You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο καθηγητής και η καθηγήτρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.513
- Πόντοι
- 8.346
Τι μαλακας εισαι ρε τύπε
papathapa3443
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Τι γιατί ρε μεγάλε 15 σελίδες ιστορία με μια καθηγήτρια που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα κάθεται παραπάνω με cd να παίζουν στη διαπασών, να βγαίνει αλαφιασμενη και αναψοκοκκινισμενη να μη σου κάθεται να τη τσιμπουκωνουν 17 Χρονά και εσύ να κοιμάσαι όρθιος και να πληρώνεις ξενοδοχείοΓιατί είμαι χαζός;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε μας ρε τυπε. Μου θυμίζεις Γιωργάκη Παπανδρέου ίδιο μυαλό πρέπει να έχετε.
papathapa3443
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Άκου τώρα πόσο αρρώστια στο κόσμο. Έχεις μπει σε μια διαδικασία να γράψεις μια ανώνυμη μαλακοιστοριουλα στο ίντερνετ σε αγνώστους για να σου δίνουν σημασία και όλο αυτό να αναπαράγεται μέσα σε αυτούς και εγώ. Δεν θεωρώ ότι έχει νόημα όλο αυτό συνέχισε ότι κανείς όποιος θέλει διαβάζει, πιστεύει ότι γουστάρει εννοείται απλά να ξέρουμε τι λέμε. Καλή συνέχεια αδερφε
papathapa3443
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Όταν την ξεχαρβαλοσουν τελείως το πάτο πάρε με τηλέφωνο να μου πεις πορισμα
Morfeas1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2020
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Τι ναυάγιο είσαι ρε τυπε
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.783
- Πόντοι
- 5.267
Εγώ να ρωτήσω κάτι και συγνώμη που κάνω παράθεση 6 σελίδες πίσω.- ναι..ασε..μωρο μου ανακατευεται λίγο το στομάχι μου με πηραξε το ταξίδι γιατί το καράβι κουναει αρκετά.
- πηρες τιποτα για τη ναυτία ; - ναι ναι πηρα και ...θα τον παρω νωρίς σήμερα μήπως και μου περασει .
Αλλά πόσο σπέρμα χωράει ένα γυναικείο στομάχι για να νιώσει ανακατοσουρα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Καλημερα Φιλε Papa......ωπα...εδω ειμαστε μια Οικογενεια....τι αγνωστοι???μονο κωλους δεν εχουμε ανταλλαξει.....Άκου τώρα πόσο αρρώστια στο κόσμο. Έχεις μπει σε μια διαδικασία να γράψεις μια ανώνυμη μαλακοιστοριουλα στο ίντερνετ σε αγνώστους για να σου δίνουν σημασία και όλο αυτό να αναπαράγεται μέσα σε αυτούς και εγώ. Δεν θεωρώ ότι έχει νόημα όλο αυτό συνέχισε ότι κανείς όποιος θέλει διαβάζει, πιστεύει ότι γουστάρει εννοείται απλά να ξέρουμε τι λέμε. Καλή συνέχεια αδερφε
επειδη δεν εχουμε βγει για καφε η τσαρκα???
Εδω εχουμε ανοιξει τις ψυχες μας.....οποιος εχει προβλημα εδω ερχεται....!!!!
Εχεις προβλημα με το καυλι σου????Εδω!!!!
Εχεις προβλημα με την σχεση σου??Εδω!!!!
Εχεις ραντεβου με την γκομενα και δεν ξερεις τι μουσικουλα να βαλεις???Εδω!!!
Εχεις τις ερωτικες σου ανησυχιες????Εδω!!!!!
Τοτε είδα την Σοφία να βγαίνει απο το ασανσέρ , εγώ την είδα προφίλ αυτή κάτι έγγραφε στο κινητό και δεν με είδε . Και πριν προλάβει να με δει έτρεξα πίσω της και της έκλεισα τα μάτια με τα χέρια μου.Όπως κατέβαινα στο ισόγειο άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ άκουσα ομιλίες.
- αχ σιγά...μ..
Αυτή έκλεισε το κινητό .Ενώ εγώ την αγκάλιασα και της είπα
-έκπληξη !
- μ μωρό μου;! Δεν το πιστεύω!
- αγάπη μου και συ εδώ κάνεις μάθημα
. - ναι μωρό μου.εδω
- δεν ήξερα ότι έκανες και συ εδώ.σε ποιον κάνεις ;
- σε δυο μαθήτριες τις τρίτης ασε εσυ ;
- και γω σε μια μαθήτρια της δευτέρας. Έλα θα σε πάω με τ αμάξι και θα φύγω σφαίρα για το επόμενο μάθημα.
- α όχι αστο μωρό μου θα πάω με τα πόδια γιατί πρέπει να κάνω και κάτι ψώνια.
- έλα θα σε πάω εγώ εδώ κοντά δεν είναι ;
- οχι όχι ασε θα πάω με τα πόδια να περπατήσω και λίγο. - Εντάξει αγάπη μου θα τα πούμε στο σπίτι . Έτσι έφυγα βιαστικός για το επόμενο μάθημα αφήνοντας πίσω τη γυναίκα μου που είχε βγάλει το καθρεφτάκι της και σιαχνοταν.Την κοίταξα όπως έφευγα απο μακριά. Ακόμα και απο απόσταση φαινόταν πολυ σέξι με αυτό το κλασατο και σέξι ντύσιμο της, με αυτή τη μαύρη στενή μίνι φούστα που έφτανε δέκα πόντους πάνω απ το γόνατο και απο πάνω με μια γκρι μπλούζα με αρκετά ανοιχτό ντεκολτέ που όμως δεν φαινόταν μέχρι που έφτανε το άνοιγμα γιατί το έκρυβε χαμηλά μια ζακετουλα λίγο πιο ανοιχτόχρωμη απο πάνω που αγκάλιαζε ωραία τους ώμους της. Κρύβοντας με δυσκολία τα τιραντάκια της μπλούζας της. Με καύλωσε και στο δρόμο σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν να μην είχα κι άλλο μάθημα σήμερα και να πήγαινα σπίτι με τη γυναίκα μου. Αλλά δεν πειράζει γιατί αύριο ήταν Παρασκευή οπότε θα χαλαρώναμε το Σαββατοκύριακο και θα είχαμε τότε περισσότερο χρόνο.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.513
- Πόντοι
- 8.346
Συνέχισε έτσι μαλακα.
Λέγε μας και την ύλη που έκαναν καθε φορά ώστε να παμε του χρόνου να δώσουμε πανελλήνιες.
ΜΑΛΑΚΑ ΕΕ ΜΑΛΑΚΑ
Λέγε μας και την ύλη που έκαναν καθε φορά ώστε να παμε του χρόνου να δώσουμε πανελλήνιες.
ΜΑΛΑΚΑ ΕΕ ΜΑΛΑΚΑ
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Δεν είναι το ίδιο πράγμα;Σκέφτηκα ότι ή τρίο κάνουν ή παρτουζα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.149
- Πόντοι
- 25.467
Δεν είναι το ίδιο πράγμα;
Όχι. Μέχρι 5 άτομα θεωρείται αίσθημα. Από 6 και πάνω αρχίζει η παρτούζα.
Και έπεσες έξω. Δεν την γαμήσανεΣτο ειπα απο την πρωτη σελιδα οτι θα στην γαμησουνε...
Πιο προβλεψιμος και απο την νικη του Μητσοτακη
Και έπεσες έξω. Δεν την γαμήσανε
Τους γάμησε αυτή;
Τα βογκητα ποιας ήταν τυπε;Και έπεσες έξω. Δεν την γαμήσανε
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.786
- Πόντοι
- 12.056
Ο Κερατας το μαθαινει τελευταιος...Και έπεσες έξω. Δεν την γαμήσανε
Και εσυ ακομα τρεχεις στα λιβαδια με ξεπλεκες κοτσιδες
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Φιλε συγνωμη που θα στο πω αλλα εχω την υποψια πως η γυναικα σου ξενογαμιεται
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Μην είστε μπαχαλάκηδες ρε τύποι, εγώ πιστεύω θα κάνει την ανατροπή ο Ζαχαρίας και τελικά αυτός θα γαμήσει καμιά μαθήτρια.
Υπάρχει βέβαια και το απόλυτο πλοτ τουιστ όπου τελειώνει την ιστορία και μένουμε με 20 σελίδες για ιδιαίτερα και ιδρωμένους διευθυντές
Υπάρχει βέβαια και το απόλυτο πλοτ τουιστ όπου τελειώνει την ιστορία και μένουμε με 20 σελίδες για ιδιαίτερα και ιδρωμένους διευθυντές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις