chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
άσε το βάθος.το καδράκι πρώτη μούρη θα το σχολιάσεις;Αφού η ελληνική σημαία στο βάθος σε χαλάει, τι ντρέπεσαι να το πεις;;
άσε το βάθος.το καδράκι πρώτη μούρη θα το σχολιάσεις;Αφού η ελληνική σημαία στο βάθος σε χαλάει, τι ντρέπεσαι να το πεις;;
πουθενά.οι ανθρωποι ειναι οπαδοι της λατσιο τυπε
που ναι το κακο?
ΑΝΤΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
έκανε σκόνη τις γκόμενες.
τι να λέμε τώρα.
ναι ρε γιδισιγα ρε κεκεδες
σας πειραξε την εργατρια με την βιλαρα
μοιραστε το σουβλακι στα 3 τωρα και μετα την κοκα κολα
Για να στα πω στα γρήγορα γιατί βαριέμαι...
Στην καραπουτσακλάρα μου αν η κίνησή του δείχνει μαγκιά..Μαγκιά δείχνει ο πολύχρονος ακτιβισμός του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτό που έχει σημασία..
Σε πολιτικό επίπεδο, όλοι αυτοί που ισοπέδωσαν την Ελλάδα στο όνομα της δημοκρατίας, θα μάθουν να φέροντε δημοκρατικά και να σέβοντε μισό εκατομμύριο Έλληνες. Η εθνική αφύπνιση άρχισε, η επανάσταση θα γίνει (πετυχημένη ή μη), κοινοβουλευτικά ή μη...
ΑΝΤΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
έκανε σκόνη τις γκόμενες.
τι να λέμε τώρα.
για πες κανα σκηνικοΡΕ Η ΛΙΑΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΩΤΑ ΣΤΟΝ
ΠΕΡΙΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΠΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ
τώρα που βρέθηκαν οι κατάλληλοι δάσκαλοιθα μάθουν να φέροντε δημοκρατικά
για το παπάρι της λιάνας;για πες κανα σκηνικο
με τον Κασιδιαρη ειναι;
ναι ρε γιδι
επειδη εχει φραγκα και ειναι μαλακω
να την σπασουμε στο ξυλο
ρε κατι ατομα που ψηφιζουν
ναι ρε γιδι
να την σπασουμε στο ξυλο
πηγαινε να δειρεις καμια γυναικαΣαλτα και γαμησου ρε αγραμματο ερπετο
δεν εχει fatality τυπε
Εγω μενω Αγ.Παντελημονα οποτε ξερω καλυτερα την χρυση αυγη απο μεσα,καλα κανουν και κανουν οτι κανουν αλλα-υπαρχει ενα αλλα...
Δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος γιατι οι μεν δεξιοι κουβαλησαν ολους τους [size=18pt]πουστοβλαχους[/size] εδω στην Αθηνα και ανοιξαν και τα συνορα για τα [size=18pt]λαθροπουσταρια,[/size]μεχρι τωρα ολοι αχρηστοι αυτοι,οι δεν [size=18pt]αριστεροι[/size] απο τον καιρο του εμφυλιου μια ζωη [size=18pt]προδοτες [/size]ηταν και κοιτουσαν να καταστρεψουν την χωρα επι τις εντολες της Σοβιετικης Ενωσης(ουτε καν γνωμη δικια τους δεν ειχαν τα σκυλια και εχουν "φαει" ενα σωρο κοσμο αποσπωντας συνταξεις μουφες,ο θανατος του Μπελογιαννη αφου τον προδωσαν και αυτον θα τους κυνηγαει για χρονια)και του [size=18pt]γαμοδρεπανου[/size],οποτε αφου ολα ανηκουν στην δεξια και την αριστερα τους γραφω ολους στα αρχιδια μου...
Δεν ειμαι με κανεναν,οσον αφορα την χρυση αυγη αν δεν ελεγε οτι οι Αλβανοι ειναι αδερφια μας θα την ψηφιζα αλλα το εχει πει(απο που κι ως που ειμαι αδερφος τους εγω;αυτοι με βλεπουν ετσι ρωταω),οποτε οταν πηγα να ψηφισω ηθελα να ριξω το κομμα των Ελληνων κυνηγων αλλα δεν "κατεβηκε" φετος και ψηφισα τον Β.Λεβεντη που τουλαχιστον εχει πει χρονια τωρα τι θα γινει κι ας μην βγηκε(αλλα την ψηφο μου δεν την χαρισα).
Οσον αφορα την συμπεριφορα του Κασσιδιαρη αν ειδατε καλα το[size=18pt] μιασμα "Κανελλη" [/size]του "εσκασε" εναν πακο με χαρτια στην μουρη αλλα "μπουκετ" οποτε καλα εκανε και τα πηρε στο κρανιο,[size=18pt]εγω πολυ πιθανον να την σακατευα [/size]καθως χερι δεν σηκωνουν ποτε,ποσο μαλλον στην τηλεοραση ειτε εισαι γυναικα ειτε ανδρας.
Απο κει και περα ο νομος λεει οτι καθε πραξη που θεωρειται αξιποινη τιμωρειται,δεν την θεωρει ως μη γενομενη αρα εχω το δικαιωνμα να σπασω καποιον στο ξυλο αν μου επιτεθει και να τιμωρηθω-ετσι δεν ειναι;
Οσον αφορα το νερο εκει εκανε μαλακια ο Κασσιαδιαρης γιατι δεν χρειαζονταν!
Η πεινα αυτα κανει φιλε ....ναι ρε γιδι
να την σπασουμε στο ξυλο