Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Και σήμερα θα πνίξεις τον πόνο σου στην φασουλάδα και το τουρσί;
Και στον χαλβά...
Ωρίωνα, έκανες όρκο σιωπής και μου μιλάς σα να είσαι πίνακας ουίτζα ή έκλεισε το καπάκι στο πιάνο ενώ έπαιζες και κάνεις λάικ με τη μύτη;
Μπορούσες απλά να παραδεχτείς ότι σου έλειψα, CaptainK

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Δόθηκε απάντηση στο αρχικό ερώτημα του νήματος, κύριοι. Σε συνέντευξή του, για την φημολογούμενη είσοδό του στο πασίγνωστο reality Survivor Allllll Star, ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε :
Μην ξεχνάς πως έχω και το μεγαλύτερο Instagram στην Ελλάδα, κοντά στους 2.000.000 followers.

Τελικά, είμαστε ηλίθιοι.:thumbsup:

Διαβάστε ολόκληρη την συνεντευξή του εδώ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Δόθηκε απάντηση στο αρχικό ερώτημα του νήματος, κύριοι. Σε συνέντευξή του, για την φημολογούμενη είσοδό του στο πασίγνωστο reality Survivor Allllll Star, ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε :
Μην ξεχνάς πως έχω και το μεγαλύτερο Instagram στην Ελλάδα, κοντά στους 2.000.000 followers.

Τελικά, είμαστε ηλίθιοι.:thumbsup:

Διαβάστε ολόκληρη την συνεντευξή του εδώ
Σίγουρα τώρα - και μετά από σφοδρή κριτική που δέχτηκες - αισθάνεσαι δικαιωμένος για το νήμα σου. Μίλησέ μας γι' αυτό και για τα επόμενα σχέδια που κάνεις, Ωρίωνα.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Σίγουρα τώρα - και μετά από σφοδρή κριτική που δέχτηκες - αισθάνεσαι δικαιωμένος για το νήμα σου. Μίλησέ μας γι' αυτό και για τα επόμενα σχέδια που κάνεις, Ωρίωνα.
Αφιερώνω τη δικαίωση αυτή σε όσους στήριξαν αυτό το νήμα. Είτε με τα πολύτιμα σχόλια είτε με την απλή ανάγνωση, ο καθένας βοήθησε, όπως μπόρεσε, για να μένει το νήμα τούτο, σταθερά πρώτο, στις προτιμήσεις μελών και επισκεπτών και να αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια στην 23η σελίδα. Σας ευχαριστώ.

Ευχαριστώ, προσωπικά και σένα, Κωνσταντίνε και σου εύχομαι οι followers σου να φτάσουν τους 10.000.000.

Προς το παρόν, θα επαναναπαυτώ στις δάφνες μου, CaptainK. Ας κάνει και κανένα άλλο νήμα θραύση, ας ζήσει την απόλυτη επιτυχία και ευτυχία και κανένας άλλος νηματοθέτης.

Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει : όλοι οι Έλληνες κάνουμε follow τον κορυφαίο instagramer όλων των εποχών!

Screenshot_2023-03-26-16-09-28-408-edit_com.android.chrome.jpg

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Εσείς, θα ανοίξετε ποτέ δικό σας νήμα, Καπετάνιε;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Τί νήμα να ανοίξω Ωρίωνα; Κάποιο πορνονήμα εννοείς; Κάτι σαν "οι άγγελοι του CaptainK"; Με κάποια άλλη θεματολογία;
Οι άγγελοι του CaptainK θα είναι το αντικείμενο της αυτοβιογραφίας σου, φαντάζομαι.
Εγώ θα περίμενα ένα νήμα σχετικό με ένα θέμα που σε απασχολεί ή που θεωρείς ότι απασχολεί τα μέλη του bou ή που μπορεί να απασχολεί την κοινωνία, γενικότερα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Οι άγγελοι του CaptainK θα είναι το αντικείμενο της αυτοβιογραφίας σου, φαντάζομαι.
Εγώ θα περίμενα ένα νήμα σχετικό με ένα θέμα που σε απασχολεί ή που θεωρείς ότι απασχολεί τα μέλη του bou ή που μπορεί να απασχολεί την κοινωνία, γενικότερα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την προαγωγή σου. Άντε και Γλομπεάρχης

Η αυτοβιογραφία μου έχει όλες τις περιπέτειες, ερωτικές και άλλες.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την προαγωγή σου. Άντε και Γλομπεάρχης
Πολύ παρατηρητικός!
Ευχαριστώ! Η προαγωγή ήρθε γιατί το νήμα μου τα έσπασε!:2funny:
Συγχαρητήρια και σε σένα, που έγινες Σεβαστός πριν λίγες μέρες!

Η αυτοβιογραφία μου έχει όλες τις περιπέτειες, ερωτικές και άλλες.
Πεντάτομη τουλάχιστον;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Πολύ παρατηρητικός!

Πεντάτομη τουλάχιστον;
Εξάτομη. Θα είναι 6 τόμοι των 666 σελίδων. Θέλεις να σου την δωρίσω μόλις εκδοθεί;.θα έχει και αυτόγραφο με αφιέρωση.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Πολύ παρατηρητικός!

Πεντάτομη τουλάχιστον;

Ωρίων καλησπέρα.

Αποφάσισες τι φύλο είσαι σήμερα;

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Εξάτομη. Θα είναι 6 τόμοι των 666 σελίδων. Θέλεις να σου την δωρίσω μόλις εκδοθεί;.θα έχει και αυτόγραφο με αφιέρωση.
:priest::priest::priest:
Θα την αγοράσω την ημέρα της πρώτης παρουσίασης στον Ιανό και εννοείται ότι θέλω προσωπική αφιέρωση. Το αυτόγραφο θα το βάζω κάτω από το προσκέφαλο...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
:priest::priest::priest:
Θα την αγοράσω την ημέρα της πρώτης παρουσίασης στον Ιανό και εννοείται ότι θέλω προσωπική αφιέρωση. Το αυτόγραφο θα το βάζω κάτω από το προσκέφαλο...
Είσαι φαν κλαμπ μου Ωρίωνα;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Το ξέρεις ότι η πρώτη αναγνώστρια που θα λύσει τον γρίφο του τελευταίου τόμου θα κερδίσει ένα τετ α τετ μαζί μου στην καμπίνα μου;

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.053
Πόντοι
6.236
Το ξέρεις ότι η πρώτη αναγνώστρια που θα λύσει τον γρίφο του τελευταίου τόμου θα κερδίσει ένα τετ α τετ μαζί μου στην καμπίνα μου;
Γρίφο; :think: Ουάου! Θα το πω σε καμιά φίλη μου που έχει iq πάνω από 100. Εγώ δεν έχω ελπίδα, έτσι κι αλλιώς.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536

Stories

Νέο!