Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ισχύει. Βίτσια γυναικών.

Αλλά ξέρεις πόσα "ν' αγιάσει το χέρι του" άκουσα σήμερα; Κυρίως από νέους σε ηλικία.
Ακόμα και άτομα που ήξερα από ΣΥΡΙΖΑ(ΕΑΑΚ)/ΚΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ το είχαν ρίξει στην πλάκα.

Οι μισοί να παραδειγματιστούν, [size=18pt]η ΧΑ φλερτάρει με διψήφιο ποσοστό (και το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο).[/size]

τύπε το ΝΕΡΟ είναι αγαθό δεν πρέπει να το σπαταλάμε.  :grin:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα το ζήσεις, λίαν συντόμως, και θα με θυμηθείς...

Θα κλειστείς στο σπιτάκι σου καμιά 10αρια μέρες και θα προσμένεις τον αντιπερισπασμό των λαθροπακών και την οριστική λύση των γιάνκηδων....
οποτε και οπου θες...
και βγαλε αυτο το μπουκοφσκι,λιγο σεβασμο στη μνημη του μπορεις να δειξεις

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
μολις μπηκα βαριεμαι να διαβασω 80 σελιδες
ενα εχω να πω μονο
κατι ξερανε οι παλιοι που λεγανε
"Η γυναικα και η μπριζολα θελουν χερι"

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τον τραβατε ψηλα τον αμανε.

Είπα κάτι:
Η εθνική αφύπνιση άρχισε, η επανάσταση θα γίνει (πετυχημένη ή μη), κοινοβουλευτικά ή μη...

Κανένας αμανές...Απλά, σκέψου αν η λυσαλέα επίθεση του συστήματος εναντίον της ΧΑ έχει στόχο να τη ρίξει στην παγίδα της μη κοινοβουλευτικής επανάστασης....

Επισκέπτης
τελικα μονο γυναικες μπορουν και χτυπανε τα φασισταρια, και με αυτα που κανουν θελουν να μπουνε στη βουλη  :2funny: τωρα τους εχω 1% 1,5% το πολυ

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
ΩΑρα για τζερτζελο(καυλα)

Προς τον ΠΕΡΣΙΔΑ ΦΑΠΑ-απο κι ως που ρε μαστορα ειμαι κεντρωος;αυτοι ειναι μαξιλαραδες!Εγω σου ειπα τι ηθελα να ψηφισω αλλα δεν ηταν μεσα,τι να κανω δηλαδη;να ριξω ακυρο;η να ριξω ΚΚΕ του Εβραιου Μπεναρογια που στο ασφαλιστικο το ΚΚΕ εβγαλε τους απλυτους γυρω απο την βουλη και εκανε μοκο για να κοροιδεψει τον κοσμο αλλα με την τριπλα του Σαμαρακου ξαναγυρισε σαν βρεγμενη γατα μεσα;γιατι αληθεια αφου ειχε βουλευτες αρκετους για να κοντραρει γιατι δεν το εκανε και προτμησε την μουγγα;διαβασε και τιποτα να δεις τι γινεται!
Εδω οι κοκκινες σερβιετες ειχαν τον Βελουχιωτη για προδοτη και τωρα τον εκαναν ηρωα,μιλαμε για αποσταγματα αηδιας,τι να σου πω;για τον Ζαχαριαδη που ψοφησε σαν πιγκουινος μεσα στο κρυο;
Καμια ευκαρια στους ιδρυτες του εμφυλιου λοιπον.

Η να ψηφιζα τον Αντωνακη και τον Βαγγελακη που εχουν σακατεψει την χωρα και ολο λενε θα!!!

Κι εγω καταλαβα οτι ψηφισες ΚΚΕ γιατι μονο τις λεξεις κατα του ΚΚΕ μεγενθυνες,φαινεται θα εισαι και εσυ κανενας αριστερουλης με δεξια τσεπη.............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΩΑρα για τζερτζελο(καυλα)

Προς τον ΠΕΡΣΙΔΑ ΦΑΠΑ-απο κι ως που ρε μαστορα ειμαι κεντρωος;αυτοι ειναι μαξιλαραδες!Εγω σου ειπα τι ηθελα να ψηφισω αλλα δεν ηταν μεσα,τι να κανω δηλαδη;να ριξω ακυρο;η να ριξω ΚΚΕ του Εβραιου Μπεναρογια που στο ασφαλιστικο το ΚΚΕ εβγαλε τους απλυτους γυρω απο την βουλη και εκανε μοκο για να κοροιδεψει τον κοσμο αλλα με την τριπλα του Σαμαρακου ξαναγυρισε σαν βρεγμενη γατα μεσα;γιατι αληθεια αφου ειχε βουλευτες αρκετους για να κοντραρει γιατι δεν το εκανε και προτμησε την μουγγα;διαβασε και τιποτα να δεις τι γινεται!
Εδω οι κοκκινες σερβιετες ειχαν τον Βελουχιωτη για προδοτη και τωρα τον εκαναν ηρωα,μιλαμε για αποσταγματα αηδιας,τι να σου πω;για τον Ζαχαριαδη που ψοφησε σαν πιγκουινος μεσα στο κρυο;
Καμια ευκαρια στους ιδρυτες του εμφυλιου λοιπον.

Η να ψηφιζα τον Αντωνακη και τον Βαγγελακη που εχουν σακατεψει την χωρα και ολο λενε θα!!!

Κι εγω καταλαβα οτι ψηφισες ΚΚΕ γιατι μονο τις λεξεις κατα του ΚΚΕ μεγενθυνες,φαινεται θα εισαι και εσυ κανενας αριστερουλης με δεξια τσεπη.............
τύπε διορθώνω
είσαι μτεριοπαθής κεντρώος κλώνος.  :grin:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τον τραβατε ψηλα τον αμανε.

Και μολις πεσει πεινα σε λιγο καιρο θα σας παρουν με τα ροπαλα στους δρομους
ειστε τοσο βλακες που δεν βλεπετε ουτε στον ποντο

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ :2funny: :2funny: :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:tits2:

Συνημμένα

• 536045_234390950011576_2046104437_n.jpg
    536045_234390950011576_2046104437_n.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 11

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ισχύει. Βίτσια γυναικών.

Αλλά ξέρεις πόσα "ν' αγιάσει το χέρι του" άκουσα σήμερα; Κυρίως από νέους σε ηλικία.
Ακόμα και άτομα που ήξερα από ΣΥΡΙΖΑ(ΕΑΑΚ)/ΚΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ το είχαν ρίξει στην πλάκα.

Οι μισοί να παραδειγματιστούν, η ΧΑ φλερτάρει με διψήφιο ποσοστό (και το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο).

ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΡΙΞΩ

ΤΑ 100 ΕΥΡΏ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ 1000.....

μεγάλη επένδυση!Αλέξης Τσίπρας!!!!!

με 10.000 ευρώ θα παίρνεις νεόδμητο διαμέρισμα 100 τμ....ίσως και πολλά έβαλα

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αααμμμαααααν τιι εεγινεεεε, ρε μαγκες τι εγινε ρεε ξυλικι;   :s&m_1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από γυναίκα θα το βρει ο Κασιδιάρης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012, 21:40

«Αν ήμουν εγώ, θα τον είχα πλακώσει!» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για το πρωινό περιστατικό της επίθεσης on air του υποψήφιου βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στις υποψήφιες βουλευτίνες Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

«Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι μπράβοι και φασιστοειδή. Για να γίνεις φασίστας, πρέπει να έχεις πολιτισμικό κέντρο. Όταν έβλεπα την εικόνα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα τον είχα πλακώσει. Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ, θα τον είχα πλακώσει» είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάνη, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνομιλίας με τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικό ή δημοσιογραφικό πάνελ.

«Κάνετε λάθος να δείξετε την αντίληψή σας στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες απ’ όλους τους χώρους, όπου και αν είμαστε θα σας απαντήσουμε» έγραψε στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής έδωσε και η Ιωάννα Κοντούλη των Οικολόγων Πράσινων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Ο υπόδικος Η. Κασιδιάρης με την επίθεσή του στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου, ανέδειξε με τον πιο έμπρακτο τρόπο την ιδεολογία που πρεσβεύει το κόμμα του και έβαλε στις οθόνες μας τη πολιτική, αλλά και τη σεξιστική βία από τα σκοτεινά σοκάκια των γειτονιών μας. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγει ως στόχο τις γυναίκες, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με μένα ως επικεφαλής της προεκλογικής μας εκστρατείας».

Οι οικολόγοι πράσινοι αναφέρονται σε ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, σε εκπομπή του Κόντρα όπου κανένας δεν τολμούσε να του μιλήσει, πόσο μάλλον μια γυναίκα με μεστό πολιτικό λόγο σαν αυτόν που αρθρώνει η κυρία Κοντούλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom