Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Χαίρομαι που μιλάμε την ίδια γλώσσα Ωρίωνα. Θα είναι σαν να τρως κρέας αλλά δεν θα τρως και από οικολογικό αποτύπωμα μηδέν. Όλα φυσικά προϊόντα παραγωγής μας
Είναι που προετοιμάζομαι για τη ζωή στο πλοίο. Πρέπει να μάθω να περιορίζω τους απαιτούμενους πόρους στο ελάχιστο.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.110
Πόντοι
2.536
Είναι που προετοιμάζομαι για τη ζωή στο πλοίο. Πρέπει να μάθω να περιορίζω τους απαιτούμενους πόρους στο ελάχιστο.
Με ενθουσιάζει το υγιές σκεπτικό σου. Είναι απλό, σχεδόν αυτονόητο και ταυτόχρονα βαθιά πολιτικό

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Με ενθουσιάζει το υγιές σκεπτικό σου. Είναι απλό, σχεδόν αυτονόητο και ταυτόχρονα βαθιά πολιτικό
Ναι, μην κοιτάς που δεν γράφω στα πολιτικά νήματα του bou...Στην πραγματικότητα, είμαι βαθιά πολιτικοποιημένο ον.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.110
Πόντοι
2.536
Ναι, μην κοιτάς που δεν γράφω στα πολιτικά νήματα του bou...Στην πραγματικότητα, είμαι βαθιά πολιτικοποιημένο ον.
Σίγουρα! Αν λάβεις υπόψη και την σκληρή εκπαίδευση που θα έχεις πάνω στο πλοίο, θα είσαι έτοιμος να πολιτευτείς μόλις γυρίσουμε.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Βζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζβζζζζζββζζζζζζζζββββββζζζζζζζζζζζζζζζζ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Βζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζβζζζζζββζζζζζζζζββββββζζζζζζζζζζζζζζζζ
Got You Paint GIF by SVT

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.299
Πόντοι
3.506
@jimmys5, πού πήγαν τα άσπρα σου μαλλιά;
Εσύ με χάλασες :buck2:εβαλα λοιπόν ένα λιτό -απλό και σοβαρό άβαταρ σαν το δικό σου - τα πολλά φρου φρου και τα κοσμήματα έτσι και αλλιώς είναι για τίς γυναίκες :buck2:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Εσύ με χάλασες :buck2:εβαλα λοιπόν ένα λιτό -απλό και σοβαρό άβαταρ σαν το δικό σου - τα πολλά φρου φρου και τα κοσμήματα έτσι και αλλιώς είναι για τίς γυναίκες :buck2:
Μπράβο, έτσι κάνουν οι άντρες. Σοβαρότητα. Νοημοσύνη. Χιούμορ. Ευγένεια. Αυτοπεποίθηση.
Εγώ είμαι τρανς.

Για να είμαι ειλικρινής, στους άλλους μου αρέσει το avatar, σε εμένα όχι. :confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.299
Πόντοι
3.506
Μπράβο, έτσι κάνουν οι άντρες. Σοβαρότητα. Νοημοσύνη. Χιούμορ. Ευγένεια. Αυτοπεποίθηση.
Εγώ είμαι τρανς.

Για να είμαι ειλικρινής, στους άλλους μου αρέσει το avatar, σε εμένα όχι. :confused:
Μια ολόκληρη βδομάδα είσαι τρανς νομίζω πολύ καιρός για εσένα- αλλιώς μας έχεις συνηθίσει :buck2:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Μια ολόκληρη βδομάδα είσαι τρανς νομίζω πολύ καιρός για εσένα- αλλιώς μας έχεις συνηθίσει :buck2:
Μια βδομάδα μόνο;; Μου φάνηκε περισσότερο γιατί είναι η Μεγάλη Εβδομάδα. :wink:
Τέλος πάντων, θα συνεχίσω να είμαι μέχρι τέλος Απριλίου.
Μετά βλέπουμε.

Προτιμάς το "γκέι";

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.299
Πόντοι
3.506
:buck2:Μια βδομάδα μόνο;; Μου φάνηκε περισσότερο γιατί είναι η Μεγάλη Εβδομάδα. :wink:
Τέλος πάντων, θα συνεχίσω να είμαι μέχρι τέλος Απριλίου.
Μετά βλέπουμε.

Προτιμάς το "γκέι";
Ωρίων σ' αγαπώ σ' εκτιμώ αλλα είσαι μεγάλο τρολλακι - αφού θα μεταμορφωθεί ς που θα μεταμορφωθείς γίνε η Βανδή που τής έχω και αδυναμία :buck2:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Ωρίων σ' αγαπώ σ' εκτιμώ αλλα είσαι μεγάλο τρολλακι - αφού θα μεταμορφωθεί ς που θα μεταμορφωθείς γίνε η Βανδή που τής έχω και αδυναμία :buck2:
Και εγώ σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ Jimmy μου....:*
Ωραία σκέψη για την Βανδή αν και από ό,τι είδα στο νήμα της, έχει πολλούς haters εδώ και θα τρώω πολύ κράξιμο και για τον Μπισμπίκη...δεν ξέρω, δεν ξέρω, αν μπορώ να αντέξω τόση αρνητική ενέργεια. Εγώ θέλω ήσυχα, απαρατήρητα πράγματα. Πάντως, θα το σκεφτώ. :think: Ευχαριστώ για την ιδέα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.110
Πόντοι
2.536
Και εγώ σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ Jimmy μου....:*
Ωραία σκέψη για την Βανδή αν και από ό,τι είδα στο νήμα της, έχει πολλούς haters εδώ και θα τρώω πολύ κράξιμο και για τον Μπισμπίκη...δεν ξέρω, δεν ξέρω, αν μπορώ να αντέξω τόση αρνητική ενέργεια. Εγώ θέλω ήσυχα, απαρατήρητα πράγματα. Πάντως, θα το σκεφτώ. :think: Ευχαριστώ για την ιδέα.
Γιατί δεν γίνεσαι τον Μάϊο καλή χριστιανή νοικοκυρά, Ελληνίδα με μια πολύ χοντρή μακριά κοτσίδα και άσπρο κώλο σαν να τον έχεις αλευρώσει;

Το λέω γιατί από Ιούνιο θα είσαι μούτσος που του αρέσει η σκληρή καραβίσια δουλειά.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Γιατί δεν γίνεσαι τον Μάϊο καλή χριστιανή νοικοκυρά, Ελληνίδα με μια πολύ χοντρή μακριά κοτσίδα και άσπρο κώλο σαν να τον έχεις αλευρώσει;

Το λέω γιατί από Ιούνιο θα είσαι μούτσος που του αρέσει η σκληρή καραβίσια δουλειά.
Επιτρέπονται οι νοικοκυρές στο bou; :think:

Και αν έτσι όπως θα είναι αλευρωμένος, θέλει να μου τον τηγανίσει κανένα μέλος, τι θα κάνω, Καπετάνιε;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.110
Πόντοι
2.536
Επιτρέπονται οι νοικοκυρές στο bou; :think:

Και αν έτσι όπως θα είναι αλευρωμένος, θέλει να μου τον τηγανίσει κανένα μέλος, τι θα κάνω, Καπετάνιε;
Γεμάτο νοικοκυρές ειναι. Μπορώ να τον μαρκάρω με το οικόσημο μου αν θες: μια άγκυρα και την βόμβα της original και δεν θα σε τηγανίσει κανείς άλλος.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Γεμάτο νοικοκυρές ειναι. Μπορώ να τον μαρκάρω με το οικόσημο μου αν θες: μια άγκυρα και την βόμβα της original και δεν θα σε τηγανίσει κανείς άλλος.
Σιγά μην μου τον κατουρήσετε κιόλας...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.110
Πόντοι
2.536
Σιγά μην μου τον κατουρήσετε κιόλας...
Εγώ για σιγουριά στο είπα. Ποιος ναύτης θα τολμούσε να ασχοληθεί με έναν κωλο που έχει το σήμα του Κει;

Άκου Ωρίωνα. Δεν είναι ντροπή να μας ανοιχτείς. Εδώ άλλοι ομολογούν ότι τους αρέσει να τους κατουράνε και διάφορα τρελά. Ξέρουμε ότι είσαι η όμορφη σύζυγος ενός γέρου μεγιστάνα που σε έχει περιορίσει στην έπαυλή του και ότι θες να χειραφετηθείς ζητώντας τη δουλειά του ανειδίκευτου ναύτη.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Ποιος ναύτης θα τολμούσε να ασχοληθεί με έναν κωλο που έχει το σήμα του Κει;
ΚΑΝΕΙΣ.-

Τον Μάιο θα γίνω σκύλος, τελικά. Φιλικός, ανέμελος, παιχνιδιάρης, πρόθυμος, αξιόπιστος, που προστατεύει το αφεντικό του, που είναι εύκολο να εκπαιδευτεί κλπ

Πώς σας φαίνεται, Καπετάνιε;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.110
Πόντοι
2.536
ΚΑΝΕΙΣ.-

Τον Μάιο θα γίνω σκύλος, τελικά. Φιλικός, ανέμελος, παιχνιδιάρης, πρόθυμος, αξιόπιστος, που προστατεύει το αφεντικό του, που είναι εύκολο να εκπαιδευτεί κλπ

Πώς σας φαίνεται, Καπετάνιε;
Ο Καπετάνιος προτιμά τις γάτες που ρονρονίζουν πάνω στα αχαμνά του, αλλά έτσι όπως το έθεσες, παραδέχομαι ότι έχει τις χαρές της και η εκπαίδευση σε ένα ανέμελο σκυλάκι μήνα Μάιο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom