Νέα

Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ως κοινωνιολόγος όμως θα έπρεπε να ξέρετε πως το να ρίχνεις απλά ένα πούτσο πολλές φορές δεν αρκεί.

Βέβαια είναι καλύτερα από το να ρίχνεις έναν πούτσο κ να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου πως δεν ρίχνεις απλά έναν πούτσο όπως συμβαίνει πολύ συχνά.

Συμφωνείτε;;;
μα δεν είμαι κοινωνιολόγος
αφενός και αφετέρου εμένα προσωπικά (και σε πολλούς άλλους)
μας αρκεί

η γυναίκα πρέπει να εξαφανίζεται όταν εκπληρώσει την αποστολή της
(τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε εμείς , δεν ισχύουν για όλους τους ανθρώπους τα ίδια όμως, οπότε όπως τη βρίσκει ο καθένας)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μας αρκεί

(τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε εμείς , δεν ισχύουν για όλους τους ανθρώπους τα ίδια όμως, οπότε όπως τη βρίσκει ο καθένας)
Καλά. :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μας αρκεί

:P

Επισκέπτης
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:

σε αυτα τα ατομα τα παρατας απλα.. και να επανελθει απο αυτη με την πρωτη ευκαιρια θα το ξανα κανει.. αυτα τα ατομα εχουνε τοσο χαμιλη αυτοπεπιθιση που νομιζουνε οτι με το που βρουνε μια κωλοχοντρη ελεηνιδα η οτι αλλη σαβουρα υπαρχει πρεπει ολη τους την ζωη να μηνουνε εκει μαζι της σουζα με το ενα ποδι ορθιο.. και η sklenarikova να τους την πεσει το θεωρουνε τοσο κακο να απατησουνε την σχεση τους οσο να κανουνε εγλημα.. ειχα χασει στο παρελθονα αμετρητους φιλους ετσι.. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! ουτε τσακοωνεσε, ουτε τους πιθεις οτι το μπαζο που βρηκανε δεν αξιζει μια, γιατι περισσοτερο ειναι να σε πουνε ζηλιαρη.. η τιμωρια ειναι να σε βλεπουνε να βγαινεις να κυκλοφορεις να κανεις οτι θες να τα σπας να πορνιαζεις γαμοντας καθε μερα οποια θες και αυτη να ειναι σπιτι για dvd με την γκομενα και υπνο απο της 10 το βραδυ.. :birdman:  και την μια φορα την βδομαδα που θα βγαινουνε να ειναι με το κινητο στο χερι να ενηημερωνουνε που ειναι... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.... ειδικα οταν ξερουνε οτι πρεπει να πανε μια η ωρα πισω στην γκομενα για να πανε να κημιθουνε μαζι και εσυ ξερουνε οτι μια η ωρα το βραδυ ξεκιναει η νυχτα σου!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εμείς όμως δεν εξαρτούμε την ικανοποίησή μας , απο τις διαθέσεις του οποιουδήποτε γατακίου

είμαστε εγωιστικά σκυλάκια , ρίχνουμε κατα το δοκούν και την κοπανάμε (ευτυχώς που υπάρχουν γατάκια ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά)

καλά δεν τα λέω ρε απόλυτε ?
στη πραγματικοτητα φοβασαι να αγαπησεις....πως γινεται φιλε μου να εισαι εγωιστης οταν δεν ξερεις πως να ταισεις τον εγωισμο σου?νομιζεις οτι ταιζεις το εγω σου μεχρι να αγαπησεις για πρωτη φορα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στη πραγματικοτητα φοβασαι να αγαπησεις....πως γινεται φιλε μου να εισαι εγωιστης οταν δεν ξερεις πως να ταισεις τον εγωισμο σου?νομιζεις οτι ταιζεις το εγω σου μεχρι να αγαπησεις για πρωτη φορα
σωστό

αλλά so what ?  :think:

υγ: νομίζω όμως ότι δεν είμαι εγώ το θέμα του threadακίου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το 'so what' ειναι το προβλημα....αγαπατε γιατι χανομαστε
βρε μπάς και είσαι κανάς ιεραπόστολος που κηρυττει στη γή την αγάπη?  :think:

υγ: το λέω αυτό γιατί το nick σου ταιριάζει

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
οι κοιλιοδουλοι καταστρεψαν τις ταβερνες και μουνοδουλοι τις γυναίκες

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:

Λοιπον.

2 γεγονοτα μπορει να συμβαινουν!

1. Ζηλευεις που γ@μαει εκεινη αντι για εσενα.
2. Εισαι ερωτευμενος μαζι του και τον θελεις συνεχεια!

Διαλεξε.

Επισκέπτης
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:

Ρε μόρτη να σε ρωτήσω κάτι?
Την κουνάγατε την αχλαδιά με το φίλο σου ή μόνο εσύ ήσουν καψούρης με την πάρτη του και δεν τόλμησες ποτέ να του το πεις??

Επισκέπτης
Απαξιωμενες,τρισαθληες, ελεηνιδες που παρακαλανε τους μπαρ μαν για ενα σφηνακι στα κλαμπακια βρησκουνε ενα μαλακο πυρφωρο και τον αποτραβουνε απο την παρεα του.. κλασικο εργο το βλεπουμε συνεχεια... παρτετο χαμπαρι για τους πυρφορους η τιμωρια ειναι μια.. να σας βλεπουνε να κανεις οτι θελεις, να πορνιαζεις μεχρι αισχατον , να γαμας και να δερνεις μεχρι αηδιας και αυτη να ειναι σπιτι dvd με την φακλανα τους.. Και επειδη χτες ηταν απυστευτη βραδια πορνιασματος νιωθω για αλλη μια φορα περιφανος που δεν την περασα με μια χοντρελο,τρογωντας πιτσες και βλεπωντας dvd και στο τελος υπνο.. αλλα την περασα πορνιαζοντας μεχρι αισχατον :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απαξιωμενες,τρισαθληες, ελεηνιδες που παρακαλανε τους μπαρ μαν για ενα σφηνακι στα κλαμπακια βρησκουνε ενα μαλακο πυρφωρο και τον αποτραβουνε απο την παρεα του.. κλασικο εργο το βλεπουμε συνεχεια... παρτετο χαμπαρι για τους πυρφορους η τιμωρια ειναι μια.. να σας βλεπουνε να κανεις οτι θελεις, να πορνιαζεις μεχρι αισχατον , να γαμας και να δερνεις μεχρι αηδιας και αυτη να ειναι σπιτι dvd με την φακλανα τους.. Και επειδη χτες ηταν απυστευτη βραδια πορνιασματος νιωθω για αλλη μια φορα περιφανος που δεν την περασα με μια χοντρελο,τρογωντας πιτσες και βλεπωντας dvd και στο τελος υπνο.. αλλα την περασα πορνιαζοντας μεχρι αισχατον :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Πηγε η μαλακια συννεφο χθες?
Για πες μας την εμπειρια σου....

Tgirlhunter

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Like
10
Πόντοι
1
Φιλαρακι ο λογος που μπορει ο φιλος σου να παει άκλαυτος είναι προφανης, κι ευθύνεσαι κι εσυ γι αυτο..

Οταν λες από μονος σου οτι η γκομενα του ειναι σαυρα, ελλεινιδα κλπ και του φεςρεται οπως του φερεται και σας εχει χωρισει κλπ,οσο και να προσπαθησες να μην το δειξεις, 100% το εχουν καταλάβει κι οι δυο..
Αποτέλεσμα : Γι αυτήν εισαι ο κολλητος του γκομενου της που δεν την εχεις σε εκτίμιση. Εισαι η κακή επιρροή (ιδιαίτερα αν ο φιλος σου της κελαηδισε τιποτα του στυλ  "ο κολλητος δεν εχει σταθερη σχέση") και νιωθει οτι της διεκδικείς το χρονο με το γκομενο της.      Ετσι ότι και να λες εσυ ή ο φιλος σου αυτή πάντα θα βρίσκει ενα τρόπο να τον ζαλίζει οταν θελει να βγειτε..

Γι αυτόν επισης, μπορει να θελει να ειστε φιλοι, αλλά ρε μεγαλε αν εσενα σου κατηγορούσε ενας φιλος τη γκομενα που γουσταρεις και χαλαγε το παραμυθακι που ζεις μαζι της, τοτε δε θα χες προβλημα μαζί του??

Οπότε αραξε, και κοιτα να έχεις καλη σχεση με τη γκομενα του και μα υτον για να ειστε ολοι καλα. Αλλιως αν δεν γουσταρεις αστον να φαει το κεφαλι του. Στη τελικη αμα χωρισει παλι σε σενα θα ερθει αρκει να μην εχετε τσακωθει πριν..

Επισκέπτης
Πηγε η μαλακια συννεφο χθες?
Για πες μας την εμπειρια σου....

ρε φιλε εσυ τα ξερεις καλητερα... τοσες εχεις μετρισει οταν σε παραταγανε οι γκομενες απο τα chat στην μια ωρα οπως ελεγες με την προφαση οτι εχουνε μια δουλεια... τοσε μαλακιες θα μετρησες στην ζωη σου ειναι μαλακια να ρωτας εμενα. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom