Νέα

Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Έχει συνέχεια? Γνωρίζει κανένας? Ήρεμα ρωτάω
Φοβασαι τυπε μην χασεις την συνεχεια του επικου μυθιστορηματος , εφάμιλλου των Αθλιων του Βικτωρος Ουγκω?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.687
Πόντοι
2.306
Μία περιέργεια την έχω, περίεργος αφού
Mη.ν ανησυχεις θα παει 200 σελιδες χαλαρα, θα φας πρωτα στη μαπα 500 καφεδες , 22 εντερικες διαταραχες και συνεχες σασπενς τι γινεται κατω απο γραφεια, καρεκλες, καπω αυτοκινητου, αμπαρια πλοιων κλπ κλπ.
θα μαθεις και Αγγλικα, Γερμανικα στη πορεια.
Καλα θα παει., θα δεις…

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Το βράδυ αφου ετοίμασα τη βαλίτσα ξαπλωσα στο κρεβάτι και την πηρα τηλέφωνο. Αλλά δυστυχώς και παλι δεν το σήκωνε σήμερα ξέχασα μου είχε πει ότι θα πήγαιναν σε ένα πολυ μεγάλο κλαμπ. Και θα κάθονταν αρκετά. Και μου είπε ότι θα πάρει αυτή το πρωι να μιλήσουμε και να μου πει καλό ταξίδι.
Τελικά το πρωι σηκώθηκα πιο νωρίς και ετοιμάστηκα να φυγω για την εκδρομή. Η γυναίκα μου δεν με πηρε τηλέφωνο και την πηρα εγώ μια φορά αλλά δεν το σήκωσε παλι. Μάλλον θα γυρισαν αργά χθες το βράδυ και θα κοιμόταν. Έτσι έφυγα και γω για ένα πιο κοντινό προορισμο και ευτυχώς δεν θα ταξιδευαμε πολλες ώρες. Αφου φτάσαμε και ημέρα κυλισε ήσυχα και ομαλά ομωςωουτε το απόγευμα βρηκα την Σοφη στο τηλέφωνο και το βράδυ τα ίδια.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Είχα ανησυχήσει αρκετά μην έπαθε τίποτα. δεν ήξερα πως να επικοινωνήσω. Την πηρα αρκετά τηλέφωνα το βράδυ αλλά δεν το σήκωνε. Αρχισα να της στέλνω και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και περιμενα μήπως απαντήσει από κει.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Σε μια φάση αργά κατά της 3 το βράδυ αφού είχαμε γυρίσει εδώ και ώρες στο ξενοδοχείο και με είχε παρει ο υπνος σε μια φάση γυρω στις 4 και την πηρα τηλέφωνο δεν πηρα απάντηση. Μπήκα στο λογαριασμό της στο ίνστα να δω μήπως μου απάντησε αλλά δεν είχε απαντήσει. Όπως κοιτουσα το προφιλ της ειχα καιρό να μπω είδα ότι είχαν αυξηθεί πολυ οι ακολουθεί που είχε. Αυτή δεν ασχολουνται καθόλου και μέσα σε λίγους μήνες είχαν αυξηθεί σε πολυ μεγάλο βαθμό. Μπήκα να δω άτομα που την ακολουθουσαν και φίλους. Είδα ότι πολλοι ακολουθοι ήταν πιτσιρικαδες μαθητές λογικά ήταν οι περισσοτεροι. Ενώ σε μια φάση βρήκα και έναν απ τους μαθητές της που έκανε ιδιαίτερα. Μπήκα στο προφιλ του. Είδα ότι είχε κάνει ανάρτηση ότι την προηγουμενη βρισκόταν στο τάδε κλάμπ. Και είχε ανεβάσει και μου α φωτογραφία. Δεν έδωσα σημασία αλλά είδα το όνομα του κλαμπ και μπήκα από περιεργεια να δω τη σελίδα

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Χαζευα λίγο της φωτογραφίες του μαγαζιού. Σε μια φάση στις πιο προσφατες φωτογραφίες είδα τη γυναίκα μου προφιλ να καθεται στο μπαρ σταυροποδι και να πινει ένα ποτο. Απ τη μια ηρέμησα που είδα ότι ήταν καλά απ την άλλη όμως ξαφνιαστηκα που την είδα ντυμένη έτσι στην αρχή πιστεψα ότι ήταν καποια που της έμοιαζε αλλά παρατηρωντας καλυτερα ήμουν σίγουρος πως ήταν αυτή. Φορουσε απο πανω μια μπλουζα που είχε πολυ ανοιχτό ντεκολτέ και ήταν και αρκετά στενή και έσφιγγε τα στήθη της και τα τόνιζε ακόμα πιο πολυ. Σπανια φορουσε αυτή την μπλουζα μόνο όταν βγαίναμε οι δυο μας. Ενώ η φουστα που φορουσε απο κατω φαινόταν πολυ κοντή. Γιατί έτσι οπως έκανε σταυροπόδι ανέβαινε πολυ ψηλά στους μηρούς της.ηλπιζα αν ήταν όρθια να κατέβαινε λίγο παραπανω αλλιώς θα εκριβε μόνο τους γλουτούς της και λίγο παραπανω.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Χαζευα λίγο της φωτογραφίες του μαγαζιού. Σε μια φάση στις πιο προσφατες φωτογραφίες είδα τη γυναίκα μου προφιλ να καθεται στο μπαρ σταυροποδι και να πινει ένα ποτο. Απ τη μια ηρέμησα που είδα ότι ήταν καλά απ την άλλη όμως ξαφνιαστηκα που την είδα ντυμένη έτσι στην αρχή πιστεψα ότι ήταν καποια που της έμοιαζε αλλά παρατηρωντας καλυτερα ήμουν σίγουρος πως ήταν αυτή. Φορουσε απο πανω μια μπλουζα που είχε πολυ ανοιχτό ντεκολτέ και ήταν και αρκετά στενή και έσφιγγε τα στήθη της και τα τόνιζε ακόμα πιο πολυ. Σπανια φορουσε αυτή την μπλουζα μόνο όταν βγαίναμε οι δυο μας. Ενώ η φουστα που φορουσε απο κατω φαινόταν πολυ κοντή. Γιατί έτσι οπως έκανε σταυροπόδι ανέβαινε πολυ ψηλά στους μηρούς της.ηλπιζα αν ήταν όρθια να κατέβαινε λίγο παραπανω αλλιώς θα εκριβε μόνο τους γλουτούς της και λίγο παραπανω.
Μετά όπως κοιτουσα είδα και μια άλλη φωτογραφία που έδειχνε τον κόσμο που χόρευε. Στην αρχή δεν το παρατηρησα . Μετά από λίγο όμως αναγνώρισα στην ακτή της φωτογραφίας τη γυναίκα μου απ τα ρούχα και το σωματότυπο. Ήταν όρθια μέσα στο πλυθος που ήταν το μαγαζί πηχτρα . Και η γυναίκα μου βρισκόταν ανάμεσα σε δυο πιτσιρικαδες. Ο ένας είχε κολλήσει μπροστά της και ο άλλος πισω της ασφυκτικά λόγο του ότι είχε παραπολυ κόσμο.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Δεν μου άρεσε καθολου που την είδα να υποφέρει έτσι. Δεν βρηκα άλλες φωτογραφίες. Με πηρε ο υπνος. Η επόμενη ήταν η τελευταία μέρα της γυναίκας μου στην εκδρομή αλλά και εμένα το ίδιο λόγο διήμερης. Το μεσημέρι επιτέλους τη βρηκα. Μου μίλησε πολυ λίγο και μου απαντουσε μονολεκτικά όμως γιατί μου είπε ότι βιαζετε. Το βράδυ την πηρα παλι γυρω στης 1 . Δε το σήκωσε παλι . Πηρα ξανά μετά από λίγο. Και το σήκωσε - ελα ρε αγαπη μου που είσαι; - ελα μωρό μου τι έπαθες; - τίποτα απλά ήθελα να δω τι κάνεις; μου έλειψες. - μα το μεσημέρι δεν μιλήσαμε ; - ναι αλλά τι να κάνω μου λείπεις πολυ . - αχ και μένα παρα πολυ . - ωωχχχχ! Ξαφνικά ακουστηκε μια άλλη φωνή βαριά και χοντρή σαν να βογγηξε. - Σοφία ;τι ακουστηκε ;που είσαι;δεν είσαι στο δωμάτιο; - ε Οχι μωρό μου. Κοίτα μωρό μου... Θα σε παρω μετά ειμαι τώρα στο δωμάτιο ενός μαθητή . Ήρθε και με φώναξε ένας φίλος του γιατί ήπιε και δεν είναι καθόλου καλά . Μάλλον θα φωνάξουμε ασθενοφόρο. Δεν βλέπω να συνέρχεται. - καλά αγαπη μου τι θα κάνεις ; - δεν ξέρω μπορεί να χρειασθεί να τον συνοδευσω εγώ στο νοσοκομείο. Όποτε μην με παρεις θα σε πάρω τηλέφωνο εγώ αύριο φιλακια. Ματσ μουτσ. Μου εδωσε δυο ρουφήγματορουφήχτα φιλιά απ το τηλέφωνο και εγώ ανταπέδωσε και το κλείσε.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Την επόμενη το πρωι εγώ ταξίδευα και το απόγευμα νωρίς ήμουν σπίτι ξανά. Η γυναίκα μου ταξίδευε ευτυχώς με αεροπλάνο στο γυρισμό. Αλλά ξεκίνησαν το απόγευμα έτσι έφτασε σπίτι το βραδάκι. Ήταν αρκετά εξουθενωμενη. Μόλις την είδα την αγκάλιασα και τη φιλησα αλλά μετά πηγε κατευθείαν για μπάνιο.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Η εκδρομή την είχε εξουθενωσει. Γι αυτό και κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Μιας και έμοιαζε να είχε χαλαρώσει κάπως αλλά φαινόταν και αρκετά κουρασμένη.Παρ όλη αυτήν την κούραση της εκδρομής όμως έλαμπε . Σχεδόν όπως πάντα πριν κοιμηθεί τη ρώτησα - πως πέρασες αγάπη μου στην εκδρομή; -ΕΕ..οκ..καλά..ήταν . Ξέφυγα λίγο απο την ρουτίνα. Αλλά ξέρεις πως είναι,ξεπατώθηκα να πηγαίνω απ το ένα στο άλλο. - Σοφία είδα και το μεγαλο κλαμπ που βγήκατε το βράδυ .- που το είδες ; το βρήκα τυχαία τη σελίδα του.και σε είχαν βγαλει και εσένα φωτογραφία στο μαγαζί. -ε αληθεια;
- ναι ξέρεις αγαπη μου ήθελα να σου μιλήσω για αυτό.δεν νομίζεις ότι ήσουν αρκετά προκλητικα ντυμένη για σχολική εκδρομή; - αμαν βρε μωρό μου όχι και προκλητικη σιγά σε μαγαζί πηγαμε δεν μπορουσα να ντυθώ οπως στο σχολείο...- χωρεψατε κιόλας ; - ΕΕ ναι λίγο μην φανταστείς.ειχε πολυ κόσμο και δεν είχε πολυ χώρο. Έτσι γρηγορα πηγαμε οι καθηγητές και κάτσαμε. Οσο περνούσαν οι μέρες σαν να χειροτέρευε η διάθεση της. Ήταν λογικό.Στην πενταήμερη δεν είχε μαθήματα και ιδιαίτερα πέντε μέρες και χαλάρωσε κάπως .Αλλά τώρα επανήλθε στη ρουτίνα απότομα και ήταν χειρότερα. Είχε όλο νεύρα. Είχαμε να το κάνουμε πάνω απο δεκαπέντε μέρες. Συνέχεια ήταν κουρασμένη. Εγώ φυσικά έδειξα κατανόηση και δεν την πίεσα παρόλο που οι καύλες μου ήταν πολλές. Ήξερα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν. Κάτι που πράγματι έγινε. Η γυναίκα μου άρχισε να βρίσκει ξανά τον εαυτό της και τη διάθεση της.Τις επόμενες εβδομάδες σαν να ήταν ιδέα μου. Ίσως και λόγο ότι διανύαμε τον δεύτερο μήνα της άνοιξης. Η γυναίκα μου σαν να παρατήρησα ότι δεν έδινε πλέον πολυ σημασία στο τι θα φορέσει στο σχολείο. Ντυνόταν πλέον σαν να έβγαινε έξω βόλτα. Κάποιες φορές με λίγο πιο ανοιχτό ντεκολτέ. Οι φούστες είχαν γίνει λίγο πιο κοντές. Κάποιες φορές φορούσε κάποια τζιν παντελόνια κολλητά ή κάποια κολάν .Όχι πάντα αλλά κάποιες φορές άγγιζε τα όρια του σέξι ή του προκλητικού, θα έλεγα λίγο υπήρχε ένας τόνος προκλητικού. Της μίλησα αλλά δεν έδωσε σημασία είπε ότι ήμουν υπερβολικός. Άλλωστε κανένας δεν της έκανε παρατήρηση. Γιατί άραγε σκέφτηκα. Και ο υποδιευθυντής του σχολείου ήταν απ ότι είχα καταλάβει αρκετά λιγούρης κι αυτός και σίγουρα η Σοφία για τους καθηγητές και αυτόν ειδικά ήταν υπερθέαμα. Δεν έδωσα συνέχεια αν και δεν μου άρεσε. Σκέφτηκα ότι θα το σταματούσε απο μόνη της σύντομα. Μια μέρα γύρισα λίγο νωρίτερα απ το τελευταίο ιδιαίτερο που είχα κανονικά τελείωνα στις 8 αλλά εκείνη τη μέρα ακυρώθηκε το τελευταίο μάθημα απο ένα μαθητή έτσι 7:30 ήμουν σπίτι.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Η γυναίκα μου τελείωνε στις 7. Τέλεια και είχα μια πείνα τρομερή. Τελικά μόλις έφτασα στην εξώπορτα του σπιτιού άκουσα δυνατό θόρυβο σαν ομιλίες. Όταν μπήκα στο σπίτι κατάλαβα ότι ήταν και πάλι το σιντί των γερμανικών . Λέω παλι λίσενινγκ κάνουν. Και το σιντί έπαιζε στη διαπασών πολυ δυνατά αυτή τη φορά. Είχε ξανασυμβεί αυτό και η Σοφη μου είπε ότι το κουφάλογο ο Τολης δεν άκουγε καλά και γι αυτό συνέχεια ανέβαζε την ένταση. Λυπήθηκα τη γυναίκα μου που εκτός ότι προσπαθούσε να μορφώσει ένα τούβλο.Έπρεπε να ξεκουφένετε. Και είχαν ξεπεράσει και πάλι την ώρα τους . Ήταν ήδη 7:30. Ένιωθα πολυ αγανάκτηση που λόγο της καλοσύνης της την εκμεταλλεύονταν. Και έκαναν μάθημα μισή και μια ώρα παραπάνω. Ήξερα πόσο καλός άνθρωπος είναι η Σοφη και δεν θα κοίταζε ποτέ κανένα μαθητή σαν πορτοφόλι. Και αν έβλεπε ότι δυσκολεύεται θα καθόταν κι άλλη ώρα για να βοηθήσει. Έτσι για να τη βγάλω απ τη δύσκολη θέση πήγα και χτύπησα την πόρτα του δωματίου που έκαναν μάθημα για να της δώσω τη δικαιολογία να σταματήσει. Και να μην φανεί η κακία. Ενώ της είπα κιόλας - Αγάπη μου αργείτε; δεν πήρα απάντηση αλλά πήγα να ξαναχτυπήσω. Και τότε μου ειπε - Μωρό..μου; ....γυρισες ; - Ναι ακύρωσαν το τελευταίο μάθημα. αργειτε ; - οχι...όχι...τελειώνω. Έτσι πήγα στην κουζίνα να δω τι φαγητό είχαμε. Είχε παραγγείλει απ έξω, με τόση δουλειά και οι δυο που είχαμε που καιρός για να μαγειρέψουμε. Το έβαλα να ζεσταθεί άνοιξα την τηλεόραση και άραξα στον καναπέ. Τελικά μετά απο κανα δεκάλεπτο σταμάτησε και το σιντί να παίζει. Λέω επιτέλους τελείωσαν. Τελικά μετά απο κανα δεκάλεπτο άνοιξε η πόρτα απ το δωμάτιο .Γύρισα να τους χαιρετίσω αλλά είδα μόνο την πλάτη της γυναίκας μου που πήγαινε βιαστικά μέσα στο μπάνιο . Ενώ μετά απο ένα λεπτό την άκουσα να βγαίνει και να πηγαίνει πάλι στο δωμάτιο που έκανε μάθημα. Ενώ δεν πρόλαβα να της μιλήσω μου έκανε νόημα ότι έρχεται σε λίγο. Και πήγε ξανά μέσα στο δωμάτιο βιαστικά. Ενώ έτσι όπως την είδα με καύλωσε. Το ντύσιμο της ήταν λίγο κλασάτο αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Απο πάνω φορούσε ένα στενό καφέ μπλουζάκι λίγο ανοιχτό. Έκρυβε μεν το περισσότερο στήθος και άφηνε να φανεί λίγο απ το πάνω μέρος μόνο .Αλλά ήταν αρκετά στενό και αγκάλιαζε σφιχτά το στήθος της και έπαιρνε το σχήμα απ τα υπέροχα πλούσια στήθη της. Ενώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν φορούσε και σουτιέν από μέσα η όχι . Ενώ απο κατω φορούσε μια μαύρη στενή εφαρμοστή φούστα που έφτανε λίγο πάνω απ το γόνατο. Και είχε και ένα σκίσιμο στο πλάι που έφτανε λίγο πιο πάνω . Είχε τα μακριά μαλλιά της κάτω και φορούσε φυσικά τα υπέροχα γυαλιά της με τον χοντρό σκελετό. .Καύλωσα και ξαφνικά άρχισα να ξεχνάω την πείνα και να σκέφτομαι αλλά πράγματα. Άντε να φύγει το μαλακισμένο και μετά θα γίνει χαμός σκέφτηκα. Σήμερα δεν την αφήνω να μου ξεφύγει. Αν και ήμουν σίγουρος και πάλι η γυναίκα μου θα ήταν πτώμα με τόσες ώρες μάθημα. Αλλά για καλή μου τύχη είδα ότι βγήκαν αυτή τη φορά χαρούμενοι και χαμογελαστοί απ το δωμάτιο. Και του είπα με αστείο τόνο στον μπόμπιρα. Τόλη θα πολυ το κουράζεις το κορίτσι μου. Και την αγκάλιασα. Ενώ αυτή μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Αρκετά τολμηρό δεν ήταν του χαρακτήρα της να φιλιέται δημόσια ειδικά μπροστά στους μαθητές της. Εκείνος όταν μας είδε σαν να προσπάθησε να κρατηθεί αλλά ψιλογέλασε μάλλον απο ντροπή και είπε

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
- ναι ξέρετε υπάρχει μεγάλος φόρτος. Ενώ η Σοφη συμπλήρωσε - ναι όντως ο Τολης έχει πολυ μεγάλο φόρτο. Όμως είμαστε σε καλό δρόμο. - ευτυχώς που έχω μια τόσο καλή δασκάλα με πραγματικό ενδιαφέρον για τους μαθητές της. Που δεν κοιτάει πότε θα περάσει η ώρα αλλά κάνει ότι χρειάζεται για να βοηθήσει.Ακόμα και επιπλέον ώρες. Και η Σοφη είπε -Μα φυσικά αυτές οι παραπάνω ώρες ήταν απαραίτητες. Αλλά δεν πειράζει χαλάλι αφού πιάσανε τόπο οι παραπάνω ώρες. - ναι ; είπα εγώ αν και ήξερα ότι το έλεγε από ευγένεια ο μικρός ήταν τούβλο ενώ αυτή μου είπε - ναι ναι ο Τολης άστα μωρό μου έχει εξελιχθεί σε έναν απ τους καλύτερους, πιο μελετήρους και προσηλωμένους μαθητές μου. Κατάφερε και κάλυψε όλα τα κενά. - Ε σχεδόν.. όλα κυρία. Κάποια δεν πρόλαβα να τα καλύψω . - ΕΕ..εντάξει μην γίνεσαι βιαστικός..θα τα καλύψεις κι αυτά. Πάντως μπράβο σου έχεις γίνει πολύ μελετηρός - χάρις εσάς κυρία και την προσήλωση σας στην πρόοδο μου. Είπε αυτός. Ενώ η γυναίκα μου είπε. - αχ όχι το σωστό να λέγεται έκανες πολυ σκληρή δουλειά και έχεις πολυ μεγάλη επιμονή .Και τεράστια όρεξη για μάθηση. - Επειδή εσείς κυρία κάνετε το μάθημα πολυ κατανοητό και ευχάριστο . Και δεν καταλαβαίνω πότε περνάει η ώρα - Δεν είναι μόνο αυτό είναι ότι και συ έχεις τεράστια όρεξη για μάθηση. Και δεν κουράζεσαι ποτέ. - και σεις όμως έχετε πολυ όρεξη να βοηθήσετε και είστε τόσο καλή στην παρουσίαση και στην παράδοση που κρέμομαι απ τα χείλη σας. πρέπει να είστε περήφανος για τη γυναίκα σας κύριε Ζαχαρία . - α ναι είμαι πολυ περήφανος για τη γυναίκα μου και έχω να το λέω πόσο σπουδαία καθηγήτρια είναι. Ενώ η γυναίκα μου είπε - Εντάξει αποδίδω και γω καλύτερα και το μάθημα είναι σαν παιχνίδι όταν έχω ένα μαθητή με τόσο μεγάλη όρεξη για μάθηση , και με προσέχει τόσο πολυ . Και δεν είναι μόνο αυτό και η διάρκεια συγκέντρωσης σου είναι πολυ μεγάλη. Ενώ οι αντοχές σου είναι αξιοθαυμαστες.Αχ δυστυχώς τα νέα παιδιά σ αυτή την ηλικία ενώ έχουν απίθανες αντοχές και δυνάμεις δεν τις εκμεταλλεύονται σωστά. Σπάνια βλέπω μαθητές να έχουν τόσα προσόντα .Που να μελετούν τόσο σκληρά. Και γι αυτό σου αξίζει συγχαρητήρια. Του είπε και τον πλησίασε και έσκυψε και του έδωσε ένα φίλη στο μάγουλο. Και του είπε ελπίζω να μην τεμπελιάσεις από δω και πέρα. - όχι βέβαια κυρία ποτέ ξανά.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
- ναι ξέρετε υπάρχει μεγάλος φόρτος. Ενώ η Σοφη συμπλήρωσε - ναι όντως ο Τολης έχει πολυ μεγάλο φόρτο. Όμως είμαστε σε καλό δρόμο. - ευτυχώς που έχω μια τόσο καλή δασκάλα με πραγματικό ενδιαφέρον για τους μαθητές της. Που δεν κοιτάει πότε θα περάσει η ώρα αλλά κάνει ότι χρειάζεται για να βοηθήσει.Ακόμα και επιπλέον ώρες. Και η Σοφη είπε -Μα φυσικά αυτές οι παραπάνω ώρες ήταν απαραίτητες. Αλλά δεν πειράζει χαλάλι αφού πιάσανε τόπο οι παραπάνω ώρες. - ναι ; είπα εγώ αν και ήξερα ότι το έλεγε από ευγένεια ο μικρός ήταν τούβλο ενώ αυτή μου είπε - ναι ναι ο Τολης άστα μωρό μου έχει εξελιχθεί σε έναν απ τους καλύτερους, πιο μελετήρους και προσηλωμένους μαθητές μου. Κατάφερε και κάλυψε όλα τα κενά. - Ε σχεδόν.. όλα κυρία. Κάποια δεν πρόλαβα να τα καλύψω . - ΕΕ..εντάξει μην γίνεσαι βιαστικός..θα τα καλύψεις κι αυτά. Πάντως μπράβο σου έχεις γίνει πολύ μελετηρός - χάρις εσάς κυρία και την προσήλωση σας στην πρόοδο μου. Είπε αυτός. Ενώ η γυναίκα μου είπε. - αχ όχι το σωστό να λέγεται έκανες πολυ σκληρή δουλειά και έχεις πολυ μεγάλη επιμονή .Και τεράστια όρεξη για μάθηση. - Επειδή εσείς κυρία κάνετε το μάθημα πολυ κατανοητό και ευχάριστο . Και δεν καταλαβαίνω πότε περνάει η ώρα - Δεν είναι μόνο αυτό είναι ότι και συ έχεις τεράστια όρεξη για μάθηση. Και δεν κουράζεσαι ποτέ. - και σεις όμως έχετε πολυ όρεξη να βοηθήσετε και είστε τόσο καλή στην παρουσίαση και στην παράδοση που κρέμομαι απ τα χείλη σας. πρέπει να είστε περήφανος για τη γυναίκα σας κύριε Ζαχαρία . - α ναι είμαι πολυ περήφανος για τη γυναίκα μου και έχω να το λέω πόσο σπουδαία καθηγήτρια είναι. Ενώ η γυναίκα μου είπε - Εντάξει αποδίδω και γω καλύτερα και το μάθημα είναι σαν παιχνίδι όταν έχω ένα μαθητή με τόσο μεγάλη όρεξη για μάθηση , και με προσέχει τόσο πολυ . Και δεν είναι μόνο αυτό και η διάρκεια συγκέντρωσης σου είναι πολυ μεγάλη. Ενώ οι αντοχές σου είναι αξιοθαυμαστες.Αχ δυστυχώς τα νέα παιδιά σ αυτή την ηλικία ενώ έχουν απίθανες αντοχές και δυνάμεις δεν τις εκμεταλλεύονται σωστά. Σπάνια βλέπω μαθητές να έχουν τόσα προσόντα .Που να μελετούν τόσο σκληρά. Και γι αυτό σου αξίζει συγχαρητήρια. Του είπε και τον πλησίασε και έσκυψε και του έδωσε ένα φίλη στο μάγουλο. Και του είπε ελπίζω να μην τεμπελιάσεις από δω και πέρα. - όχι βέβαια κυρία ποτέ ξανά.
Τελικά ρε φίλε πως σε λένε; Κώστα ή Ζαχαρία;

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1