Καπετανεϊκά.Κεσκεσε μαπουτσες? Τι γλώσσα ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καπετανεϊκά.Κεσκεσε μαπουτσες? Τι γλώσσα ?
Στοιχεία μαζοχισμού ..Και εγώ σε ευχαριστώ για την διαρκή υποτίμηση, Καπετάνιε.
Αντέχω την αντιξοότητα. Δεν αντέχω την περιφρόνηση.
Όχι, δεν πειράζει Ωρίωνα. Εσύ να είσαι καλά.Δεν πειράζει, Καπετάνιε. Εσείς να είστε καλά.
Ανταρσία εγώ;; Να μου κοπεί η γλώσσα. Όχι να μην μου κοπεί η γλώσσα. Τέλος πάντων.Ήρθα, μετά από την σοφή υπόδειξη του κ. Σεβάγιο, εδώ, στο μεγαλειώδες νήμα της ελευθερίας του λόγου και των λογοτεχνικών ανησυχειών που μόνο ο πολυχρονεμένος μας νηματόθεστης μπορούσε να εμπνευστεί, για να σε ρωτήσω @Ωρίων : γιατί σχεδόν σε ό,τι κι αν γράψω, κάνεις Ουάου; Είναι σε ένδειξη θαυμασμού ή υποκρύπτει κάποια τάση ανταρσίας εναντίον του Καπετάνιου σου;
Ε, αν είναι έτσι, να σου κάνω ιδιαίτερα φίλε μου!Ανταρσία εγώ;; Να μου κοπεί η γλώσσα. Όχι να μην μου κοπεί η γλώσσα. Τέλος πάντων.
Πραγματικά, η πείρα σας από τη ζωή, σεβασμιώτατε, μόνο θαυμασμό μου γεννά. Και ανυπομονησία. Για το πόσα ακόμα έχω να μάθω κοντά σας. Συνεχίστε έτσι. Διψάω για μάθηση.
Ιδιαίτερα εσείς σε μένα;;Ε, αν είναι έτσι, να σου κάνω ιδιαίτερα φίλε μου!
Μου αρκεί η αναγνώρισή σου και η αίσθηση της επιτυχίας. ότι έβαλα κι εγώ ένα χοντρολιθάρι στο να αλλάξει αυτός ο κόσμος και να πάνε ψηλά τα παιδιά της εργατικής τάξης, όπως εσύ, Ωριωνα.Ιδιαίτερα εσείς σε μένα;;
Δεν έχω τόσα χρήματα για να σας πληρώνω, Δάσκαλε.
Μου αρκεί η αναγνώρισή σου και η αίσθηση της επιτυχίας. ότι έβαλα κι εγώ ένα χοντρολιθάρι στο να αλλάξει αυτός ο κόσμος και να πάνε ψηλά τα παιδιά της εργατικής τάξης, όπως εσύ, Ωριωνα.
Τετάρτη. Να περάσει πρώτα του Αι-Βαλέντη, μην εξευτελιστούμε κιόλας.
Πότε ξεκινάμε;
Θα φέρω και ένα τετράδιο 5 θεμάτων για να κρατάω σημειώσεις.
Τετάρτη. Να περάσει πρώτα του Αι-Βαλέντη, μην εξευτελιστούμε κιόλας.
Εσύ τί ανησυχείς; Δεν ήρθε ακόμα η Καθαρή Δευτέρα που τρώνε παστά και τέτοια.Μηπως να περασει και η Τσικνοπεμπτη;
Εσύ τί ανησυχείς; Δεν ήρθε ακόμα η Καθαρή Δευτέρα που τρώνε παστά και τέτοια.
Φίλε, αν ξέρεις στ' αλήθεια πού είναι αυτά τα νερά, πες μου κι εμένα να αράξω το πειρατικό και θα σου πετάω κάθε μέρα μια μεγάλη γαλέτα να κάνεις πάρτιΚολυμπαω μονο σε περιοχες αθεων!
Φίλε, αν ξέρεις στ' αλήθεια πού είναι αυτά τα νερά, πες μου κι εμένα να αράξω το πειρατικό και θα σου πετάω κάθε μέρα μια μεγάλη γαλέτα να κάνεις πάρτι
Από Ευρώπη, Λίβερπουλ. Εκτός, Μοντεβιδέο. Γούστα είναι αυτά.τελικά ρε καπετάνιε πού είναι καλύτερα; Από όλες τις απόψεις. Απο όσες χώρες έχεις επισκεφθεί που θα ήθελες να φας τη σύνταξη;
Ωρίωνα μην ξανακάνεις ουάου θα σου κόψω τα χέρια.
Γιατί τόση λαχτάρα για άθεους; Έχετε καεί από θρήσκους; Από τον Αγ. Παντελεήμονα ψωνίζατε, Καπετάνιε;Φίλε, αν ξέρεις στ' αλήθεια πού είναι αυτά τα νερά, πες μου κι εμένα να αράξω το πειρατικό και θα σου πετάω κάθε μέρα μια μεγάλη γαλέτα να κάνεις πάρτι
Απλώς μου την δίνουν Ωρίωνα. Θρησκείες και θεοί, αστρολογίες και όλα τα μεταφυσικά, μου την δίνουν από πάντα. Τα υπόλοιπα θα τα πω στον βιογράφο μου.Γιατί τόση λαχτάρα για άθεους; Έχετε καεί από θρήσκους; Από τον Αγ. Παντελεήμονα ψωνίζατε, Καπετάνιε;