Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.645
Πόντοι
6.236
Ο Καπετάνιος προτιμά τις γάτες που ρονρονίζουν πάνω στα αχαμνά του, αλλά έτσι όπως το έθεσες, παραδέχομαι ότι έχει τις χαρές της και η εκπαίδευση σε ένα ανέμελο σκυλάκι μήνα Μάιο
Καλές και οι γάτες, αλλά είναι μάλλον για να εκπαιδεύουν τους ανθρώπους παρά για να εκπαιδεύονται από αυτούς...οπότε δεν είναι για την περίπτωσή μου.

Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα μου :smitten:

GIF by HIF Australia

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
Καλές και οι γάτες, αλλά είναι μάλλον για να εκπαιδεύουν τους ανθρώπους παρά για να εκπαιδεύονται από αυτούς...οπότε δεν είναι για την περίπτωσή μου.

Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα μου :smitten:

GIF by HIF Australia
Ωρίωνα διαβάζεις κρυφά Μπάροουζ;

Πρωτομαγιά θα είσαι σκύλος. Για να δω πώς θα τον παίξεις αυτό τον ρόλο...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.645
Πόντοι
6.236
Προβλέπω εμβόλιμο κεφάλαιο στην υπό έκδοση αυτοβιογραφία μου, με τίτλο εκπαιδεύοντας τον (σκύλο) Ρίο
Κεφάλαιο στην αυτοβιογραφία σας ΕΓΩ;;;;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!

("κεφάλαιο" από πόσες σελίδες και επάνω θεωρείται;:think:)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
Κεφάλαιο στην αυτοβιογραφία σας ΕΓΩ;;;;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!

("κεφάλαιο" από πόσες σελίδες και επάνω θεωρείται;:think:)
Στη σύγχρονη λογοτεχνία Ωρίωνα, τα εκφραστικά μέσα μπορεί να είναι και πιο αφαιρετικά , πιο πρωτογενή. Μην υποτιμάς μια σελίδα από βββζζζζζ και αχ και ωχ και ναι και έτσι και τώρα. Μην με πιέζεις, θέλω να μου βγει όπως θέλει το κάθε κεφάλαιο.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.645
Πόντοι
6.236
Στη σύγχρονη λογοτεχνία Ωρίωνα, τα εκφραστικά μέσα μπορεί να είναι και πιο αφαιρετικά , πιο πρωτογενή. Μην υποτιμάς μια σελίδα από βββζζζζζ και αχ και ωχ και ναι και έτσι και τώρα. Μην με πιέζεις, θέλω να μου βγει όπως θέλει το κάθε κεφάλαιο.
Εγώ να πιέσω τον Καπετάνιο; Προς Θεού!

Φοβούμαι, απλώς, μήπως μία σελίδα δεν θεωρηθεί κεφάλαιο. Έτσι όπως το θέσατε, όμως...
Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς, ο μούτσος ο καλός μπορεί να φοβάται αλλά νικάει τον φόβο.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
Σεβάγιο, ο Ωρίωνας είναι παντρεμένη με φραγκάτο γέρο και θέλει να την/τον βοηθήσω να περάσει στο Κάιρο λαθραία. Αρχικά σκέφτηκα να τον κάνω μούτσο αλλά δεν το έχει. Μετά είπαμε να κάνει την τρανς για να δικαιολογήσουμε τα βυζιά της. Τελικά θα κάνει τον σκύλο επειδή μου είπε ότι είναι αρκετά τριχωτή.
Μην πιστεύεις όσα βλέπεις στην τηλεόραση

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Σεβάγιο, ο Ωρίωνας είναι παντρεμένη με φραγκάτο γέρο και θέλει να την/τον βοηθήσω να περάσει στο Κάιρο λαθραία. Αρχικά σκέφτηκα να τον κάνω μούτσο αλλά δεν το έχει. Μετά είπαμε να κάνει την τρανς για να δικαιολογήσουμε τα βυζιά της. Τελικά θα κάνει τον σκύλο επειδή μου είπε ότι είναι αρκετά τριχωτή.
Μην πιστεύεις όσα βλέπεις στην τηλεόραση

@Ωρίων α, τα μισά να μου ‘λεγε.

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
658
Πόντοι
361
Ο ξεπεσμός αυτού του ανθρώπου δεν υπάρχει ρε!!
Τον ξέρει όλη η show bizz με μακροχρόνια καριέρα ως make up art και βγαίνει στο τικ τοκ με απενεργοποιημένα σχόλια γιατί τον κράζουν και ζητιανευει δωράκια κι αρχιδακια!!!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.645
Πόντοι
6.236
Ο ξεπεσμός αυτού του ανθρώπου δεν υπάρχει ρε!!
Τον ξέρει όλη η show bizz με μακροχρόνια καριέρα ως make up art και βγαίνει στο τικ τοκ με απενεργοποιημένα σχόλια γιατί τον κράζουν και ζητιανευει δωράκια κι αρχιδακια!!!
Πρέπει να βγάζει λεφτά πάντως έτσι...
Εμείς φταίμε, δεν φταίει αυτός.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom