαινε για καμιά βόλτα στα κινέζικα να πάρεις κανένα κιμονό για τα κρύα βράδια που θα περάσουμε στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου Χόρν και κράτα τις γαστριμαργικές σου γνώσεις για αργότεραΙμίιιι κινέζο σεφ το πλοίο το καπιτάν.
Αύριο φάει ολοι ρύζι με pork.
Τι, θα έρθει και ο Sevagio; Το ξέρει ότι δεν πιάνει τηλεόραση στο πλοίο;Φίλε μου, μετά τον τελικό κυπέλλου μπαρκαρουμε. Πήγαινε για καμιά βόλτα στα κινέζικα να πάρεις κανένα κιμονό για τα κρύα βράδια που θα περάσουμε στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου Χόρν και κράτα τις γαστριμαργικές σου γνώσεις για αργότερα
Φίλε μου, μετά τον τελικό κυπέλλου μπαρκαρουμε. Πήγαινε για καμιά βόλτα στα κινέζικα να πάρεις κανένα κιμονό για τα κρύα βράδια που θα περάσουμε στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου Χόρν και κράτα τις γαστριμαργικές σου γνώσεις για αργότερα
Του πήρα μια που δείχνει σε μαγνητοσκόπηση όλο το Κωνσταντίνου και Ελένης. Του αρκεί για να χαμογελά όλη την ημέρα.Τι θα έρθει και ο Sevagio; Το ξέρει ότι δεν πιάνει τηλεόραση στο πλοίο;