Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Επισκέπτης
Εύγε στο παλικάρι!
Άντε και καλή συνέχεια μέσα στη Βουλή

Η μόνη μαλακία είναι που είχε τη τροφαντή βλακόφατσα του επάρατου Παυλόπουλου και την άφησε ανέγγιχτη

υ.γ. το σαβουάρ βιβρ δε λέει ότι όταν δέρνουν μια γυναίκα δίπλα μας πρέπει να σηκωθούμε να την υπερασπιστούμε; Η μάλλον χέστηκε ο κοπρίτης;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ουάου... 76 σελίδες σε 10 ώρες... είδες δύναμη το site;;;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Το περιστατικό είναι αποδοκιμαστέο, θα ήταν τρελό να πει κανείς το αντίθετο. Από την άλλη πλευρά, ποιος θα μας σώσει από το ''φασισμό'' των αριστερών;;; οι οποίοι στο όνομα της αριστεράς κάνουν ό,τι θέλουν, έχοντας το ακαταδίωκτο και μία σχεδόν οιονεί ''ασυλία'' σε ό,τι κάνουν;;; όταν το ΠΑΜΕ κλείνει λιμάνια, όταν εμποδίζει κόσμο να εργασθεί, όταν καταπατά σειρά διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, δε βλέπω καμία Εισαγγελία να διατάσσει αυτόφωρες συλλήψεις..... Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι οι αξιόποινες πράξεις θα πρέπει να παραμένουν ατιμώρητες, και απλώς προβαίνω σε μία διαπίστωση ότι η ευαισθησία είναι μονόπλευρη. Αφήνω το γεγονός ότι είναι διάτρητη νομικά η εμπλοκή της Εισαγγελίας για απόπειρα ''επικίνδυνης σωματικής βλάβης''....... Μία απλή σωματική βλάβη είχαμε, η οποία απαιτεί έγκληση του θύματος.....
Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε αντικομμουνιστής..... Σήμερα όμως, με όλη την αντιμετώπιση του συμβάντος από τα ''αργυρώνητα'' κανάλια τα οποία μιλάνε για τραμπούκους, και αγιοποιούν την κ. Κανέλλη και την κ. Δούρου, με έπεισαν για το τι θα ψηφίσω......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!»

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον… σκότωνα»

Με αυτή την δήλωση ο Προκόπης Παυλόπουλος, απάντησε στους επικριτές του, που είπαν πως δεν σηκώθηκε να υπερασπιστεί τις δύο γυναίκες…
Κορυφαίος ο Πάκης!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!»

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον… σκότωνα»

Με αυτή την δήλωση ο Προκόπης Παυλόπουλος, απάντησε στους επικριτές του, που είπαν πως δεν σηκώθηκε να υπερασπιστεί τις δύο γυναίκες…
Παλι καλα που δεν ειπε οτι φορουσε το καλο του κουστουμι και δεν ηθελε να τσαλακωθει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το περιστατικό είναι αποδοκιμαστέο, θα ήταν τρελό να πει κανείς το αντίθετο. Από την άλλη πλευρά, ποιος θα μας σώσει από το ''φασισμό'' των αριστερών;;; οι οποίοι στο όνομα της αριστεράς κάνουν ό,τι θέλουν, έχοντας το ακαταδίωκτο και μία σχεδόν οιονεί ''ασυλία'' σε ό,τι κάνουν;;; όταν το ΠΑΜΕ κλείνει λιμάνια, όταν εμποδίζει κόσμο να εργασθεί, όταν καταπατά σειρά διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, δε βλέπω καμία Εισαγγελία να διατάσσει αυτόφωρες συλλήψεις..... Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι οι αξιόποινες πράξεις θα πρέπει να παραμένουν ατιμώρητες, και απλώς προβαίνω σε μία διαπίστωση ότι η ευαισθησία είναι μονόπλευρη. Αφήνω το γεγονός ότι είναι διάτρητη νομικά η εμπλοκή της Εισαγγελίας για απόπειρα ''επικίνδυνης σωματικής βλάβης''....... Μία απλή σωματική βλάβη είχαμε, η οποία απαιτεί έγκληση του θύματος.....
Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε αντικομμουνιστής..... Σήμερα όμως, με όλη την αντιμετώπιση του συμβάντος από τα ''αργυρώνητα'' κανάλια τα οποία μιλάνε για τραμπούκους, και αγιοποιούν την κ. Κανέλλη και την κ. Δούρου, με έπεισαν για το τι θα ψηφίσω......
"Καταδικαζω την βια απ'οπου και αν προερχεται,ο Ελι Κασιντ με επεισε να το ριξω ΧΑ"
:2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ρε φασιστοτραβελοπουστα ουτε μια φορα δεν εχω ψηφισει κατι αριστερο στη ζωη μου :uglystupid:  επειδη βγαζω φρικη με ψευτομαγκες τυπου κασιδιαρη με κατεταξες στην αριστερα! :jerking:  αντε τραβα να μαχαιρωσεις κανεναν ιρακινο λαθρομεταναστη που εχει να φαει 3 μερες και δεν μπορει να σταθει ορθιος, για να δειξεις τον ανδρισμο σου μαλακα! γιατι τους πραγματικους εγκληματιες ελληνες και αλλοδαπους σιγα μην εχεις τα αρχιδια να τους αντιμετωπισεις βρωμοπουστα :birdman:

ρε εισαι αστειος οταν καποιος εχει τον λογο και το πουτανακι του συριζα και η λεσβια του κκε
προσπαθουν να αποπροσανατολισουν την κουβεντα και δεν τον αφηνουν να μιλησει  λιγα τους εκανε επρεπε να τα πλακωσει
στην πουτσα αλλα δεν ειναι ηρωας.
οσο για τα σκουρα ειμαι εναντιον της βιας βαλτα να δουλευουν με τροφη και νερο και εχεις το φθηνοτερο
κοστολογιο .
οσο για τα υπολοιπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε πες μας ρε αντικειμενικέ νεοδημοκράτη να ησυχάσουμε.  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
οτι και να κανει η λιανα δεν σηκωνεις χερι ρε μαλακα
την αλλη την σιχαμενη την ψευτοδιεθνιστρια καλα την εκανε
οχι την λιανα ρε μαλακα
η λιανα ειναι ψυχαρα ρε
εχασε το δικιο του

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
ισως ηταν το πιο αληθινο τηλεοπτικο πανελ τα τελευταια χρονια

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Για να μη μακρυγορούμε: ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!

ΥΓ Η Λιάνα θα νόμιζε ότι μιλάει σε κάποιον από τους υπηρέτες που έχει σπίτι της...Έκανε λάθος και το κατάλαβε για τα καλά...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom