Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Επισκέπτης
Εισαι ειρωνας, υπουλος και υποκριτης και σε τετοια υποκειμενα ετσι συμπεριφερομαι και ακομη χειροτερα.....

Τελος διαλογου....

ΧΡΥΧΗ ΑΥΓΗ θα ψηφισω γιατι δεν γουσταρω αλλη ασυδοσια και δεν γουσταρω να πληρωνω σπασμενα αλλων, ουτε να διατρεχω κινδυνους στην καθημερινοτητα μου και στο σπιτι μου.....

Εσεις μπορειτε να κοψετε και τον λαιμο σας αν θελετε, καθολου δεν με νοιαζει

ετσι ακριβως φιλε μου!!!

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μόνο τον Η.Κασιδιάρη διώκει η Εισαγγελία, όχι την Λ.Κανέλλη...

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται ύστερα από μήνυση.

Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.

Για την επίθεση της Λ.Κανέλλη κατά του Η.Κασιδιάρη, δεν είπε τίποτα η Εισαγγελία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

:2funny: :2funny: :2funny:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
η κανελλη ηταν τυχερη που την πλακωσε ο κασιδιαρης,που δεν ειναι και κανενας τρελος σφιχτης.φαντασου να την πλακωνε ο εγερθητω ο καιαδας τι θα γινοταν.ακομα μαπες θα εισεπραττε

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η κανελλη ηταν τυχερη που την πλακωσε ο κασιδιαρης,που δεν ειναι και κανενας τρελος σφιχτης.φαντασου να την πλακωνε ο εγερθητω ο καιαδας τι θα γινοταν.ακομα μαπες θα εισεπραττε

Του Καιαδα το ματι δεν γυαλιζει....Υπαρχει διαφορα....

Ασε που ειναι γλυκουλης μωρε αυτος δε νομιζω να βαρουσε γυναικα και ποσο  μαλλον στην ηλικια της μανας του....

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Συνεχίζεις την λεκτική Βια χιππυ? Εσύ δεν εισαι κατά της Βιας κ υπέρ των επιχειρημάτων ?

Είπαμε..με τα νοήμονα όντα
Με τα ζώα δεν γίνεται, δεν έχει βρεθεί ακόμη η μέθοδος.
Λειτουργούν μόνο με το ένστικτο.

Το χίππυ το επαναλαμβάνεις ως τι? Εξυπνάδα? ή αστείο? Δεν θα με έθιγε και ας μην τους πρόλαβα ηλικιακά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Σε πολλά? Δλδ σε ποια διαφωνείτε?

Μιας και δεν μου φαίνεστε για μη γνώστης τότε ξέρετε πως ο νόμος διακρίνει το εν βρασμώ ψυχής για τον μειωμένο καταλογισμό. Εκτός του ότι εκείνη ξεκίνησε, είχε προηγηθεί μια αναφορά στα προσωπικά του που ήταν καταφανές ότι τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Σωστό αυτό που γράφετε, σχετικά με την διάκριση (Θα αφήσω όμως τους νομικούς να κρίνουν αν εμπίπτει στην συγκεκριμένη περίπτωση). Αυτό που θέλω να επισημάνω έιναι ό,τι η εν λόγω πράξη, άσχετα με το αν και το κατά πόσον είναι παράνομη, κατακερματίζει την ηθική υπόσταση που ευαγγελίζεται ο Λαϊκός Συνδεσμος.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Ανθρωπος που ασχολειται με πολεμικες τεχνες και δεν εχει ψυχραιμια και αυτοελεγχο ειναι επικινδυνος.....

Αν δεν μπορει  να συγκρατηθει, εκτος απο αναβολικα ας παρει και  ηρεμιστικα......

σιγουρα κατι παιρνει, τα τικ του πλεον ειναι μονο σε πολυ βελτιωμενο βαθμο φανερα

αλλα δεν διαβασε καλα τις παρενεργειες φαινεται

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Σιγά ρε Τσακ Νόρις, εδώ μέχρι και η Τριφύλλη σε πλάκωσε στις φάπες. :2funny:
ναι ρε ο Γκλέτσος τα άκουσε χοντρά τι μαλάκα το αντε γαμήσου και ούτε γύρισε να την κοιτάξει πόσο μάλλον να την κατακεφαλιάσει που έκανε ο ψυχάκιας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Του Καιαδα το ματι δεν γυαλιζει....Υπαρχει διαφορα....

Ασε που ειναι γλυκουλης μωρε αυτος δε νομιζω να βαρουσε γυναικα και ποσο  μαλλον στην ηλικια της μανας του....
γουσταρεις καιαδα ρε πουτανακι;φτιαξε με λιγο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι ωραίαααα. Λέρωσα το κυλοτάκι μου από την καύλα... Δείρτε με "αντρούτσο"  μουουου... :smitten: :smitten: :smitten:
Δεν ασχολουμαι με γκεουλες οπως παραδεχεστε πως εισθε μονος σας κατα την νεοτερη δηλωση σας

Ευχαριστω που μου το ειπατε να ξερω πλεον με [size=30pt]ΤΙ[/size] εχω να κανω ....  :sunglasses:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
αν ηταν  ο γκλετσος εκει... θα ετρωγε μεγαλο γαμησι... επιτελους θα ετρωγε ξυλο...

υπομονη ομως κοντη γιορτη... μεσα στη βουλη πλεον.... θα μεταφερθει ολο παιχνιδι... :sunglasses:
κλωνάκο πιάσαμε δουλειά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σου έδωσε γραμμή το πατριωτικο μέτωπο τι πρέπει να κάνεις

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γουσταρεις καιαδα ρε πουτανακι;φτιαξε με λιγο

Οχι ρε...Αλλα οταν τον ειδα με την κυρα του στον Θεμο εκανε μπαμ ποιος κανει κουμαντο στο σπιτι (η κυρα χωρις πολλα πολλα).....Αυτος ειναι σαν τα παιδακια που οι θειες και οι γιαγιαδες θελουν να του τσιμπησουν τα μαγουλα.....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ειμουνα φτιαγμενος με το λιλακι απο χτες,αλλαζω ασφαλεια και παω για μια ακομα
Μπα θα κρατηθω. Θα την παίξω μολις δω τον κασιδιάρη με χειροπέδες! Σκετη καυλα θα ειναι!
:pipa3:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μιχαλολιάκος: Η Κανέλλη προκάλεσε πρώτα τον Κασιδιάρη

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματός του προκλήθηκε πρώτος από τη Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα ότι πρέπει όλοι να μελετήσουν καλύτερα το επίμαχο βίντεο από την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

Επιφυλάχτηκε ακόμα για επίσημες δηλώσεις μόλις ενημερωθεί πλήρως για το γεγονός και καταφέρει να έχει επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του κόμματός του, ενώ ανέφερε ότι σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό.

Εκτός από νεοναζί-τραμπούκοι κ κότες.....χωρίς το θάρρος της γνώμης κ της μπουνιάς. :badair:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ασχολουμαι με γκεουλες οπως παραδεχεστε πως εισθε μονος σας κατα την νεοτερη δηλωση σας

Ευχαριστω που μου το ειπατε να ξερω πλεον με [size=30pt]ΤΙ[/size] εχω να κανω ....  :sunglasses:
καλα του ειπες του ανωμαλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom