CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 2.536
Μα ποια είναι επιτέλους η αρρώστια που σε ταλαιπωρεί και γίνεσαι μελό;Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι πολλές αλλά η ιατρική κάνει θαύματα.
Μα ποια είναι επιτέλους η αρρώστια που σε ταλαιπωρεί και γίνεσαι μελό;Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι πολλές αλλά η ιατρική κάνει θαύματα.
Ο ψυχολόγος μου έχει απαγορεύσει να την ξεστομίζω γιατί αρχίζω το ατέρμονο βούισμα. Πάντως η πρώτη λέξη είμαι "οξεία".Μα ποια είναι επιτέλους η αρρώστια που σε ταλαιπωρεί και γίνεσαι μελό;
Ώστε η πρώτη λέξη είσαι οξεία, ε; Μάλιστα. Υπάρχουν 2 λύσεις στο πρόβλημά σου.Ο ψυχολόγος μου έχει απαγορεύσει να την ξεστομίζω γιατί αρχίζω το ατέρμονο βούισμα. Πάντως η πρώτη λέξη είμαι "οξεία".
Μάλιστα. Θα κάνω την δεύτερη.Υπάρχουν 2 λύσεις στο πρόβλημά σου.
Η πρώτη είναι να κόψεις άγριο τσάι, πεντάφυλλο, να το βράσεις και να πίνεις 3 φορές την μέρα. Μην τσιγκουνευτείς! Βάλε όλο το δέντρο.
Μάλιστα. Θα κάνω την δεύτερη.
Ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνεις το σωστό και μάλιστα σύντομα, Ωρίωνα...Μάλιστα. Θα κάνω την δεύτερη.
Επειδή έχω οικολογική συνείδηση. Δεν είναι σωστό να καταστρέφω ένα δέντρο την ημέρα.Ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνεις το σωστό και μάλιστα σύντομα, Ωρίωνα...
Πήρες μια γενναία και κρίσιμη απόφαση στη ζωή σου. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Καλώς ήρθες στον κόσμο όπου δεν υπάρχει ανίατη οξεία-κάτιΕπειδή έχω οικολογική συνείδηση. Δεν είναι σωστό να καταστρέφω ένα δέντρο την ημέρα.
Τι τρελά λένε οι τριαντάρηδες, Καπετάνιε;Δεν επιμένω. Στη γενιά σου έλεγαν διάφορα τρελά.
Τι τρελά λένε οι τριαντάρηδες, Καπετάνιε;
Ας βγάλουν καμιά πίστα στο Block gun καλύτερα.Οτι θα αλλαζαν τον κοσμο αλλα το αφησαν για αλλη φορα!
Ας βγάλουν καμιά πίστα στο Block gun καλύτερα.
Δεν μπορώ να σου πω. Είναι ακατάλληλο το περιεχόμενο για πάνω των 50 (ετών)Τι τρελά λένε οι τριαντάρηδες, Καπετάνιε;
Καπετάνιε, πείτε αλεύρι...ο Σαφέτης σας γυρεύει!Δεν μπορώ να σου πω. Είναι ακατάλληλο το περιεχόμενο για πάνω των 50 (ετών)
Είσαι ο πιο καλός, έξυπνος και όμορφος μούτσος του Γαλαξία. Και στο άνθος της ηλικίας σου. Σε παρακαλώ, δείξε έλεος. Όχι άλλο Σαφέτη, Κατσιγιάννη κλπ. Θα σε κάνω βασίλισσα. Έλεος.Καπετάνιε, πείτε αλεύρι...ο Σαφέτης σας γυρεύει!
Εντάξει, εντάξει, ησυχάστε τότε ...ότι σας γυρεύει είπα, όχι ότι και του είπα πού θα σας βρει.Είσαι ο πιο καλός, έξυπνος και όμορφος μούτσος του Γαλαξία. Και στο άνθος της ηλικίας σου. Σε παρακαλώ, δείξε έλεος. Όχι άλλο Σαφέτη, Κατσιγιάννη κλπ. Θα σε κάνω βασίλισσα. Έλεος.
Ωρίωνα, έκανες όρκο σιωπής και μου μιλάς σα να είσαι πίνακας ουίτζα ή έκλεισε το καπάκι στο πιάνο ενώ έπαιζες και κάνεις λάικ με τη μύτη;Εντάξει, εντάξει, ησυχάστε τότε ...ότι σας γυρεύει είπα, όχι ότι και του είπα πού θα σας βρει.
Ο Ωρίωνας καρναβαλίζεται από το μεσημέρι και πνίγει τον πόνο του στο ποτό.Ωρίωνα, έκανες όρκο σιωπής και μου μιλάς σα να είσαι πίνακας ουίτζα ή έκλεισε το καπάκι στο πιάνο ενώ έπαιζες και κάνεις λάικ με τη μύτη;
Και σήμερα θα πνίξεις τον πόνο σου στην φασουλάδα και το τουρσί;Ο Ωρίωνας καρναβαλίζεται από το μεσημέρι και πνίγει τον πόνο του στο ποτό.
Δεν είναι σε θέση να κάνει οτιδήποτε άλλο.