CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.191
- Πόντοι
- 2.536
Ωρίωνα πονάς και όλο κάνεις ουαου - ουαου σήμερα;Ναι, ναι, αυτό!
Και αυτό και αυτό!
Ωρίωνα πονάς και όλο κάνεις ουαου - ουαου σήμερα;Ναι, ναι, αυτό!
Και αυτό και αυτό!
Δεν έχω παρά να θαυμάζω αυτά που γράφετε, Καπετάνιε. Μήπως ενοχλώ κανέναν;Ωρίωνα πονάς και όλο κάνεις ουαου - ουαου σήμερα;
Από ενδιαφέρον ρώτησα. Μήπως θες να βγεις ελεύθερος υπηρεσίας και ντρέπεσαι να το ζητήσεις. Αμέσως να αμυνθείς λες και είπα κάτι κακό!Δεν έχω παρά να θαυμάζω αυτά που γράφετε, Καπετάνιε. Μήπως ενοχλώ κανέναν;
Δεν έχω παρά να θαυμάζω αυτά που γράφετε, Καπετάνιε. Μήπως ενοχλώ κανέναν;
Δεν αμύνθηκα. Ρώτησα απλώς αν ενοχλώ τον Καπετάνιο, για να σταματήσω.Από ενδιαφέρον ρώτησα. Μήπως θες να βγεις ελεύθερος υπηρεσίας και ντρέπεσαι να το ζητήσεις. Αμέσως να αμυνθείς λες και είπα κάτι κακό!
Που πονάς φίλε μου; Πες μου. Εγώ να βοηθήσω θέλωΔεν αμύνθηκα. Ρώτησα απλώς αν ενοχλώ τον Καπετάνιο, για να σταματήσω.
Φοβούμαι ότι και ελεύθερος υπηρεσίας να βγω, θα συνεχίσω να πονάω οπότε δεν έχει νόημα.
Σας ευχαριστώ πάντως. Δούλος σας.
Εκεί που έχω πέσει...χαμηλά.Που πονάς φίλε μου; Πες μου. Εγώ να βοηθήσω θέλω
Γιατί έχεις πέσει χαμηλά Ωρίωνα; Πάλι χοντρές γριές πουτάνες γαμούσες χθες, τυφλά στο μεθύσι σε κάποιο κακόφημο ξενοδοχείο;Εκεί που έχω πέσει...χαμηλά.
Γιατί έχεις πέσει χαμηλά Ωρίωνα; Πάλι χοντρές γριές πουτάνες γαμούσες χθες, τυφλά στο μεθύσι σε κάποιο κακόφημο ξενοδοχείο;
Μπορώ να σου δανείσω πολλά βιβλία να καταπραΰνουν την βασανισμένη σου ψυχή
Ένα θα σας πω. Η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, δεν φτάνει για να καταπραϋνθεί.Μπορώ να σου δανείσω πολλά βιβλία να καταπραΰνουν την βασανισμένη σου ψυχή
Έχεις μεγάλο σεβντά, ναυτάκι. Ο,τι χρειαστείς ο Καπετάνιος σου θα είναι δίπλα σουΈνα θα σας πω. Η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, δεν φτάνει για να καταπραϋνθεί.
Γιατί έχεις πέσει χαμηλά Ωρίωνα; Πάλι χοντρές γριές πουτάνες γαμούσες χθες, τυφλά στο μεθύσι σε κάποιο κακόφημο ξενοδοχείο.
Εντάξει τώρα, αυτά είναι φαντασίες. Εγώ για ύπνο πάω στα ξενοδοχεία.Ωρίων, γαμας και φταίει ο καπιτάνς
Εντάξει τώρα, αυτά είναι φαντασίες. Εγώ για ύπνο πάω στα ξενοδοχεία.
Μπράβο, Καπετάνιε, που τιμάτε το επάγγελμα καθώς η ναυτοσύνηΟ,τι χρειαστείς ο Καπετάνιος σου θα είναι δίπλα σου
Μην το πειράζεις το ναυτάκι, φίλε μου. Κάποιος κρυφός καημός το βασανίζει. Την μια βουίζει την άλλη βογκάει, μπορεί να είναι σοβαρό.Γαμάς Ωρίων, γαμάς.
Και ψεύδεσαι και γαμάς.
Ωρίωνα, σε παρακαλώ να προσέχεις τις μουσικές που βάζεις στη διαπασών όταν έχεις ντέρτι και ό,τι θες από εμένα. Οτιδήποτε. Έλεος.Μπράβο, Καπετάνιε, που τιμάτε το επάγγελμα καθώς η ναυτοσύνη
απαιτεί όταν δούμε ένα ακυβέρνητο καράβι, να επικοινωνήσουμε μαζί του για την περίπτωση που χρειάζεται την βοήθειά μας.
Λυπάμαι που δεν εκτιμάτε αυτούς τους στίχους. Που εκφράζουν όλες τις ανθρώπινες σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές κλπ)....Ωρίωνα, σε παρακαλώ να προσέχεις τις μουσικές που βάζεις στη διαπασών όταν έχεις ντέρτι και ό,τι θες από εμένα. Οτιδήποτε. Έλεος.
Μιας και θα καλέσετε τον γιατρό, μήπως έχετε την καλοσύνη να τον ρωτήσετε και για ένα "μμμμμμμμμ" που κάνει κάποιος φίλος μου;Δεν πάει άλλο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα καλέσω τον γιατρό να μου πει τι έχεις
Δεν άκουσα τους στίχους ρε Ωρίωνα! Μόνο τον πρώτο και αποφάσισα ότι είσαι σοβαρά.Λυπάμαι που δεν εκτιμάτε αυτούς τους στίχους. Που εκφράζουν όλες τις ανθρώπινες σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές κλπ)....
Μιας και θα καλέσετε τον γιατρό, μήπως έχετε την καλοσύνη να τον ρωτήσετε και για ένα "μμμμμμμμμ" που κάνει κάποιος φίλος μου;
Μην λες άσχετα επειδή φοβάσαι ότι έχεις κάτι ανίατο!
και τι θα κάμεις ώστε να ζήσεις όσο πιο καλά γίνεται με το πρόβλημά σου;Το ότι έχω κάτι ανίατο, δεν το φοβούμαι. Το ξέρω.
Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι πολλές αλλά η ιατρική κάνει θαύματα.και τι θα κάμεις ώστε να ζήσεις όσο πιο καλά γίνεται με το πρόβλημά σου;