Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Καλά έκανες κι έκανες outing.. νομίζω θα γίνεις καλό φιλαράκι με τον colara69Είμαι γκέι, πουλάκι μου!!!
Καλά έκανες κι έκανες outing.. νομίζω θα γίνεις καλό φιλαράκι με τον colara69Είμαι γκέι, πουλάκι μου!!!
Βallantines? Πόσο ΠΑΣΟΚ .... είσαι μερακλής.
Το νήμα θα μετονομαστεί σε "Οι περιπέτειες του Ωρίωνα" ή "Για το μούτσο Καβάλα" ή "Ο Ωρίωνας κι οι φίλοι του" ή "Ο καπετάνιος μίλησε"
Εχω ηδη προτεινει στον αστερισμο του Ωριωνα!
Η κιβωτός του Ωρίωνα;
Όχι ο Λίλας;Θα κανει μηνυση ο πατερ Αντωνιος!
Όχι ο Λίλας;
Το νήμα θα μετονομαστεί σε "Οι περιπέτειες του Ωρίωνα" ή "Για το μούτσο Καβάλα" ή "Ο Ωρίωνας κι οι φίλοι του" ή "Ο καπετάνιος μίλησε"
Επίσης: " οh Captain my captain.." απτή γνωστή ταινία ή "captain America" ή " οι ερπετομορφοι ήρθαν από τον Ωρίωνα "..
Εχω ηδη προτεινει στον αστερισμο του Ωριωνα!
Προσπάθησα να το μετονομάσω σε "η υποκουλτούρα του Ωρίωνα και μαπούτσες μπλε" αλλά δεν τα κατάφερα.Η κιβωτός του Ωρίωνα;
Προσπάθησα να το μετονομάσω σε "η υποκουλτούρα του Ωρίωνα και μαπούτσες μπλε" αλλά δεν τα κατάφερα.
Λες να προσπαθήσω κόκκινο;Μαλλον το μπλε ηταν προκλητικο ως χρωμα!
Λες να προσπαθήσω κόκκινο;
Μα πάνε οι μαπούτσες με το ροζ; Γκέι είμαστε;Προτεινω το χρωμα που εχεις στο αβαταρ!
Σε ευχαριστώ για το ψαγμενο σχόλιο αλλά και για την αφοσίωσή σου, ΩρίωναΠροσπάθησα να το μετονομάσω σε "η υποκουλτούρα του Ωρίωνα και μαπούτσες μπλε" αλλά δεν τα κατάφερα.
Και εγώ σε ευχαριστώ για την διαρκή υποτίμηση, Καπετάνιε.Σε ευχαριστώ για το ψαγμενο σχόλιο αλλά και για την αφοσίωσή σου, Ωρίωνα
Δεν έχω φαν, Nubic.Ωρίωνα αφού είσαι γκέι δε θα έπρεπε να βοηθήσεις τους φαν σου, να τους γνωρίσεις καμιά φίλη σου;
Και μην πεις ότι κάνεις παρέα μόνο με άντρες, δε θα το πιστέψω
Ρε Ωρίωνα, μην λες τέτοια παραπονιαρικα. Θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε συμπαθώ. Αν σε πείραξα παραπάνω από το κανονικό, είναι λόγω λάθους εκτίμησής μου ως προς τα όρια σου στο χιούμορ.Και εγώ σε ευχαριστώ για την διαρκή υποτίμηση, Καπετάνιε.
Αντέχω την αντιξοότητα. Δεν αντέχω την περιφρόνηση.
Δεν πειράζει, Καπετάνιε. Εσείς να είστε καλά.Ρε Ωρίωνα, μην λες τέτοια παραπονιαρικα. Θα έπρεπε να ξέρεις ότι σε συμπαθώ. Αν σε πείραξα παραπάνω από το κανονικό, είναι λόγω λάθους εκτίμησής μου ως προς τα όρια σου στο χιούμορ.
Σε θεωρώ όμως το καλύτερο παιδί στο σάιτ. Τώρα που θα μπαρκάρω σε αφήνω να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις μου
Κεσκεσε μαπουτσες? Τι γλώσσα ?Μα πάνε οι μαπούτσες με το ροζ; Γκέι είμαστε;