rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τι είναι αυτό ?
τι είναι αυτό ?
ΩΑρα για τζερτζελο(καυλα)
Προς τον ΠΕΡΣΙΔΑ ΦΑΠΑ-απο κι ως που ρε μαστορα ειμαι κεντρωος;αυτοι ειναι μαξιλαραδες!Εγω σου ειπα τι ηθελα να ψηφισω αλλα δεν ηταν μεσα,τι να κανω δηλαδη;να ριξω ακυρο;η να ριξω ΚΚΕ του Εβραιου Μπεναρογια που στο ασφαλιστικο το ΚΚΕ εβγαλε τους απλυτους γυρω απο την βουλη και εκανε μοκο για να κοροιδεψει τον κοσμο αλλα με την τριπλα του Σαμαρακου ξαναγυρισε σαν βρεγμενη γατα μεσα;γιατι αληθεια αφου ειχε βουλευτες αρκετους για να κοντραρει γιατι δεν το εκανε και προτμησε την μουγγα;διαβασε και τιποτα να δεις τι γινεται!
Εδω οι κοκκινες σερβιετες ειχαν τον Βελουχιωτη για προδοτη και τωρα τον εκαναν ηρωα,μιλαμε για αποσταγματα αηδιας,τι να σου πω;για τον Ζαχαριαδη που ψοφησε σαν πιγκουινος μεσα στο κρυο;
Καμια ευκαρια στους ιδρυτες του εμφυλιου λοιπον.
Η να ψηφιζα τον Αντωνακη και τον Βαγγελακη που εχουν σακατεψει την χωρα και ολο λενε θα!!!
Κι εγω καταλαβα οτι ψηφισες ΚΚΕ γιατι μονο τις λεξεις κατα του ΚΚΕ μεγενθυνες,φαινεται θα εισαι και εσυ κανενας αριστερουλης με δεξια τσεπη.............
ο κασιδιαρης επειδη αγαπαει την ελλαδα ειναι φασιστας..
αυτον επρεπε να δειρει ο κασιδιαρης τυπεΟ τατσοπουλος δερνει 7:13
Είπα κάτι:
Η εθνική αφύπνιση άρχισε, η επανάσταση θα γίνει (πετυχημένη ή μη), κοινοβουλευτικά ή μη...
Κανένας αμανές...Απλά, σκέψου αν η λυσαλέα επίθεση του συστήματος εναντίον της ΧΑ έχει στόχο να τη ρίξει στην παγίδα της μη κοινοβουλευτικής επανάστασης....
τυπε δεν σε βλεπω να καταδικαζεις το γεγονος :-Αρχισαν ολοι τωρα και καταδικαζουν τη βια. Ποιο το προβλημα με τη βια δηλαδη? Η βια ειναι η μαμη της ιστοριας
τυπε αμα μπουν και ευρωκοινοβουλιο να δεις ξυλο που χει να πεσει στους γερμανους.......Αρχισαν ολοι τωρα και καταδικαζουν τη βια. Ποιο το προβλημα με τη βια δηλαδη? Η βια ειναι η μαμη της ιστοριας
αλιτηριοι των γυμναστηριων ειναι μαν.....τι περιμενεις;υποκοσμος......νταξ, απλή κοτούλα ο κασιδιάρης.
κρύβεται και περιμένει να περάσει το αυτόφωρο.
έτσι είναι η μαγκιά και η υπευθυνότητα?
και τι έγινε αν κάτσει μέσα μερικές ώρες?
τόση είναι η μαγκιά του?
σωπάτε ρε κοτούλες χρυσαύγουλα....
νταξ, απλή κοτούλα ο κασιδιάρης.
κρύβεται και περιμένει να περάσει το αυτόφωρο.
έτσι είναι η μαγκιά και η υπευθυνότητα?
και τι έγινε αν κάτσει μέσα μερικές ώρες?
τόση είναι η μαγκιά του?
σωπάτε ρε κοτούλες χρυσαύγουλα....
δε νομίζω φιλαράκο.το πολύ πολύ να χαλάσεις το enter του πληκτρολογίου.Θα το ζήσεις, λίαν συντόμως, και θα με θυμηθείς...
Θα κλειστείς στο σπιτάκι σου καμιά 10αρια μέρες και θα προσμένεις τον αντιπερισπασμό των λαθροπακών και την οριστική λύση των γιάνκηδων....
οποτε και οπου θες...
και βγαλε αυτο το μπουκοφσκι,λιγο σεβασμο στη μνημη του μπορεις να δειξεις
Αμπλαουμπλα,συγκαλυμενες η/και φανερες απειλες προς μερικους(στην αριστερα,στους μεταναστες),κοψομεσιασματα στα παλια τζακια.
Αυτοι ειστε.