Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν πεινάω..έχω φάει σουβλάκια στον " δάσκαλο της πείνας" και στον "δάσκαλο της Κάλας" ...
Αυτοί είναι δάσκαλοι..όχι σαν κάτι άλλους δήθεν και ντεμεκ..
Δεν πεινάω..έχω φάει σουβλάκια στον " δάσκαλο της πείνας" και στον "δάσκαλο της Κάλας" ...
Ελπίζω να μου ξεθυμώσει. Κάτσε να βάλω και λίγο καρναβάλι.Βαλεντινος και Τσικνοπεμπτη σε ενα!
Αυτοί είναι δάσκαλοι..όχι σαν κάτι άλλους δήθεν και ντεμεκ..
Τι καρναβάλι είναι αυτή!!!Ελπίζω να μου ξεθυμώσει. Κάτσε να βάλω και λίγο καρναβάλι.
Πάρτην πίτσα εσύ! Εγώ δε θέλω!Ωριωνα αφου δεν πειναει ο Αρισταρχος να παρω εγω την πιτσα;
Πάρτην πίτσα εσύ! Εγώ δε θέλω!
Μην στη φέρει κανας πουτσερ πρόσεχε!Την πηρα.
Μονο μην τη φερει ο Κουτσερ!
Μην στη φέρει κανας πουτσερ πρόσεχε!
Αυτή είναι του Αρίσταρχου. Ας μην πεινάει τώρα, μπορεί να την φάει αργότερα, κρύα.Ωριωνα αφου δεν πειναει ο Αρισταρχος να παρω εγω την πιτσα;
Αυτή είναι του Αρίσταρχου. Ας μην πεινάει τώρα, μπορεί να την φάει αργότερα, κρύα.
Σε σένα θα στείλω μία άλλη, με αντζούγια.
Ο δάσκαλος της Κάλας έχει γίνει σουβλατζής; Μη χειρότερα.Δεν πεινάω..έχω φάει σουβλάκια στον " δάσκαλο της πείνας" και στον "δάσκαλο της Κάλας" ...
Πόσο λίγο με ξεύρετε....
Ας είναι...
Ο δάσκαλος της Κάλας έχει γίνει σουβλατζής; Μη χειρότερα.
Και παντσετας!Ο δάσκαλος της Κάλας έχει γίνει σουβλατζής; Μη χειρότερα.
Αχ, ναι, το ξέχασα.Να τες πάλι οι διαταραχές φύλλου.
Ρε είσαι άντρας λέμε.
Αχ, ναι, το ξέχασα.
Τι θύμωσες πάλι τώρα; Θέλεις και εσύ με αντζούγια;Και παντσετας!
Α έτσι εεε! Να τη φάω και να ναι κρύα! Τι άλλο θα ακούσω επιτέλους..Αυτή είναι του Αρίσταρχου. Ας μην πεινάει τώρα, μπορεί να την φάει αργότερα, κρύα.
Σε σένα θα στείλω μία άλλη, με αντζούγια.
Νόμιζα ότι ξεχνάνε αλλά δεν πονάνε. Ανάποδα είναι;Ξεχνανε ωρε τα παλικαρια;
Πρέπει να του το θυμίζουμε διαρκώς!Να τες πάλι οι διαταραχές φύλλου.
Ρε είσαι άντρας λέμε.