Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Να το πεις για να ξέρω σε ποιον μιλάω.Καλησπέρα, Sevagio.
Ναι, αποφάσισα.
Στον φιλαράκο μου ή στον αξιόλογο gay-μούτσο του @captain 69;
Να το πεις για να ξέρω σε ποιον μιλάω.Καλησπέρα, Sevagio.
Ναι, αποφάσισα.
Τι είσαι; Η ευφυία σου τι σου επιτρέπει να κάνεις; Μιλάς με γρίφους ναυτάκι.Δεν είμαι ούτε αναγνώστρια ούτε έχω την ευφυία να λύνω γρίφους.
Γιατί; Τι διαφορετικό θα έλεγες στον φίλο σου από ότι στον gay μούτσο του CaptainK;Να το πεις για να ξέρω σε ποιον μιλάω.
Στον φιλαράκο μου ή στον αξιόλογο gay-μούτσο του @captain 69;
Δεν πιστεύω να θέλετε να "στήσετε" τον γρίφο στα μέτρα μου, Καπετάνιε...Η ευφυία σου τι σου επιτρέπει να κάνεις;
Γιατί; Τι διαφορετικό θα έλεγες στον φίλο σου από ότι στον gay μούτσο του CaptainK;
Κοιμήσου Ωρίωνα. Ο εγκέφαλος σου χρειάζεται ύπνο.Δεν πιστεύω να θέλετε να "στήσετε" τον γρίφο στα μέτρα μου, Καπετάνιε...
Θα κοιμηθώ όταν νυστάξω, CaptainK.Κοιμήσου Ωρίωνα. Ο εγκέφαλος σου χρειάζεται ύπνο.
Ναι, τέτοια λέγε εσύ, να με πετάξει στη θάλασσα βραδιάτικα, να ξεπαγιάσω.Ανταρσία στο κατάστρωμα του @Captain America
Ναι, τέτοια λέγε εσύ, να με πετάξει στη θάλασσα βραδιάτικα, να ξεπαγιάσω.
Τι είναι αυτά τα ανθρωπακια που έβαλες Σεβάγιο; έφερες και τα στρατιωτάκια σου εσύ μαζί;Ανταρσία στο κατάστρωμα του @Captain America
Και κρυώνουν. Και κλαίνε. Και τσούζουν. Άσ' το καλύτερα.Κρυώνουν ρε τα παλουκάρια;
Τι είναι αυτά τα ανθρωπακια που έβαλες Σεβάγιο; έφερες και τα στρατιωτάκια σου εσύ μαζί;
Και κρυώνουν. Και κλαίνε. Και τσούζουν. Άσ' το καλύτερα.
CaptainK, εγώ πάω για ύπνο. Να ξέρετε.
Σεβάγιο, την πίνεις κι εσύ, ε; Είσαι φίλος ρε!Είναι ο λαός του bou.
Τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι μεταξύ τους.
Ναι, ναι....Όχι.
Μην τον ακους.
Χάραξε δίκη σου πορεία.
Κάνε την ανατροπή.
Επανάσταση.
Ανταρσία.
Σκότωσε τον (π)μούτσο που έχεις μέσα σου.
Σεβάγιο, την πίνεις κι εσύ, ε; Είσαι φίλος ρε!
Ε ναι.Ναι, ναι....
Ναι, ναι....
Κάνουμε επισκευές τώρα, Sevagio.Ξυπνα μπήκαμε λιμάνι ρεεεεεεε
Ωρίωνα, ο μαρκόνης και ένας καμαρώτος μου είπαν ότι όταν εργάζεσαι σκληρά, βάφοντας ή καθαρίζοντας, κουνάς πολύ τον κώλο σου. Για να σώσω τα προσχήματα, τους είπα ότι τραγουδάς και χορεύεις δουλεύοντας γιατί είσαι δουλευταράς. Καλά δεν έκανα;Κάνουμε επισκευές τώρα, Sevagio.
Είμαστε μήνες μέσα σε λιμάνι.