Νέα

Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Εσυ πρεπει να εχεις φαει χοντρο κλασιμο στη ζωη σου κι απο αντρες κι απο γυναικες :grin:

δηλαδη ρε παραλιμνιε επειδη λεμε το σωστο θα βγουμε κ λαθος απο πανω?διαφωνεις σε ο,τι ειπα τουλαχιστον για το συγκεκριμενο θεμα?κλασιμο απο μαλακες ολοι εχουμε φαει...εσυ τι θελεις να πεις?οτι ολοι σου ξηγουνται σωστα?προσωπικα ομως δεν μου καιγεται καρφι...εχω ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους κ γνωστους,οποτε φευγει ο ενας μαλακας ερχεται στη θεση του αλλος...το ιδιο συμβαινει κ με τις γυναικες...τους μαλακες αλλωστε τους κλανω εγω συνηθως πριν προλαβουν να με κλασουν αυτοι...τους παιρνω μυρωδια γρηγορα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τύπε μου σε νιώθω. Κι εμένα παλιά ένας κολλητός εξαφανιζόταν για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα, χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Κατά τύχης, όμως, ήταν μεγάλος καζανόβας, οπότε τώρα που το ξανασκέφτομαι, πίσω από τις μυστηριώσεις απουσίες του πρέπει να κρυβόταν ένας θηλυκός δαίμονας. Κάτι τέτοια τραγικά είναι που έχουν κλονίσει και την πίστη μου στη σημερινή φιλία.

Επισκέπτης
δηλαδη ρε παραλιμνιε επειδη λεμε το σωστο θα βγουμε κ λαθος απο πανω?διαφωνεις σε ο,τι ειπα τουλαχιστον για το συγκεκριμενο θεμα?κλασιμο απο μαλακες ολοι εχουμε φαει...εσυ τι θελεις να πεις?οτι ολοι σου ξηγουνται σωστα?προσωπικα ομως δεν μου καιγεται καρφι...εχω ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους κ γνωστους,οποτε φευγει ο ενας μαλακας ερχεται στη θεση του αλλος...το ιδιο συμβαινει κ με τις γυναικες...τους μαλακες αλλωστε τους κλανω εγω συνηθως πριν προλαβουν να με κλασουν αυτοι...τους παιρνω μυρωδια γρηγορα

Φιλος δεν ειναι αυτος που σημερα σου κανει κι αυριο δεν σου κανει. Οι φιλοι οι πραγματικοι ειναι λιγοι και καλοι. Δεν ειναι παπουτσια να λες σημερα θα βαλω αυτα που πανε με το παντελονι κι αυριο τα αλλα που πανε με το πουκαμισο.  Η φιλια δοκιμαζεται με τα χρονια κι οσο πιο πολλα χρονια φιλοι τοσο πιο δεμενοι. Μετα τα 30 δυσκολα κανεις φιλους, γνωστους ισως.

H πληθωρα κλαψομουνικων θεματων στο site με κανει να πιστευω οτι χανεται η επικοινωνια στους ανθρωπους.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τυπε μια ειναι η λυση
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/images/cache/c185c111b3cee847df77791e8022f8cf.w600.h340.z1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/09/electric-shock.png[/img[/URL]]
[/quote]

Τύπε μου υπάρχει και άλλη λύση πιο ανώδυνη

[MEDIA=youtube]ix9NUSYC4V8[/MEDIA]

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
tou κάνει καλά τσιμπούκια το μουνί που γαμεί ...........
σε κάνα δεκαήμερο θα την εχει βαρεθεί .........
Πες του να την πάρετε παρτούζα μήπως κ συνέλθει το ατομον.......

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εχω γκομενα,του λεω να βγουμαι τετραδα αλλα παλυ μου λεει οχι.
μου λεει θα σε παρω εγω τηλ να βγουμε οταν μπορω.περναει μια εμβδομαδα ο νικολακης αφαντος,κρυμενος μεσα στο μουνακι !
συν οτι εχει γινει και ψευτης ! προχθες του λεω να βγουμε μου λεει οχι και θα σε παρω εγω τηλ να βγουμαι αυριο.περναει το χθες και δεν με πηρε.μακαρι να γινει καλα γιατι ειναι καλο μαλικαρι.απλα αμαθος στο μουνι και τωρα δεν βλεπει την πραγματικοτητα.
Πολύ βρώμα η δουλεια.
Απορω πως δεν το προσέξαν οι δασκαλοι του σαιτ! :think:
Μηπως τυπε παιζει κατι αλλο και δεν εχει σχέση με την γκομενα του?
:)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:
Αστον να μαθει...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Φιλος δεν ειναι αυτος που σημερα σου κανει κι αυριο δεν σου κανει. Οι φιλοι οι πραγματικοι ειναι λιγοι και καλοι. Δεν ειναι παπουτσια να λες σημερα θα βαλω αυτα που πανε με το παντελονι κι αυριο τα αλλα που πανε με το πουκαμισο.  Η φιλια δοκιμαζεται με τα χρονια κι οσο πιο πολλα χρονια φιλοι τοσο πιο δεμενοι. Μετα τα 30 δυσκολα κανεις φιλους, γνωστους ισως.

H πληθωρα κλαψομουνικων θεματων στο site με κανει να πιστευω οτι χανεται η επικοινωνια στους ανθρωπους.

ο φιλος μου δινει εξετασεις με τη συμπεριφορα του...τι σημαινει σημερα σου κανει αυριο δεν σου κανει...εσυ λες ο ιδιος οτι η φιλια με τα χρονια δοκιμαζεται...συμφωνεις δηλαδη....πως σου φαινεται λοιπον αυτος που θεωρεις φιλο να σε κλανει οποτε βρισκει γκομενα κ να εξαφανιζεται...δεν ειπαμε να βγαινετε συνεχεια,αλλα μια στο τοσο σαν φιλος δεν μπορει να πιει κ ενα καφε μαζι σου?αν λοιπον σε θυμαται απλα οποτε σε εχει αναγκη τι σοι φιλος ειναι?

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
τυπε μια ειναι η λυση
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/images/cache/c185c111b3cee847df77791e8022f8cf.w600.h340.z1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/09/electric-shock.png[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny:

κ λιγο μεταγενεστερη μεθοδος

[url=http://[URL unfurl="true"]www.pbs.org/wgbh/cultureshock/flashpoints/theater/images/clockwork_big.jpg]http://www.pbs.org/wgbh/cultureshock/flashpoints/theater/images/clockwork_big.jpg[/url[/URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:

Φιλε δεν γινεται τιποτα... το μονο που θα καταφερεις θα ειναι
να τσακωθεις... ετσι ειναι ο κοσμος... Βρες και εσυ μια γκομενα
ή ξεγραψε τον. Σταματα να του στελνεις γιατι στο τελος θα τσακωθειτε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειχα πει παλιοτερα πως ειναι σφαλμα να κολλατε σε εναν κολλητο

αλλα να εχετε πολλους φιλους ωστε αν χρειαστει μια μερα να εγκαταλειψεις το καραβι
να μην εχεις προβλημα.

επαληθευτηκα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πόσο καιρό γίνεται αυτό?
Και μην είσαι μαλάκας μωρέ, να μάθεις να χαίρεσαι για τον φίλο σου. Εφόσον δεν ξαναείχε γκόμενα ως τώρα, έπεσε με τα μούτρα. Λογικό δεν είναι? Δεν ξέρει και πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό, θα του πάρει λίγο καιρό.
Κι αμέσως να θάψεις την γκόμενά του. Αν ήταν ομορφότερη, χαλάλι κτλ.
Τριμαλάκας είσαι και σκατά φίλος. Άντε ψόφα, βλάκα.
Χειρότερος μουνόδουλος παίζει να είσαι για να το λες αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom