apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα ειχε πολυ ενδιαφερον αυτο δικε μουτυπε αμα μπουν και ευρωκοινοβουλιο να δεις ξυλο που χει να πεσει στους γερμανους.......
θα ειχε πολυ ενδιαφερον αυτο δικε μουτυπε αμα μπουν και ευρωκοινοβουλιο να δεις ξυλο που χει να πεσει στους γερμανους.......
Όταν οι νεοναζί …παίρνουν κεφάλια
Aκραίες μορφές νεοναζιστικής βίας σε ολόκληρο τον κόσμο (και ένα σοκαριστικό βίντεο αποκεφαλισμού!)
δεν ειναι Muay Tai αυτο τυπε
Αρχισαν ολοι τωρα και καταδικαζουν τη βια. Ποιο το προβλημα με τη βια δηλαδη? Η βια ειναι η μαμη της ιστοριας
νταξ, απλή κοτούλα ο κασιδιάρης.
κρύβεται και περιμένει να περάσει το αυτόφωρο.
έτσι είναι η μαγκιά και η υπευθυνότητα?
και τι έγινε αν κάτσει μέσα μερικές ώρες?
τόση είναι η μαγκιά του?
σωπάτε ρε κοτούλες χρυσαύγουλα....
νταξ, απλή κοτούλα ο κασιδιάρης.
κρύβεται και περιμένει να περάσει το αυτόφωρο.
έτσι είναι η μαγκιά και η υπευθυνότητα?
και τι έγινε αν κάτσει μέσα μερικές ώρες?
τόση είναι η μαγκιά του?
σωπάτε ρε κοτούλες χρυσαύγουλα....
Aυτή είναι η Μιμή?Η πούτσα ποιανού είναι?
γιατί δέχεσαι ότι το ναζιστόμουτρο αυτό "αγαπάει την ελλάδα" ???
είναι φασίστας επειδή είναι αυτή η ιδεολογία του και είναι και τραμπούκος. όχι για άλλους λόγους.
δεν ειναι Muay Tai αυτο τυπε
του λαλιωτηAυτή είναι η Μιμή?Η πούτσα ποιανού είναι?
τα ξέρω,τα έχω ακούσει κι εγώ.γι'αυτό έγραψα πιο πάνω πως τουλάχιστον χάσιμο δεν έχουν τα αυγά απ'το συγκεκριμένο περιστατικό.Ισχύει. Βίτσια γυναικών.
Αλλά ξέρεις πόσα "ν' αγιάσει το χέρι του" άκουσα σήμερα; Κυρίως από νέους σε ηλικία.
Ακόμα και άτομα που ήξερα από ΣΥΡΙΖΑ(ΕΑΑΚ)/ΚΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ το είχαν ρίξει στην πλάκα.
Οι μισοί να παραδειγματιστούν, η ΧΑ φλερτάρει με διψήφιο ποσοστό (και το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο).
προπαγανδα τυπε :Sπροπονηση εκπροσωπου κτυπου ειναι αυτο τυπε
κατσε να δεις πού θα τρέχουν ναμ κρυφτούν αμα βγει υπουργός προστασίας του πολίτη απο τον Σύριζα.τρίχες. τζάμπα φαντασιώνεσαι...
Aυτή είναι η Μιμή?Η πούτσα ποιανού είναι?
Προς ΕΚΤΟΡ-Πριν ερθω εδω εμενα Πατησια,δεν θα φυγω απο εδω ποτε,εδω θα κατσω,αλλοι θα φυγουν.
Θα τα πουμε κι απο κοντα καμια μερα με μερικους εδω
λάθος τύπε.......του λουβαρη είναι ;)του λαλιωτη