Ok Δασκαλε.
Μια αποψη είπα διαβάζοντας τα ποστ του παιχτη!
κατι δεν μου κολάει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 352
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και δηλαδη 3 χρονια τωρα δεν εχει παει πουθενα χωρις την γκομενα του?
ε ρε τι μουνοδουλοι κυκλοφορουν
δηλαδη αν παντρευτει δε θα ξαναβγει απο το σπιτι
Πουθενα φιλε. Απο οσο τον εχω κοψει.
Σπανια να πηγε καπου μονος του
του χει βαλει φραγμους αυτη φαινεται για αυτο.
σωστοςνα ξερεις πως ο δικος σου πρεπει να εχει φαει πολυ κερατο
τους φουστανακηδες δεν τους σεβονται καθολου οι γκομενες
αλιμονο σου αν καταλαβουν πως σε εχουν στο βρακι τους
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
να ξερεις πως ο δικος σου πρεπει να εχει φαει πολυ κερατο
τους φουστανακηδες δεν τους σεβονται καθολου οι γκομενες
αλιμονο σου αν καταλαβουν πως σε εχουν στο βρακι τους
Δεν ξερω απο αυτα... δεν με απασχολουν
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τυπική και λίαν συχνή περίπτωση pirforestiκαλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???
ο οποίος όντας αγάμητος και λούλης γίνεται υπάκουο κόκερ
στο πρώτο τρισάθλιο κακάσχημο ζαρωμένο γατάκι που θα του δώσει ένα κοκκαλάκι
για να γλέιψει.
δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα φίλε , όλα είναι θέμα DNA
δεν μπορείς να διορθώσεις τη θεία πρόνοια της φύσης
κοίτα καλύτερα τον εαυτό σου και πώς θα γίνεις καλύτερος
ο άλλος θα τον βρεί τον δρόμο του...έχει λουράκι ;)
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τυπική και λίαν συχνή περίπτωση pirforesti
για να γλέιψει.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Γιατι αποκλειεις το ενδεχομενο να θελει να νοικοκυρευτει και να εχει αφιερωθει ολοκληρωτικα ?Πουθενα φιλε. Απο οσο τον εχω κοψει.
Σπανια να πηγε καπου μονος του
του χει βαλει φραγμους αυτη φαινεται για αυτο.
Ανδρας που δεχεται φραγμους δεν ειναι ανδρας, το ιδιο ισχυει και για την γυναικα.
Αμοιβαια εμπιστοσυνη και για τους δυο.....
Ολοι θελουν τον χρονο τους καποιες φορες και ολοι θελουν να ξεσκασουν λιγο απο την ρουτινα καπου καπου, χωρις να θιγουν τον συντροφο σε κατι.
Οταν εισαι με την κοπελα σου οι φιλοι δεν χωρουν αναμεσα....
Σαφως και θα διατηρησεις τις φιλιες και θα επιδιωξεις και χρονο μαζι τους, αλλα μεχρι εκει
Μαζι με φιλους και την κοπελα σου σε κοινη παρεα, πολυ λιγες φορες θα βρεθεις....
Με την κοπελα σου θα σχεδιασεις το μελλον σας θα μοιραστεις ονειρα για την ζωη σας..... αν πετυχει η οχι ειναι αλλο θεμα
Αν θες να γαμισεις μονο υπαρχουν τα μπουρδελα μασατζιδικα στουντιο κτλ κτλ η οι γνωριμιες μιας βραδιας οποτε τυχουν ....
Αλλο σχεση και αλλο πηδημα...
Πολλοι και πολλες εχουν ξεχασει τον διαχωρισμο αυτο πανω στην καψα και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα....
Χωριζουν με ενα κουτσουβελο και κλαιγονται δεξια κι αριστερα ...... λογω ανευθυνοτητας και των δυο χωρις να εχουν κατασταλλαξει στο τι ακριβως ζητουν ο ενας απο τον αλλον.....
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Γιατι αποκλειεις το ενδεχομενο να θελει να νοικοκυρευτει και να εχει αφιερωθει ολοκληρωτικα ?
Ανδρας που δεχεται φραγμους δεν ειναι ανδρας, το ιδιο ισχυει και για την γυναικα.
Ολοι θελουν τον χρονο τους καποιες φορες και ολοι θελουν να ξεσκασουν λιγο απο την ρουτινα καπου καπου, χωρις να θιγουν τον συντροφο σε κατι.
Σαφως και θα διατηρησεις τις φιλιες και θα επιδιωξεις και χρονο μαζι τους, αλλα μεχρι εκει
Μαζι με φιλους και την κοπελα σου σε κοινη παρεα, πολυ λιγες φορες θα βρεθεις....
η τενια μακρη εισαι?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πρεπει να ειμαι η μακρη για να πω τα αυτονοητα ?η τενια μακρη εισαι?
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πρεπει να ειμαι η μακρη για να πω τα αυτονοητα ?
γραφεις λιγο περιεργα ρε φιλε
τρελογιατρος εισαι?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ποια ειναι τα περιεργα φιλε μου ?γραφεις λιγο περιεργα ρε φιλε
τρελογιατρος εισαι?
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 86
- Πόντοι
- 6
τελικα και το γαμισι τυφλωνειΔυστυχως ετσι ειναι φιλε.
Οταν πρωτογλυκαθεις,τυφλωνεσαι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπική και λίαν συχνή περίπτωση pirforesti
για να γλέιψει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που εισαι εσυ ρε τυπεΠοια ειναι τα περιεργα φιλε μου ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εδω τριγυρω τυπε μου...... δεν πολυασχολουμαι γιατι ψιλοβαρεθηκα ολιγονπου εισαι εσυ ρε τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν σε ειχα δει καιρο και λεω ή θαχει παει διακοπες ή θαχει παθει τιποταεδω τριγυρω τυπε μου...... δεν πολυασχολουμαι γιατι ψιλοβαρεθηκα ολιγον
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γιατι αποκλειεις το ενδεχομενο να θελει να νοικοκυρευτει και να εχει αφιερωθει ολοκληρωτικα ?
Με την κοπελα σου θα σχεδιασεις το μελλον σας θα μοιραστεις ονειρα για την ζωη σας..... αν πετυχει η οχι ειναι αλλο θεμα
Αν θες να γαμισεις μονο υπαρχουν τα μπουρδελα μασατζιδικα στουντιο κτλ κτλ η οι γνωριμιες μιας βραδιας οποτε τυχουν ....
Αλλο σχεση και αλλο πηδημα...
Πολλοι και πολλες εχουν ξεχασει τον διαχωρισμο αυτο πανω στην καψα και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα....
Χωριζουν με ενα κουτσουβελο και κλαιγονται δεξια κι αριστερα ...... λογω ανευθυνοτητας και των δυο χωρις να εχουν κατασταλλαξει στο τι ακριβως ζητουν ο ενας απο τον αλλον.....
κλασσικος αθανατος ΑΧΑ....
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
http://[URL unfurl="true"]www.silkysteps.com/forum/images/smilies/Just_Cuz-(c)-handshake.gif[/img[/URL]]
[/quote]
εμείς όμως δεν εξαρτούμε την ικανοποίησή μας , απο τις διαθέσεις του οποιουδήποτε γατακίου
είμαστε εγωιστικά σκυλάκια , ρίχνουμε κατα το δοκούν και την κοπανάμε (ευτυχώς που υπάρχουν γατάκια ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά)
καλά δεν τα λέω ρε απόλυτε ?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ως κοινωνιολόγος όμως θα έπρεπε να ξέρετε πως το να ρίχνεις απλά ένα πούτσο πολλές φορές δεν αρκεί.εμείς όμως δεν εξαρτούμε την ικανοποίησή μας , απο τις διαθέσεις του οποιουδήποτε γατακίου
είμαστε εγωιστικά σκυλάκια , ρίχνουμε κατα το δοκούν και την κοπανάμε (ευτυχώς που υπάρχουν γατάκια ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά)
καλά δεν τα λέω ρε απόλυτε ?
Βέβαια είναι καλύτερα από το να ρίχνεις έναν πούτσο κ να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου πως δεν ρίχνεις απλά έναν πούτσο όπως συμβαίνει πολύ συχνά.
Συμφωνείτε;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 325