Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Είπαμε..με τα νοήμονα όντα
Με τα ζώα δεν γίνεται, δεν έχει βρεθεί ακόμη η μέθοδος.
Λειτουργούν μόνο με το ένστικτο.

Το χίππυ το επαναλαμβάνεις ως τι? Εξυπνάδα? ή αστείο? Δεν θα με έθιγε και ας μην τους πρόλαβα ηλικιακά.

οκ ετοιμάσου λοιπόν να σου φερθούν ως τέτοιο αφου μόνος σου αποδέχεσαι ότι τέτοια συμπεριφορά τους χρειάζεται. Κ εσύ από ενστικτο καταδικάζεις την Βια γιατί προφανώς είσαι ανίκανος να ασκήσεις. Όπως και τα υπολοιπα κορίτσια εδώ, Βελβυ, Ρυθμ, Σανταλ κτλ

Δεν το αναφέρω ως κάτι από αυτά. Η γνώμη μου είναι ότι είσαι χίππυς.
Μόνο οι χίππυδες δεν μπορούν να αντιληφθουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης Βιας στην Φύση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να μαζευτούμε ρε σουμπουλου να σε κάνουμε σακί μπας κι ηρεμήσεις?

Επισκέπτης
αριστεροι μπιντεδες... ερχεται το τελος σας....

οσο πουλησατε την ΕΛΛΑΔΑ τη πουλησατε...

τελος πια στην αριστερη πλυση εγκεφαλου...

η μαλακια που σας δερνει δε γνωριζει ουτε φυλο ουτε ηλικια...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..

ο κοσμος ηδη μας εχει συγχαρει απο το πρωι για αυτο που εγινε... το τηλεφωνικο κεντρο εχει σπασει απο συγχαρητηρια!!!

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σωστό αυτό που γράφετε, σχετικά με την διάκριση (Θα αφήσω όμως τους νομικούς να κρίνουν αν εμπίπτει στην συγκεκριμένη περίπτωση). Αυτό που θέλω να επισημάνω έιναι ό,τι η εν λόγω πράξη, άσχετα με το αν και το κατά πόσον είναι παράνομη, κατακερματίζει την ηθική υπόσταση που ευαγγελίζεται ο Λαϊκός Συνδεσμος.

Δεν μου ειπατε βέβαια ακόμη για το που διαφωνείται στην θέση μου για την Λιάνα αλλα οκ το παραβλέπω.
Περαν αυτού επιτρεψτε μου να παρατηρήσω πως δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν
ειτε να αγνοείται την ηθική υπόσταση που ευαγγελίζεται ο Λ.Σ ή να την έχετε παρανοήσει.
Σιγουρα πάντως όπως την έχω καταλάβει εγώ, δεν νομίζω ότι ο Λ.Σ θα κάθετε να υφίσταται προσβολές αδιαμαρτύρητα. Αυτά ανήκουν σε αλλους μάλλον.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μπα θα κρατηθω. Θα την παίξω μολις δω τον κασιδιάρη με χειροπέδες! Σκετη καυλα θα ειναι!
:pipa3:
μπα δεν παιζει αυτο,θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα λογω συσπειρωσης...μια χαρα στημενο ολο το σκηνικο ηταν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οκ ετοιμάσου λοιπόν να σου φερθούν ως τέτοιο αφου μόνος σου αποδέχεσαι ότι τέτοια συμπεριφορά τους χρειάζεται. Κ εσύ από ενστικτο καταδικάζεις την Βια γιατί προφανώς είσαι ανίκανος να ασκήσεις. Όπως και τα υπολοιπα κορίτσια εδώ, Βελβυ, Ρυθμ, Σανταλ κτλ

Μόνο οι χίππυδες δεν μπορούν να αντιληφθουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης Βιας στην Φύση.
Μην ασχολησαι τυπε....

Παιζει να τους βιασουν τιποτα αφγανοπακοαλβανα και να το χαρουν κιολας !!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
hghg.gif

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το να ασκησεις βια σε καποια γυναικα στην ηλικια της μανας σου ειναι η ανανδρια η ψυχικο προβλημα......

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Και φυσικά το ερώτημα-φωτιά των ημερών παραμένει: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο LAKIS33;;;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον τοποθετούν στο κτίριο του ΑΝΤ1, κατά την επίμαχη φάση....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Οχι ρε...Αλλα οταν τον ειδα με την κυρα του στον Θεμο εκανε μπαμ ποιος κανει κουμαντο στο σπιτι (η κυρα χωρις πολλα πολλα).....Αυτος ειναι σαν τα παιδακια που οι θειες και οι γιαγιαδες θελουν να του τσιμπησουν τα μαγουλα.....
λες να τον στραποναρει η κυρια;

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το να ασκησεις βια σε καποια γυναικα στην ηλικια της μανας σου ειναι η ανανδρια η ψυχικο προβλημα......

Το να κάθομαι να μου ασκεί εκείνη Βια αδιαμαρτύρητα διαρκώς δεν είναι ψυχικό πρόβλημα είναι μαζοχισμός. Και δεν είμαι .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αριστεροι μπιντεδες... ερχεται το τελος σας....

οσο πουλησατε την ΕΛΛΑΔΑ τη πουλησατε...

τελος πια στην αριστερη πλυση εγκεφαλου...

η μαλακια που σας δερνει δε γνωριζει ουτε φυλο ουτε ηλικια...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..

ο κοσμος ηδη μας εχει συγχαρει απο το πρωι για αυτο που εγινε... το τηλεφωνικο κεντρο εχει σπασει απο συγχαρητηρια!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προβλεπω ρινγκ την βουλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα γινω φανατικος του καναλιου της βουλης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υγ. Οντως το χαρηκε πολυς κοσμος αυτο που εγινε με τον Κασιδιαρη, γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειδαν καποιον να αντιδρα και οχι απλα να ανεχεται !!!!!!!!

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.
Μπορείς να προσπαθήσεις εσύ και όποιος άλλος θέλει να με ''πείσει'' με οποιονδήποτε ''τρόπο'' και θα δούμε για τα αποτελέσματα.
Είμαι όμως..ξεροκέφαλος
Μετάφρασε το όπως καταλαβαίνεις και σου αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom