Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Επισκέπτης
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

παλιο κομμουνιστες επρεπε καποιος αργα η γρογρα να σας βαλει στη θεση σας... εκει που ανηκετε...
ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ... :s&m_2:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άρεται με το κλείσιμο της Βουλής για εκλογική διαδικασία.
Ο ουραγκοτάγκος θα πάει σούμπιτος μέσα.
Το επικίνδυνης σωματικής βλάβης επιφέρει άλλη ποινή, από τον προπηλακισμό.
Δεν τον σώνει τίποτα.

Tύπε, επεκτείνεται μέχρι και το πέρας της διαδικασίας, γιατί αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να ταράξει τους βουλευτές προεκλογικά στις μηνύσεις.
Όσο για τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες, με συγχωρείς, πρέπει να κατατείνουν σε βαριές σωματικές βλάβες ή στον θάνατο.
Για να σου δώσω παραδείγματα, βαριές είναι ο ακρωτηριασμός, τα συντριπτικά κατάγματα, οι ανίατες ασθένειές τύπου HIV.
Με 3 μπουκέτα, έστω και στυλ άπερκατ, δεν μπορεί να γίνει λόγος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Μωρή ξοφλημένη καλντεριμιτζού, δεν πιάνεται άμα γαμάς με τον κώλο. :fuck2: :2funny:

Έκλασε κανείς;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αντιπαρερχομαι τους απρεπείς χαρακτηρισμούς προς το νίκ μου και σας απαντώ.

Ο πραγματικός ΜΑΓΚΑΣ δεν σηκώνει χέρι σε ανυπεράσπιστα γυναικόπαιδα. Αυτά τα κάνουν μόνον οι άνανδροι κουραδόμαγκες.

Αν είναι μάγκας -όπως γράφετε- ας πάει να βρεί κανέναν στα μέτρα του.
Σε εμένα δεν θα έκανε το μάγκα,face to face....όπως και πολλοί άλλοι μάγκες του πληκτρολογίου........... :tickedoff:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σπουδαίο επιχείρημα. Το επόμενο επίπεδο ποιό είναι ακριβώς? Μονομαχία κάτω από τον καυτό ήλιο?
Να πάρουμε όλοι από ένα κόλτ και να επιζήσουν οι ποιο γρήγοροι?
Πρόσεχε τι εύχεσαι όχι :lheel: μόνο γιατί μπορεί να εκπληρωθεί η επιθυμία σου, αλλά γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι στην ουσία οι πιθανότητες να μην είσαι ο στόχος είναι ελάχιστες.

Δεν βλέπω αντεπιχείρημα παρα μόνο ευχολόγιο όμως.
Ή είναι έτσι ή δεν είναι, πες μας εσύ την γνώμη σου αφού δεν είναι έτσι για το πως είναι λοιπόν.
Όσο για στόχους είμαστε όλοι μας καθημερινά, απλά κάποιοι το έχουμε συνειδητοποιήσει και κάποιοι ζούν στο Ματριξ τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

παλιο κομμουνιστες επρεπε καποιος αργα η γρογρα να σας βαλει στη θεση σας... εκει που ανηκετε...
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ..... :kissass:

meligalas.+xilioi+kaloi+xorane+skata.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η συγκεκριμενη ''δεσποινιδα'' τα εχει ξανακουσει και αλλη φορα πολυ παλαιοτερα αλλου, σε πμ που εβγαλε στην φορα.... και χεστηκα κιολας !!!!!

Γι'αυτό μου είχες κάνει αναφορά? :boobies:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Η ζωντανή απόδειξη ότι τα σκατά και οι φελλοί είναι παντός καιρού και επιπλέουν παντού και πάντα.
Στο κλουβί σου γρήγορα μπαμπουίνε

Επισκέπτης
ολοι εσεις οι δροσεροι αγανακτισμενοι... που λεγατε για ξυλο και ντου στους 300.. τωρα τα γυρνατε;;;; αι στο διαολο γαμω την αριστερα σας μεσα... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Τα ανυπερασπιστα γυναικοπαιδα παιζουν στημενο παιχνιδι πανω ακριβως εκει που λετε
και καλο θα ηταν αν νιωθουν ανυπερασπιστα να κατσουν να πλενουν τα πιατα στην κουζινα τους και να μην μιλανε πολυ

Ο Κασιδιαρης μιλουσε για πολιτικη και αυτες το γυριζαν σε προσωπικο επιπεδο με χαρακτηρισμους που δεν αφορουσαν την κουβεντα.... Γενικως τα ηθελε ο κωλος τους και τα βρηκε !!!!!!

Άν ήταν ανυποψίαστος για το "στρίμωγμα" που θα έτρωγε, σημαίνει μειωμένη ικανότητα αντίληψης καταστάσεων.

Άν πάλι έιναι αφελής, τι να πώ; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τωρα οσο για τους χαρακτηρισμους ως προς το νικ εσεις το αρχισατε και το λουστηκατε
αν θελετε να το συνεχισουμε δεν εχω κανενα προβλημα  :sunglasses:

Είναι γεγονός ότι παραλλάσω τα νίκ. Δεν τα συνοδεύω όμως με "κοσμητικά" επίθετα.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ολοι εσεις οι δροσεροι αγανακτισμενοι... που λεγατε για ξυλο και ντου στους 300.. τωρα τα γυρνατε;;;; αι στο διαολο γαμω την αριστερα σας μεσα... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!!!

Αιμα τιμη μικρο πουλι......

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η ζωντανή απόδειξη ότι τα σκατά και οι φελλοί είναι παντός καιρού και επιπλέουν παντού και πάντα.
Στο κλουβί σου γρήγορα μπαμπουίνε

Χιππυ τι έγινε, αρχίσαμε την λεκτική Βια?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γι'αυτό μου είχες κάνει αναφορά? :boobies:
Αναφορα σου ειχα κανει για αλλα πραγματα.... και παψε μωρη πια να ασχολησαι μαζι μου...
Ολο μπηχτες και μαλακιες εισαι επι παντος επιστητου

Αι σιχτιρ πια....

Μην με ξαναπαραθεσεις γαμω το σανο μου

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

αιμα τιμη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Tύπε, επεκτείνεται μέχρι και το πέρας της διαδικασίας, γιατί αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να ταράξει τους βουλευτές προεκλογικά στις μηνύσεις.
Όσο για τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες, με συγχωρείς, πρέπει να κατατείνουν σε βαριές σωματικές βλάβες ή στον θάνατο.
Για να σου δώσω παραδείγματα, βαριές είναι ο ακρωτηριασμός, τα συντριπτικά κατάγματα, οι ανίατες ασθένειές τύπου HIV.
Με 3 μπουκέτα, έστω και στυλ άπερκατ, δεν μπορεί να γίνει λόγος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Έκλασε κανείς;

Έχεις δίκιο είναι λάθος μου στο θέμα της άρσης.
Για τα υπόλοιπα σε...συγχωρώ  ;) την γνώμη μου έγραψα όχι την επιστημονική μου άποψη.
Προφανώς όμως για να το χρησιμοποιήσει στην δίωξη μετράει και η πρόθεση έστω και αν είναι τραβηγμένη σαν υπόθεση.
Θα την πληρώσει ο τύπος όπως και να έχει.

Επισκέπτης
οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΑΠΕΣ που θα πεσουν θα ειναι μεσα στη βουλη... :grin:

τσουτσεκια τα ψεματα τελειωσαν... :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom