CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.742
- Πόντοι
- 3.786
Μεταμορφώσου πρώτα για να δω πόσες έχω.Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτήν την εποχή; Μην μεταμορφώνομαι τσάμπα...
Μεταμορφώσου πρώτα για να δω πόσες έχω.Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτήν την εποχή; Μην μεταμορφώνομαι τσάμπα...
Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την πρώην μέλλουσα σύζυγό του, σου απάντησα.
Εμένα και τον Κέι εννοούσες όταν είπες "ζευγάρι της συμφοράς";;;
Από τι θα πεις θα εξαρτηθεί το αν θα πατήσω το κουμπί "αγνόησε", κανόνισε...
Φίλε μου,.δεν πηγαίνω ούτε με πουστακια ούτε με τρανς. Όταν ο Ωρίωνας γίνει γυναίκα μπορεί να ζητήσει την εύνοιά μου και εάν δεν έχω πολλές υποχρεώσεις ίσως να του την δώσω
Α, καλά....θα μείνω τρανς για τον Απρίλιο γιατί τώρα έχει πλακώσει κόσμος!Μεταμορφώσου πρώτα για να δω πόσες έχω.
Τώρα έγινε πρόσληψη του Ρίο. Δεν έχουμε ταξιδέψει μαζί ακόμα. Ο μπαμπάς του ο εφοπλιστής μου ανέθεσε να τον φέρω στον ίσιο δρόμο.Γιατί είσαστε τόσο πεζοί;
Δεν είσαστε ζευγάρι καπετάνιος - μούτσος στα ταξίδια σας;
Όλο στο πονηρό πάει το μυαλό σας.
Όταν γίνεις μουνάρα ειδοποίησέ με να εξετάσω τα αιτήματα σουΑ, καλά....θα μείνω τρανς για τον Απρίλιο γιατί τώρα έχει πλακώσει κόσμος!
Ναι, ζευγάρι είμαστε! (καλύτερος) Καπετάνιος - μούτσος!Γιατί είσαστε τόσο πεζοί;
Δεν είσαστε ζευγάρι καπετάνιος - μούτσος στα ταξίδια σας;
Όλο στο πονηρό πάει το μυαλό σας.
Α, καλά....θα μείνω τρανς για τον Απρίλιο γιατί τώρα έχει πλακώσει κόσμος!
Πίστεψέ το και πήγαινε μετά στο λογιστήριο να υπογράψεις την απόλυσή σου, Ωρίωνα.Είσαι άντρας Ωρίων, πίστεψε το.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκότωσε τον Ρίο που έχεις μέσα σου.
Πίστεψέ το και πήγαινε μετά στο λογιστήριο να υπογράψεις την απόλυσή σου, Ωρίωνα.
Αν θέλεις, δέχεται βιογραφικά και σε πμ.Δηλαδή ο @captain_harlock προσλαμβάνει μόνο LGBTQ+ μούστους;
Παντού.Εσύ @Ωρίων που εντάσσεσαι;
Εγώ είμαι στους +Αν θέλεις, δέχεται βιογραφικά και σε πμ.
Παντού.
ΥΣ : @Ωρίων αυτο το ασπρο που εχεις στο αβαταρ κορδελα ειναι ? η επιδεσμος για ατυχηματα
Είμαι βοηθός του και είναι το ίνδαλμά μουαπο τι βλεπω χωρις το καπετανιο δεν ¨περπατας¨ ωριων αλλα και ο καπετανιος χωρις το μουτσο του δυσκολευεται και αυτος - η μοιρα σας θελει ζευγαρι
Είναι επειδή είμαι νηματοθέτης. Και ο λόγος μου έχει βαρύτηταΥΣ : @Ωρίων αυτο το ασπρο που εχεις στο αβαταρ κορδελα ειναι ? η επιδεσμος για ατυχηματα
γιατι οχι - εμεις παντως και ¨ελαφρύ¨ σε αγαπησαμεΕίμαι βοηθός του και είναι το ίνδαλμά μου
Είναι επειδή είμαι νηματοθέτης. Και ο λόγος μου έχει βαρύτητα
γιατι οχι - εμεις παντως ¨ελαφρύ¨ σε αγαπησαμε
Είμαι πανάλαφρος!γιατι οχι - εμεις παντως ¨ελαφρύ¨ σε αγαπησαμε
Ο Καπετάνιος προσλαμβάνει μόνο ναυτακια που μπορούν να προσφέρουν. Μια τρανς θα προκαλέσει αναστάτωση στο πλήρωμα. Αλλά μια καλλονή μπορεί να κάνει τον Καπετάνιο χαρούμενο.... Ρε Σεβαγιο, αφού δεν τα ξέρεις αυτά τα μη τηλεοπτικά, τι ανακατεύεσαι;
Ο Καπετάνιος προσλαμβάνει μόνο ναυτακια που μπορούν να προσφέρουν. Μια τρανς θα προκαλέσει αναστάτωση στο πλήρωμα. Αλλά μια καλλονή μπορεί να κάνει τον Καπετάνιο χαρούμενο.... Ρε Σεβαγιο, αφού δεν τα ξέρεις αυτά τα μη τηλεοπτικά, τι ανακατεύεσαι;
και πολύ σοβαρός νηματοθετης. Α ρε Ρίο....Είμαι πανάλαφρος!
Σας αγαπώ και εγώ!
Ζηλιάρη...και πολύ σοβαρός νηματοθετης. Α ρε Ρίο....