asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ρε μαγκες εμενα η Δουρου με καβλωνει παρα πολυ
προφανως το ιδιο και την Κανελλη γιαυτο και την υπερασπιστηκε...........
ρε μαγκες εμενα η Δουρου με καβλωνει παρα πολυ
προφανως το ιδιο και την Κανελλη γιαυτο και την υπερασπιστηκε...........
θα αστειεύεσαι έτσι?Οι Ελληνες δεν ειναι βαρβαρη φυλη. Αυτοι που διατεινονται για το εθνος μας βαρανε γυναικες & μας δειχνουν το ποσο απαιδευτοι
ειναι.
Ειλικρινα ντρεπομαι που ειμαι ομοεθνης του, αυτος εκανε σαν
πεινασμενος αλβανος του '92.
καλα της εκανε της καργιολας. κριμα που δεν προλαβε να της ριξει και κλωτσιες.
Mε την εφημερίδα καλέ.ΠΟΙΑ επίθεση της Κανέλλη ρε?
Σε πολλά? Δλδ σε ποια διαφωνείτε?
Μιας και δεν μου φαίνεστε για μη γνώστης τότε ξέρετε πως ο νόμος διακρίνει το εν βρασμώ ψυχής για τον μειωμένο καταλογισμό. Εκτός του ότι εκείνη ξεκίνησε, είχε προηγηθεί μια αναφορά στα προσωπικά του που ήταν καταφανές ότι τον έβγαλε εκτός εαυτού.
ναι, αλλά ήταν ο Ριζοσπάστης!!Mε την εφημερίδα καλέ.
Μπορείς να κάνεις ότι θες, εμείς οι υπόλοιποι όμως όσο βιάζουν την καθημερινότητα μας διαρκώς θα αρχίσουμε να μην λύνουμε τις διαφορές μας με αντιπαράθεση επιχερημάτων.
Βλέπεις με τους βιαστές της ζωής σου δεν συζητάς τους σκορπάς πριν σε σκορπήσουν
Εσύ μπορεί να είσαι όσο μαζοχιστής θες κάποιοι άλλοι δεν είμαστε, ή δεν θα είμαστε για πάντα.
Καποιοι έχουν και μια αξιοπρέπεια να υπερασπιστούν δεν είμαστε όλοι ραγιάδες και εθελόδουλοι.
Καυλα η δουρου ετσι οπως ηταν βρεγμενη,εχω παιξει 2 απο το πρωι για παρτυ της
είπες μεγαααααααααααααααααααλη κουβέντα!!Ανθρωπος που ασχολειται με πολεμικες τεχνες και δεν εχει ψυχραιμια και αυτοελεγχο ειναι επικινδυνος.....
σωστο..κατι ξερω και εγω για αυτο ασχολουμε μονο με το ματιΑνθρωπος που ασχολειται με πολεμικες τεχνες και δεν εχει ψυχραιμια και αυτοελεγχο ειναι επικινδυνος.....
Αν δεν μπορει να συγκρατηθει, εκτος απο αναβολικα ας παρει και ηρεμιστικα......
Εισαι ειρωνας, υπουλος και υποκριτης και σε τετοια υποκειμενα ετσι συμπεριφερομαι και ακομη χειροτερα.....
Τελος διαλογου....
Αντι για νερο θα ταιριαζαν πιο πολυ φλοκια
τυπε πρεπει να εχυσε το μουνακι της οταν σηκωθηκε ο κανελος
Άφησε ελεύθερο το συναίσθημα σου. Μην ζορίζεσαι.
Επειδή οι μπουνιές δεν είχαν αποτέλεσμα...Μήπως καμιά σφαίρα να το έλυναν το πρόβλημα?
Σάλτα στο λαγούμι σου και εσύ και περίμενε να ξαναβγείς, μετά το απόγευμα και πρiν το μεσημέρι ...με την...Χρυσή Αυγή...τριμάλακα
Ανθρωπος που ασχολειται με πολεμικες τεχνες και δεν εχει ψυχραιμια και αυτοελεγχο ειναι επικινδυνος.....
Αν δεν μπορει να συγκρατηθει, εκτος απο αναβολικα ας παρει και ηρεμιστικα......
ρε μαλακα με πέρασες Εγω μονο μιαΚαυλα η δουρου ετσι οπως ηταν βρεγμενη,εχω παιξει 2 απο το πρωι για παρτυ της