Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το να κάθομαι να μου ασκεί εκείνη Βια αδιαμαρτύρητα διαρκώς δεν είναι ψυχικό πρόβλημα είναι μαζοχισμός. Και δεν είμαι .

Τι βια σου ασκησε πουλακι μου?????

Πληγωθηκε ο ευαισθητος συναισθηματικος σου κοσμος?????

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Το να ασκησεις βια σε καποια γυναικα στην ηλικια της μανας σου ειναι η ανανδρια η ψυχικο προβλημα......
ενταξει γυναικα δεν τον λες τον κανελο...μην το γαμησουμε εντελως...πεταξε ο αλλος το νερο στο γκομενακι και νευριασε ο κανελος και του ζητησε τον λογο,αντρικια  πραγματα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
παντως ο κασιδιαρης παιζει να ειναι και ποντιος.βαραμε τους αλλους ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.και καπως ετσι πηγε στην φυλακη ο τελευταιος ποντιος βουλευτης

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τι βια σου ασκησε πουλακι μου?????
Πληγωθηκε ο ευαισθητος συναισθηματικος σου κοσμος?????

Όσο και το καλοθρεμμένο μαγουλάκι της μεγαλοαστής, λεσβίας χριστιανής, που βρίσκεται σε ένα κομμα του λαού, άθεο και σφόδρα αντιgay

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενταξει γυναικα δεν τον λες τον κανελο...μην το γαμησουμε εντελως...πεταξε ο αλλος το νερο στο γκομενακι και νευριασε ο κανελος και του ζητησε τον λογο,αντρικια  πραγματα

Ποσο βλακας εισαι ρε....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zx6r

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
η κανελλη οτι κ να ειναι οτι κ να λεει δν παυει να ναι 60 και χρονων γυναικα........ θα μπορουσε να ναι μανα του
οποιος ειναι μαγκας, κανει τον αλλο να το βουλωσει με επιχειρηματα
αν σηκωσεις χερι σημαινει οτι εχεις ηδη χασει
επισης δν καταλαβαινει ο τυπος οτι μ αυτο θα χαλασει τη δημοσια εικονα του κ χανει ψηφους..
οσοι τον δικαιολογουν λεγοντας οτι τον βαρεσε πρωτη η κανελλη... ΝΙΩΣΤΕ ειναι ηλικιωμενη γυναικα
αυτο ειναι παιδικο επιχειρημα τυπου κυριε με χτυπησε πρωτη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μόνο τον Η.Κασιδιάρη διώκει η Εισαγγελία, όχι την Λ.Κανέλλη...

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.

Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται ύστερα από μήνυση.

Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.

Για την επίθεση της Λ.Κανέλλη κατά του Η.Κασιδιάρη, δεν είπε τίποτα η Εισαγγελία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άρθρο 309 Επικίνδυνη σωματική βλάβη Αν η πράξη του άρθρου 308 τελέστηκε με τρόπο που μπορούσε να προκαλέσει στον παθόντα κίνδυνο για τη ζωή του ή βαριά σωματική του βλάβη (άρθρ. 310 παρ.2) επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.   :idiot:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Δεν μου ειπατε βέβαια ακόμη για το που διαφωνείται στην θέση μου για την Λιάνα αλλα οκ το παραβλέπω.

Δεν έγραψα ότι διαφωνώ σε κάτι. Έγραψα ότι συμφωνώ σε πολλά απο αυτά που της καταλογίσατε.
Το μόνο που θέτω υπό συζήτηση είναι το ότι πολλοί συμμετέχουν σε κόμματα που δεν συνάδουν με τις απόψεις τους. 

Περαν αυτού επιτρεψτε μου να παρατηρήσω πως δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν
ειτε να αγνοείται την ηθική υπόσταση που ευαγγελίζεται ο Λ.Σ ή να την έχετε παρανοήσει.
Σιγουρα πάντως όπως την έχω καταλάβει εγώ, δεν νομίζω ότι ο Λ.Σ θα κάθετε να υφίσταται προσβολές αδιαμαρτύρητα. Αυτά ανήκουν σε αλλους μάλλον.

Το να μήν υφίσταται κανείς προσβολές αδιαμαρτύρητα είναι κάτι που θεωρώ λογικό.
Αυτό που δεν θεωρώ απολύτως λογικό είναι η άμεση προσφυγή στην διαμαρτυρία μέσω φυσικής βίας. Πρίν φτάσει κανείς εκεί θα πρέπει πρώτα να έχει εξαντλήσει όλες τις υπόλοιπες μορφές.

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ο Καιαδας ειναι και γαυρος και θα την εδερνε...
Ο Κασιδιαρης λογω οτι υποστηριζουν την ιδια ομαδα δεν την εδειρε.. Απλα τις εκανε καποιες εντονες συστασεις και την προειδοποιησε πως την επομενη θα φαει ξυλο...
:s&m_1:

Του Καιαδα το ματι δεν γυαλιζει....Υπαρχει διαφορα....

Ασε που ειναι γλυκουλης μωρε αυτος δε νομιζω να βαρουσε γυναικα και ποσο  μαλλον στην ηλικια της μανας του....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Μην ασχολησαι τυπε....

Παιζει να τους βιασουν τιποτα αφγανοπακοαλβανα και να το χαρουν κιολας !!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε παιδακι μου σταματα να το παιζεις εθνικιστης γιατι δεν σου παει,εχεις δικιο να εισαι τρελαμενος μετα την ληστεια αλλα πιστεψεμε ο εθνικισμος ειναι κατι αλλο απ αυτο που φανταζοντε ορισμενοι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
αριστεροι μπιντεδες... ερχεται το τελος σας....

οσο πουλησατε την ΕΛΛΑΔΑ τη πουλησατε...

τελος πια στην αριστερη πλυση εγκεφαλου...

η μαλακια που σας δερνει δε γνωριζει ουτε φυλο ουτε ηλικια...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..

ο κοσμος ηδη μας εχει συγχαρει απο το πρωι για αυτο που εγινε... το τηλεφωνικο κεντρο εχει σπασει απο συγχαρητηρια!!!

ρε ο πούστης μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω ΚΛΩΝΕ γαμιέσαι

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έγραψα ότι διαφωνώ σε κάτι. Έγραψα ότι συμφωνώ σε πολλά απο αυτά που τις καταλογίσατε.
Το μόνο που θέτω υπό συζήτηση είναι το ότι πολλοί συμμετέχουν σε κόμματα που δεν συνάδουν με τις απόψεις τους.  

Το να μήν υφίσταται κανείς προσβολές αδιαμαρτύρητα είναι κάτι που θεωρώ λογικό.
Αυτό που δεν θεωρώ απολύτως λογικό είναι η άμεση προσφυγή στην διαμαρτυρία μέσω φυσικής βίας. Πρίν φτάσει κανείς εκεί θα πρέπει πρώτα να έχει εξαντλήσει όλες τις υπόλοιπες μορφές.

Όταν συμφωνείς σε πολλά, διαφωνείς σε λίγα, αυτά ρωτάω.
Την οποια στο θέμα της Κανέλλη δεν ξεκίνησε εκείνος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Η Χ,Α σημερα μετα το ξυλο στην κομουντιστρια με την βιλαρα στην εκαλη πηρε επιπλεον 1-2%

ευγε ηλια..εκφραζεις τον μεσο ελληνα αγανακτισμενο πολιτη που τοσα χρονια βλεπει τα καθικια εθνοπατερες να τρωνε με χρυσα κουταλια και να γελανε στην πλατη του

δημοσιογραφοι με σπιταρωνες στην εκαλη..και να το παιζουν εθνοπατερες

*οι γαμωσπιτοι εσβησαν το βιντεο

** η καριολα αυτη που νομιζει οτι βρισκεται και παντα εμφανιζεται με τσιγαρα,..στην σαλοναρα τηςε με θεα την πισινα;;  κανενα ιχνος σεβασμου τοσα χρονια η απλυτη δημοσιογραφισκα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οσο για τη δουρου,την κοβω για πολυ s&m καταστασεις.κοιταξτε πως γουσταρει οταν ο κασιδιαρης σκιζει την γιαγια στις γρηγορες

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παντως ο κασιδιαρης παιζει να ειναι και ποντιος.βαραμε τους αλλους ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.και καπως ετσι πηγε στην φυλακη ο τελευταιος ποντιος βουλευτης

Xαχαχαχα είσαι χαζό, τέλος χαχαχα :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βρε παιδακι μου σταματα να το παιζεις εθνικιστης γιατι δεν σου παει,εχεις δικιο να εισαι τρελαμενος μετα την ληστεια αλλα πιστεψεμε ο εθνικισμος ειναι κατι αλλο απ αυτο που φανταζοντε ορισμενοι
Χεσμένος είναι ο σωστός όρος. :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προβλεπω ρινγκ την βουλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα γινω φανατικος του καναλιου της βουλης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υγ. Οντως το χαρηκε πολυς κοσμος αυτο που εγινε με τον Κασιδιαρη, γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειδαν καποιον να αντιδρα και οχι απλα να ανεχεται !!!!!!!!

πριν απο λιγο ηρθα απο εκλογικο αγωνα σε λαικη των αθηνων.. δε μπορεις να φανταστεις τις επευφημιες του κοσμου γιαυτο που εγινε!!! :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom