Νέα

Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Αφού τα είπαμε λίγο η γυναίκα μου πρότεινε στον Τολη να φάει μαζί μας πριν φύγει. Από ευγένεια. Κι αυτός ο βλάκας το πήρε της μετρητής. Και έκατσε. Τέλος πάντων αφού φάγαμε ο μικρός έφυγε και εμείς πέσαμε για ύπνο. Δυστυχώς η γυναίκα μου ήταν πολυ εξουθενωμένη και δεν ανταποκρινόταν στα χάδια μου και μου είπε να το αφήσουμε για αύριο . Αλλά δυστυχώς και τις επόμενες μέρες ήταν πολύ κουρασμένη και δεν είχε όρεξη.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Αφού τα είπαμε λίγο η γυναίκα μου πρότεινε στον Τολη να φάει μαζί μας πριν φύγει. Από ευγένεια. Κι αυτός ο βλάκας το πήρε της μετρητής. Και έκατσε. Τέλος πάντων αφού φάγαμε ο μικρός έφυγε και εμείς πέσαμε για ύπνο. Δυστυχώς η γυναίκα μου ήταν πολυ εξουθενωμένη και δεν ανταποκρινόταν στα χάδια μου και μου είπε να το αφήσουμε για αύριο . Αλλά δυστυχώς και τις επόμενες μέρες ήταν πολύ κουρασμένη και δεν είχε όρεξη.
τοις μετρητοις*
Εισαι και καθηγητης......

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Ωραιος κάνε και ορθογραφικό έλεγχο. Ευτυχώς έχουμε εσένα που τα ξέρεις. Αλλιώς τι θα κάναμε.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ωραιος κάνε και ορθογραφικό έλεγχο. Ευτυχώς έχουμε εσένα που τα ξέρεις. Αλλιώς τι θα κάναμε.
Δέκα σελίδες και δεν έχει γίνει ακόμα ούτε παρτούζα ούτε πισοκωλλητο ούτε gangbang ούτε dp ούτε cuckold ούτε καν κλασικό σεξάκι.
Χειρότερο από Άρλεκιν το έχεις καταντήσει

papathapa3443

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2022
Like
40
Πόντοι
0
10 σελίδες για μια ψεύτικη ιστορία η αλλιώς η απόδειξη για κάποιον με iq 5χρονου κάπου στο 50 δλδ

papathapa3443

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Ρε μεγάλε μας κάνεις πλάκα δλδ κάθεσαι και γράφεις μαλακίες. Είναι η γυναίκα σου στο σπίτι κάνει ιδιαίτερα και κάθεται παραπάνω και δεν ανοιγεις μια πόρτα να πεις και καλά αγάπη μου πάω σούπερ μάρκετ θες κατι?? Τι φοβάσαι μη σε δειρει ο μικρός??σπίτι σου είσαι. Χαχαχχα

papathapa3443

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Αλλιώς δώσε μου το τηλέφωνο της γυναίκας σου χρειάζομαι ενισχυτική διδασκαλία.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Ένα Σάββατο είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ με κάτι φίλους και μετά για φαγητό. Η Σοφη δεν μπορούσε της είχε τυχη ένα απτροοπτο ιδιαίτερο. Της είπα ότι δε θα πάω ούτε εγώ. Αλλά αυτή μου είπε - δεν πειράζει πήγαινε να ξεσκάσεις. Εγώ άλλωστε δεν έχω πολυ όρεξη.Τελικά πήγα για καφέ αλλά δεν πήγαμε για φαγητό.Ετσι θα γύριζα σπίτι νωρίς μετά από κανα δίωρο.Οπως μπήκα στο σπίτι είδα ότι δεν είναι κανείς.ούτε φασαρία ακουγόταν. Ενώ η πόρτα απ το δωμάτιο που έκανε μάθημα η γυναίκα μου ήταν κλειστή. Σκέφτηκα μήπως κάνει μάθημα. Και πήγα να κάτσω στο σαλόνι.Τοτε άκουσα την εξώπορτα να ανοίγει. Και είδα τη γυναίκα μου να μπαίνει βιαστικά. Ήταν σκέτη καύλα φορούσε μια καινούρια μπλούζα με τα μισά βυζιά έξω. Έτρεξα και την αγκάλιασα- α σιγά ! Τι κανείς; κάτσε;
με καύλωσε πολύ και λόγο της στέρησης όλο αυτόν τον καιρό την έπιασα κι άρχισα να τη φιλάω. Η Σοφία όμως τραβιοταν και μου είπε - σσ σιγά έχω μαθητές μέσα. Τι έγινε δεν πήγες για φαγητό τελικά; Μου είπε και της έπεσε η τσάντα όπως τραβήχτηκε απότομα απ την αγκαλιά μου. Και βγήκαν κάποια απ τα πράγματα που είχε μέσα.Ενα σακουλάκι φαρμακείου .- όχι πήγαμε μόνο για καφέ. Και έσκυψα να πάρω την σακούλα. Αυτή μου την πήρε απ τα χέρια. - τι έπαθες; γιατί πήγες στο φαρμακείο; - όπως κάναμε μάθημα με έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος και πηγα να πάρω κανένα παυσίπονο. - εντάξει φτάνει το μάθημα για σήμερα τότε.
- αυτό δεν γίνεται,σταματήσαμε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρώσουμε. Δε θα αργήσουμε πολυ. Μου είπε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Και μετά βγήκε και πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο για μάθημα. Μετά από λίγο το σιντί άρχισε να παίζει δυνατά. Έκαναν λισενινγκ ξανά. Τελικά μετά απο ένα εικοσάλεπτο βγήκε η γυναίκα μου απ το δωμάτιο και πίσω της ακολουθούσαν 2 άτομα. Ήταν καινούριοι δεν τους είχα ξαναδεί.Πολύ αλήτες μου φάνηκαν.Φορούσαν κάτι σκισμένα τζίν είχαν περίεργα μαλλιά και πολλά τατουάζ.Η Σοφη μας συστήσε και έφυγαν βιαστικά. Μετά εγώ την πλησίασα και άρχισα να τη φιλάω ξανά.Αλλα αυτή με απωθούσε - Σιγά άσε με.οχι τώρα.
- αγάπη μου σε θέλω. - α περίμενε. Σου είπα έχω τρομερό πονοκέφαλο. Θα πάω για μπάνιο και αν είμαι καλύτερα θα δούμε. - θα στα γιατρέψω όλα εγώ αγάπη μου. Πήγαινε και θα είμαι έτοιμος. Η γυναίκα μου πήγε για μπάνιο και εγώ έβγαλα τα περισσότερα ρούχα.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Έφτιαξα λίγο ατμόσφαιρα. Και πήγα στο συρτάρι απ τη μεριά μου να πάρω ένα προφυλακτικό. Όμως δεν βρήκα κανένα. Την τελευταία φορά που πείρα είχαν μείνει δυό τρία.Αλλα ήταν ιδέα μου .Είχαμε ξεμείνει. Τότε άρχισα να ψάχνω και στα υπόλοιπα συρτάρια. Αλλά δεν έβρισκα.Εντάξει θα τη ρωτούσα όταν έβγαινε απ το μπάνιο αν τα έβαλε αλλού .Και μετά σκέφτηκα πηγαίνοντας προς την ντουλάπα να διαλέξω εγώ τι εσώρουχα θα φορέσει η γυναίκα μου σήμερα. Μου είχε έρθει εδώ και μέρες η επιθυμία να τη δώ με κάτι κόκκινα εσώρουχα που ήταν απ τα αγαπημένα μου. Το ύφασμα και το σχέδιο δεν ήταν δαντέλα .Ήταν λίγο πιο σπορ σαν μαγιό κάπως. Το σουτιέν άφηνε το μισό στήθος έξω. Ενώ κάτω είχε ένα ασορτί μικροσκοπικό στρίνγκ. Και μόνο που το σκέφτηκα καύλωσα κι άλλο. Και άρχισα να ψάχνω στην ντουλάπα μέσα στα συρτάρια της γυναίκας μου. Αλλά τα συγκεκριμένα δεν τα έβρισκα με τίποτα. Αν και βρήκα κάτι αλλά καινούργια που δεν τα είχε φορέσει ακόμα στο κρεβάτι και ήταν σκέτη καύλα. Πολυ πιο σέξι απ τα παλιά. Αλλά εγώ ήθελα σήμερα εκείνα τα κόκκινα. Είχα κολλήσει.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.935
Πόντοι
1.336
Κε καθηγητά δεν αρχίζεις και εσύ τα ιδιαίτερα ,να'χει λίγο σασπένς το στόρυ ,,,,

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
Λυπάμαι που σου το χαλάω Κώστα αλλά κανένας καθηγητής δε θα έγραφε έτσι.....με τόσα ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη το πολύ πολύ να έγινες καθηγητής ως εξαιρετικό ταλέντο έχοντας τελειώσει μόνο το δημοτικό.......Η Σοφία που ίσως είναι η γειτόνισσα με το πλούσιο μπούστο που περνάει καθημερινά από μπροστά σου θα ήθελες να ήταν τόσο καυλιάρα αλλά αυτή μάλλον είναι η ντροπαλή της γειτονιάς.....Καλή προσπάθεια για Κυριακάτικο......Καλή εβδομάδα με πολλή φαντασία και ακόμα περισσότερες πραγματικές εμπειρίες.....

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Τότε στο τελευταίο συρτάρι είδα μια σακούλα φαρμακείου μέσα . μάλλον η σημερινή θα ήταν.αφου δεν βρηκα τα εσώρουχα.Πηγα να βάλω τη σακουλα ξανά μέσα . Πριν όμως την άνοιξα . είχε μέσα παυσίπονα. Και κάτι άλλα κουτάκια με τσίχλες και καραμέλες. Ένα κουτί ήταν λίγο διαφορετικό και το τράβηξα μέσα απ τη σακούλα απο περιέργεια. Και είδα ότι ήταν ένα κουτάκι με προφυλακτικά. Ωραία είπα. Ευτυχώς που η γυναίκα μου είδε ότι τελείωσαν και παρόλο τον πονοκέφαλο που είχε θυμήθηκε να πάρει και προφυλακτικά. Αλλά απ ότι είδα δεν ήταν η μάρκα που περνάμε με την Σοφία. Ήταν διαφορετικά.Και έγραφε απ έξω XL. Εγώ πάντα έπερνα μικρότερα μεγέθη close fit . Δοκίμασα αυτό σκέφτηκα ότι δεν θα έχει ιδιαίτερη διαφορά. Ίσως αυτή η εταιρεία έγραφε το XL επίτηδες για λόγους αισθησιακούς. Τελικά το δοκίμασα και ήταν τεράστιο.Δεν ήταν μόνο πολύ μεγαλύτερο σε μήκος αλλά και σε φάρδος. Ήταν υπερβολικά πολύ μεγάλο. Δεν εφάρμοζε με τίποτα στο πέος μου.Το έβγαλα και το πέταξα. Όταν η γυναίκα μου βγήκε απ το μπάνιο τι ρώτησα. - αγάπη μου τα προφυλακτικά που πήρες δεν μου κάνουν.
- τα βρήκες ; τα είχα στο ...
- Ναι τα βρήκα αλλά δεν μου κάνουν. Δεν θυμάσαι ποια παίρναμε;
-Ε ..Είπα να πάρουμε άλλη μάρκα και δεν πρόσεξα το μέγεθος. Γιατί τι μέγεθος γράφει;
- XL.
- α συγγνώμη μωρό μου.Μα τι αφηρημένη που είμαι. Εντάξει αύριο θα πάω να πάρω αλλά. Έτσι εκείνη τη νύχτα δεν κάναμε τίποτα. Μετά απο λίγες μέρες επιτέλους μια νύχτα ενέδωσε. Και άρχισε να ανταποκρίνεται στα χάδια μου. Και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος . και φαινόταν και αυτή να έχει καλύτερη διάθεση . Έτσι αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ κατέβηκα στα στήθη της και συνέχισα να τη φιλάω. Αυτή άρχισε να βογγάει σιγανά και έσβησε το χαμηλό φωτισμό του δωματίου. Εγώ το άναψα ξανά μου άρεσε να θαυμάζω το κορμί της όμως αυτή το έσβησε ξανά την καυλώνει περισσότερο στα σκοτεινά. Τελικά γρήγορα κατέβηκα στο μουνάκι της και άρχισα να τη γλείφω .Αυτή μετά απο λίγο άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς . Μετά απο αρκετό γλυφομούνι που της έκανα αυτή με σταμάτησε και είπε - η σειρά μου και κατέβηκε αυτή χαμηλά στο πουλί μου και άρχισε να το γλείφει.Παντα έκανε καταπληκτικό τσιμπούκι μετά υπέροχα σαρκώδη χείλη της και την φοβερή μαεστρία που είχε. Σήμερα όμως ήταν λίγο πιο πεσμένη δεν είχε τόσο όρεξη. Παρόλα αυτά όμως σιγά σιγά το ξανά βρήκε και με το παραπάνω ενώ σε μια δόση άρχισε να μου το παίρνει όλο στο στόμα. Πρώτη φορά μου το κάνε αυτό. Συνήθως έγλειφε το κεφαλάκι και κάποιες φορές και λίγο παραπάνω αλλά πρώτη φορά το έπαιρνε τόσο βαθιά! Σε σημείο που με καύλωσε επικίνδυνα πρώτη φορά έχασα τόσο τον έλεγχο μόνο με τσιμπούκι . Ενώ σε μια δόση όπως το πήρε όλο στο στόμα της το κάτω χείλος της ακούμπησε στους όρχεις μου και αυτό ήταν η χαριστική βολή. Άρχισαν να μου φεύγουν .Έχυνα δυνατά, πολυ καιρό είχα να χύσω έτσι. Τότε η γυναίκα μου μου είπε ενώ έφυγαν καταλάθος κάποιες σταγόνες πάνω της. Ήξερα ότι δεν της άρεσε και ιδιαίτερα να τη χύνω στο πρόσωπο και μου είπε - νομίζω ότι αυτό ήταν πολυ για σήμερα. Και πήγε να πλυθεί ενώ της ζήτησα συγνώμη που δεν κρατήθηκα και δεν τραβήχτηκα νωρίτερα.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Μετά όταν γύρισε απ το μπάνιο και βγήκα και γω έκανα μια προσπάθεια να πάμε για δεύτερο γύρω αν και δεν μου σηκωνόταν χωρίς βοήθεια. Η γυναίκα μου τότε άρχισε να μου το παίζει ενώ δεν ήθελε να το ξαναπάρει στο στόμα είχε σπαστεί που την έχυσα καταλάθος στο πρόσωπο . Μετά απο ώρα άρχισε να μου σηκώνεται ξανά αν και η στύση μου δεν ήταν τόσο δυνατή τώρα. Παρόλα αυτά την έβαλα ανάσκελα και μπήκα μέσα της. Άρχισα να κινούμε αργά στην αρχή και σιγά σιγά ανέβαζα το ρυθμό μου. Η γυναίκα μου όμως ήταν τόσο κουρασμένη που δεν συμμετείχε όπως άλλες φορές.Φαινόταν πολυ κουρασμένη.Παρόλα αυτά το κορμί της ήταν πάντα τόσο σέξι τόσο ελκυστικό και έτσι ακόμα και χωρίς την πιο θερμή συμμετοχή της εγώ καύλωνα, ήρθα σε πλήρη στύση και συνέχιζα. Τελικά μετά απο λίγα λεπτά έφτασα πολυ κοντά στο να τελειώσω ξανά και βγήκα απο μέσα της και μου είπε - μην τελειώσεις πάλι πάνω μου. Έτσι πήγα στο μπάνιο και τελείωσα μόνος μου. Μετά πλήθηκα και πήγε κι αυτή για μπάνιο ενώ μετά ξάπλωσε δίπλα μου.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
Να βγάλεις βιβλίο.......Είναι κρίμα να το ποστάρεις έτσι τζαμπαντάν.....Να βγάλεις και κανένα φράγκο μπας και σου κάτσει η Σοφούλα στ'αλήθεια......

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Τι λες ρε μλκ;;;; Πήγες στο μπάνιο για να τελειώσεις; Είσαι πολλά κιλά βλαξ. Και ψεύτης μέχρι αηδίας. Και κακός ψεύτης. Ξέρεις, συνήθως οι κακογαμημένοι πούστηδες είναι τόσο κακοί ψεύτες.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Τι λες ρε μλκ;;;; Πήγες στο μπάνιο για να τελειώσεις; Είσαι πολλά κιλά βλαξ. Και ψεύτης μέχρι αηδίας. Και κακός ψεύτης. Ξέρεις, συνήθως οι κακογαμημένοι πούστηδες είναι τόσο κακοί ψεύτες.
Είσαι κακογαμημενος πουστης αδερφαρα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τότε στο τελευταίο συρτάρι είδα μια σακούλα φαρμακείου μέσα . μάλλον η σημερινή θα ήταν.αφου δεν βρηκα τα εσώρουχα.Πηγα να βάλω τη σακουλα ξανά μέσα . Πριν όμως την άνοιξα . είχε μέσα παυσίπονα. Και κάτι άλλα κουτάκια με τσίχλες και καραμέλες. Ένα κουτί ήταν λίγο διαφορετικό και το τράβηξα μέσα απ τη σακούλα απο περιέργεια. Και είδα ότι ήταν ένα κουτάκι με προφυλακτικά. Ωραία είπα. Ευτυχώς που η γυναίκα μου είδε ότι τελείωσαν και παρόλο τον πονοκέφαλο που είχε θυμήθηκε να πάρει και προφυλακτικά. Αλλά απ ότι είδα δεν ήταν η μάρκα που περνάμε με την Σοφία. Ήταν διαφορετικά.Και έγραφε απ έξω XL. Εγώ πάντα έπερνα μικρότερα μεγέθη close fit . Δοκίμασα αυτό σκέφτηκα ότι δεν θα έχει ιδιαίτερη διαφορά. Ίσως αυτή η εταιρεία έγραφε το XL επίτηδες για λόγους αισθησιακούς. Τελικά το δοκίμασα και ήταν τεράστιο.Δεν ήταν μόνο πολύ μεγαλύτερο σε μήκος αλλά και σε φάρδος. Ήταν υπερβολικά πολύ μεγάλο. Δεν εφάρμοζε με τίποτα στο πέος μου.Το έβγαλα και το πέταξα. Όταν η γυναίκα μου βγήκε απ το μπάνιο τι ρώτησα. - αγάπη μου τα προφυλακτικά που πήρες δεν μου κάνουν.
- τα βρήκες ; τα είχα στο ...
- Ναι τα βρήκα αλλά δεν μου κάνουν. Δεν θυμάσαι ποια παίρναμε;
-Ε ..Είπα να πάρουμε άλλη μάρκα και δεν πρόσεξα το μέγεθος. Γιατί τι μέγεθος γράφει;
- XL.
- α συγγνώμη μωρό μου.Μα τι αφηρημένη που είμαι. Εντάξει αύριο θα πάω να πάρω αλλά. Έτσι εκείνη τη νύχτα δεν κάναμε τίποτα. Μετά απο λίγες μέρες επιτέλους μια νύχτα ενέδωσε. Και άρχισε να ανταποκρίνεται στα χάδια μου. Και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος . και φαινόταν και αυτή να έχει καλύτερη διάθεση . Έτσι αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ κατέβηκα στα στήθη της και συνέχισα να τη φιλάω. Αυτή άρχισε να βογγάει σιγανά και έσβησε το χαμηλό φωτισμό του δωματίου. Εγώ το άναψα ξανά μου άρεσε να θαυμάζω το κορμί της όμως αυτή το έσβησε ξανά την καυλώνει περισσότερο στα σκοτεινά. Τελικά γρήγορα κατέβηκα στο μουνάκι της και άρχισα να τη γλείφω .Αυτή μετά απο λίγο άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς . Μετά απο αρκετό γλυφομούνι που της έκανα αυτή με σταμάτησε και είπε - η σειρά μου και κατέβηκε αυτή χαμηλά στο πουλί μου και άρχισε να το γλείφει.Παντα έκανε καταπληκτικό τσιμπούκι μετά υπέροχα σαρκώδη χείλη της και την φοβερή μαεστρία που είχε. Σήμερα όμως ήταν λίγο πιο πεσμένη δεν είχε τόσο όρεξη. Παρόλα αυτά όμως σιγά σιγά το ξανά βρήκε και με το παραπάνω ενώ σε μια δόση άρχισε να μου το παίρνει όλο στο στόμα. Πρώτη φορά μου το κάνε αυτό. Συνήθως έγλειφε το κεφαλάκι και κάποιες φορές και λίγο παραπάνω αλλά πρώτη φορά το έπαιρνε τόσο βαθιά! Σε σημείο που με καύλωσε επικίνδυνα πρώτη φορά έχασα τόσο τον έλεγχο μόνο με τσιμπούκι . Ενώ σε μια δόση όπως το πήρε όλο στο στόμα της το κάτω χείλος της ακούμπησε στους όρχεις μου και αυτό ήταν η χαριστική βολή. Άρχισαν να μου φεύγουν .Έχυνα δυνατά, πολυ καιρό είχα να χύσω έτσι. Τότε η γυναίκα μου μου είπε ενώ έφυγαν καταλάθος κάποιες σταγόνες πάνω της. Ήξερα ότι δεν της άρεσε και ιδιαίτερα να τη χύνω στο πρόσωπο και μου είπε - νομίζω ότι αυτό ήταν πολυ για σήμερα. Και πήγε να πλυθεί ενώ της ζήτησα συγνώμη που δεν κρατήθηκα και δεν τραβήχτηκα νωρίτερα.
Τι τραβαμε κι εμεις οι φλωροι μπαμιες
Μας παρατανε ολες για τους XL αληταμπουρες
Ατιμη ζωη :cry:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Να το παμε λιγο πιο γρηγορα..παμε στο σημειο που εμαθες πως τα ιδιαιτερα ηταν στην πραγματικοτητα πιπα-κωλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom