Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι ανθρωποι ειναι οπαδοι της λατσιο τυπε
που ναι το κακο?
πουθενά.  :2funny:

URL]]

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝΤΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

έκανε σκόνη τις γκόμενες.
τι να λέμε τώρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να στα πω στα γρήγορα γιατί βαριέμαι...

Στην καραπουτσακλάρα μου αν η κίνησή του δείχνει μαγκιά..Μαγκιά δείχνει ο πολύχρονος ακτιβισμός του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτό που έχει σημασία..

Σε πολιτικό επίπεδο, όλοι αυτοί που ισοπέδωσαν την Ελλάδα στο όνομα της δημοκρατίας, θα μάθουν να φέροντε δημοκρατικά και να σέβοντε μισό εκατομμύριο Έλληνες. Η εθνική αφύπνιση άρχισε, η επανάσταση θα γίνει (πετυχημένη ή μη), κοινοβουλευτικά ή μη...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
σιγα ρε κεκεδες

σας πειραξε την εργατρια με την βιλαρα

μοιραστε το σουβλακι στα 3 τωρα και μετα την κοκα κολα
ναι ρε γιδι
επειδη εχει φραγκα και ειναι μαλακω
να την σπασουμε στο ξυλο
ρε κατι ατομα που ψηφιζουν

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Εγω μενω Αγ.Παντελημονα οποτε ξερω καλυτερα την χρυση αυγη απο μεσα,καλα κανουν και κανουν οτι κανουν αλλα-υπαρχει ενα αλλα...

Δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος γιατι οι μεν δεξιοι κουβαλησαν ολους τους πουστοβλαχους εδω στην Αθηνα και ανοιξαν και τα συνορα για τα λαθροπουσταρια,μεχρι τωρα ολοι αχρηστοι αυτοι,οι δεν αριστεροι απο τον καιρο του εμφυλιου μια ζωη προδοτες ηταν και κοιτουσαν να καταστρεψουν την χωρα επι τις εντολες της Σοβιετικης Ενωσης(ουτε καν γνωμη δικια τους δεν ειχαν τα σκυλια και εχουν "φαει" ενα σωρο κοσμο αποσπωντας συνταξεις μουφες,ο θανατος του Μπελογιαννη αφου τον προδωσαν και αυτον θα τους κυνηγαει για χρονια)και του γαμοδρεπανου,οποτε αφου ολα ανηκουν στην δεξια και την αριστερα τους γραφω ολους στα αρχιδια μου...
Δεν ειμαι με κανεναν,οσον αφορα την χρυση αυγη αν δεν ελεγε οτι οι Αλβανοι ειναι αδερφια μας θα την ψηφιζα αλλα το εχει πει(απο που κι ως που ειμαι αδερφος τους εγω;αυτοι με βλεπουν ετσι ρωταω),οποτε οταν πηγα να ψηφισω ηθελα να ριξω το κομμα των Ελληνων κυνηγων αλλα δεν "κατεβηκε" φετος και ψηφισα τον Β.Λεβεντη που τουλαχιστον εχει πει χρονια τωρα τι θα γινει κι ας μην βγηκε(αλλα την ψηφο μου δεν την χαρισα).

Οσον αφορα την συμπεριφορα του Κασσιδιαρη αν ειδατε καλα το μιασμα "Κανελλη" του "εσκασε" εναν πακο με χαρτια στην μουρη αλλα "μπουκετ" οποτε καλα εκανε και τα πηρε στο κρανιο,εγω πολυ πιθανον να την σακατευα καθως χερι δεν σηκωνουν ποτε,ποσο μαλλον στην τηλεοραση ειτε εισαι γυναικα ειτε ανδρας.
Απο κει και περα ο νομος λεει οτι καθε πραξη που θεωρειται αξιποινη τιμωρειται,δεν την θεωρει ως μη γενομενη αρα εχω το δικαιωνμα να σπασω καποιον στο ξυλο αν μου επιτεθει και να τιμωρηθω-ετσι δεν ειναι;

Οσον αφορα το νερο εκει εκανε μαλακια ο Κασσιαδιαρης γιατι δεν χρειαζονταν!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να στα πω στα γρήγορα γιατί βαριέμαι...

Στην καραπουτσακλάρα μου αν η κίνησή του δείχνει μαγκιά..Μαγκιά δείχνει ο πολύχρονος ακτιβισμός του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτό που έχει σημασία..

Σε πολιτικό επίπεδο, όλοι αυτοί που ισοπέδωσαν την Ελλάδα στο όνομα της δημοκρατίας, θα μάθουν να φέροντε δημοκρατικά και να σέβοντε μισό εκατομμύριο Έλληνες. Η εθνική αφύπνιση άρχισε, η επανάσταση θα γίνει (πετυχημένη ή μη), κοινοβουλευτικά ή μη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχυσα  τύπε

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε γιδι
να την σπασουμε στο ξυλο

Ναι ρε, ξύλο και σε λίγο αίμα σε κάθε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ και κάθε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΡΗ που διασπάθισε δημόσιο χρήμα (το χρήμα του mega δημόσιας προέλευσης ήταν) που εκμηδένισε την Ελλάδα και μέσα από τη χλιδή του αυνανολογεί ειρωνευόμενος την εξαθλίωση των Ελλήνων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω μενω Αγ.Παντελημονα οποτε ξερω καλυτερα την χρυση αυγη απο μεσα,καλα κανουν και κανουν οτι κανουν αλλα-υπαρχει ενα αλλα...

Δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος γιατι οι μεν δεξιοι κουβαλησαν ολους τους [size=18pt]πουστοβλαχους[/size] εδω στην Αθηνα και ανοιξαν και τα συνορα για τα [size=18pt]λαθροπουσταρια,[/size]μεχρι τωρα ολοι αχρηστοι αυτοι,οι δεν [size=18pt]αριστεροι[/size] απο τον καιρο του εμφυλιου μια ζωη [size=18pt]προδοτες [/size]ηταν και κοιτουσαν να καταστρεψουν την χωρα επι τις εντολες της Σοβιετικης Ενωσης(ουτε καν γνωμη δικια τους δεν ειχαν τα σκυλια και εχουν "φαει" ενα σωρο κοσμο αποσπωντας συνταξεις μουφες,ο θανατος του Μπελογιαννη αφου τον προδωσαν και αυτον θα τους κυνηγαει για χρονια)και του [size=18pt]γαμοδρεπανου[/size],οποτε αφου ολα ανηκουν στην δεξια και την αριστερα τους γραφω ολους στα αρχιδια μου...
Δεν ειμαι με κανεναν,οσον αφορα την χρυση αυγη αν δεν ελεγε οτι οι Αλβανοι ειναι αδερφια μας θα την ψηφιζα αλλα το εχει πει(απο που κι ως που ειμαι αδερφος τους εγω;αυτοι με βλεπουν ετσι ρωταω),οποτε οταν πηγα να ψηφισω ηθελα να ριξω το κομμα των Ελληνων κυνηγων αλλα δεν "κατεβηκε" φετος και ψηφισα τον Β.Λεβεντη που τουλαχιστον εχει πει χρονια τωρα τι θα γινει κι ας μην βγηκε(αλλα την ψηφο μου δεν την χαρισα).

Οσον αφορα την συμπεριφορα του Κασσιδιαρη αν ειδατε καλα το[size=18pt] μιασμα "Κανελλη" [/size]του "εσκασε" εναν πακο με χαρτια στην μουρη αλλα "μπουκετ" οποτε καλα εκανε και τα πηρε στο κρανιο,[size=18pt]εγω πολυ πιθανον να την σακατευα [/size]καθως χερι δεν σηκωνουν ποτε,ποσο μαλλον στην τηλεοραση ειτε εισαι γυναικα ειτε ανδρας.
Απο κει και περα ο νομος λεει οτι καθε πραξη που θεωρειται αξιποινη τιμωρειται,δεν την θεωρει ως μη γενομενη αρα εχω το δικαιωνμα να σπασω καποιον στο ξυλο αν μου επιτεθει και να τιμωρηθω-ετσι δεν ειναι;

Οσον αφορα το νερο εκει εκανε μαλακια ο Κασσιαδιαρης γιατι δεν χρειαζονταν!

τύπε το κατάλαβα ότι είσαι μετριοπαθής κεντρώος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι ρε γιδι
να την σπασουμε στο ξυλο
Η πεινα αυτα κανει φιλε ....

Δεν μπορει να πειναει ο κοσμος και να το παιζουν υπερασπιστες του εργατη μεσα απο τις βιλες και τις πισινες
Ηταν μονο η αρχη αυτο..... ειδες τον Παυλοπουλο ? μουγκα στην στρουγκα ηταν .... :P :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom