Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Επισκέπτης
Το περιστατικο ειναι ΚΑΡΑ-στημενο, το συστημα εκμεταλευεται την εθνο-ψυχασθενεια της Χ.Α για να βγει ο Αντωνακης, δεν ειναι τυχαιο οτι ο Κασιδιαρης καταφερε να διαφυγει απο τον Αντεννα, δεν ειναι τυχαιο οτι η Κανελη του πεταει πρωτη την εφημεριδα (σε ενα ατομο που ειναι εμφανες οτι ειναι σε κατασταση παραφροσυνης). Ας ελπισουμε οτι οι δεξιοι (και οχι οι εγκληματιες φασιστες και ρατσιστες) που ψηφησαν Χ.Α δεν θα κατευθηνθουν υπο την πιεση των γεγονοτων στην ΝΔ κατι που θα καταδικασει την Ελλαδα και τον Ελληνικο λαο σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φτωχεια.
Ενδιαφερουσα θεση,εγω παντως νομιζω οτι ο Ελι Κασιντ βγαινει"ο μαγκας που δερνει τα κομμουνια"στον μεσο μπαμπουινο,περιλαμβανομενων τυπου σεντρινο και τραμουντανα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
με ολη την καλη διαθεση θα ηθελα να μου πεις τις κατακτησεις τις αριστερας στην Ελλαδα και κατεπεκταση στην Ευρωπη. Πιστευω οτι αν το ψαξεις και δεν σταθεις σε αυτα που σου λενε θα εκπλαγεις με το ποιος εχει κατακτησεις στα εργασιακα και ποιος οχι...
Έλα πες μας τώρα για το 8ώρο κ το ΙΚΑ του διδάκτορα Μεταξά κ άλλες ωραίες εθνικιστικές ιστοριούλες...

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Θα φιλοξενηθεί στην ίδια πτέρυγα με τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ υιό ΒΟΥΤΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον.

Λές να είναι κοντά στον χώρο κράτησης των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ της 17Ν που ΕΝΕΡΓΑ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκαν δικαστικά?

Στο ίδιο κελί με τους Ξηρούς θα τον βάλουνε.
Σε 3κλινο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φάνηκε να το γουστάρει που τα πήρε στο πρόσωπο....τα νερά!

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
H Αστική σας Δημοκρατία παίζει τις τελευταιές τις εφεδρείες στο παιχνίδι.΄
Έρχεται το τέλος της, και νομίζει ότι θα πείσει με τα ίδια κομματικά στελέχη και τα ίδια κρατικοδίαιτα λαμόγια μεγαλοδημοσιογράφους που έφτασαν σε αυτό το χάλι την κοινωνία πως το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ύπαρξη και λειτουργία της  Χ.Α
Μακάρι λοιπόν να εξαφανιστεί αυριο το πρωϊ κ όλα να λειτουργούν τέλεια.
Καλό ακούγεται βέβαια αλλα προς μεγάλη λύπη των εμπνευστών τέτοιων άθλιων προπαγανδιστικών μοτίβων αλλά δεν θα περάσει.
Ο Λαός Δεν Ξεχνά ποιος τον έφερε σε αυτό το χάλι. Και δεν ήταν ο όποιος Κασιδιάρης.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
  :2funny:Καλά της έκανε! Και η Κανέλλη, το στόμα της το είχε πολλή ανοιχτό. Πολλή Μαγκιά, και πολλή εξυπνάδα. Του μπήκανε πολλή, και οι δυο. Καλλά, Εξηγήθηκε! :tickedoff:

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν,

Κατ' αρχήν, δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα!

Η γνώμη μου είναι ότι ο Κασιδιάρης έδρασε ανώρημα! Μου θυμίζει κάτι ελληνάρες που μόλις πεις κάτι που δεν τους βολεύει, σηκώνονται και φεύγουν. Αντί να δείξει την απαραίτητη ψυχραιμία και να της απαντήσει απλά, "κάνεις λάθος" (που κατ' εμέ σ' αυτή την περίπτωση η Δούρου δεν έκανε), εξοργήστηκε!
Αυτό είναι έλλειψη δημοκρατίας και φασισμός, όχι όταν ένα οποιοδήποτε κόμμα μπει στη Βουλή (εξάλλου, την τρομοκρατία την υποστηρίζει και το ΣΥΡΙΖΑ).

Μου θυμίζει τη δολοφονία του Γκιόλια (η οποία παραγράφηκε από σύσσωμή την ελληνική κοινωνία) επειδή δεν άρεσαν τα γραφόμενά του!

Αν και η Κανέλλη μου τη βιδώνει ώρες-ώρες, συμπάσχω.

Επίσης, δε θα συμφωνήσω με τις απόψεις ορισμένων για τον Παπαδάκη. Γενικά, όλες οι πρωινές εκπομπές πάνε για φούντο!

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γι αυτό βάλαμε εσάς να αμς εκπροσωπείτε ΕΠΑΞΙΑ.

από ότι θυμάμαι με δημοκρατικές διαδικασίες  εκλεχτήκαν.....η μήπως το ξέχασες....η μήπως σε πειράζει..... σέβεσαι η δε σέβεσαι την απόφαση του ελληνικού λάου....΄τεσπα...τι σου λέω ....είσαι γνήσιο παπαγαλάκι του mega ,μέσα σε site  για μπουρδελα...τι περιμένεις......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έρχεται το τέλος της, και νομίζει ότι θα πείσει με τα ίδια κομματικά στελέχη και τα ίδια κρατικοδίαιτα λαμόγια μεγαλοδημοσιογράφους που έφτασαν σε αυτό το χάλι την κοινωνία πως το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ύπαρξη και λειτουργία της  Χ.Α
Καλό ακούγεται βέβαια αλλα προς μεγάλη λύπη των εμπνευστών τέτοιων άθλιων προπαγανδιστικών μοτίβων αλλά δεν θα περάσει.
Ο Λαός Δεν Ξεχνά ποιος τον έφερε σε αυτό το χάλι. Και δεν ήταν ο όποιος Κασιδιάρης.
ο κασιδιάρης να αρχίσει να μοιράζει τα ληγμένα που παίρνει δωρεάν και θα τον ψηφίσουμε με τα χίλια.  :grin:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει θέμα ύβρεως όταν είναι αυταπόδεικτο γεγονός.
Και αν αρνηθεί ο ψυχάκιας για το ένα μέρος για να αποδειχθεί θα πρέπει να καθίσει στα 4 να τον εξετάσει η επιστήμη.
Άσπιλος και αμόλυντος στους βαρυποινίτες?
Θα φωταγωγηθεί η πτέρυγα σήμερα.

εσυ δεν ξερεις τι λεει το Σ. για τη νομιμοτητα των κομματων και ξερεις τι σημαινει νομικα το αυταποδεικτο γεγονος?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι....ναι...και ακολουθεί η ''επανάσταση'' από εσάς τους αντισυστημικούς μετά τις εφεδρείες!!!! :boobies:

61B43A3F07CF5D687E66FA6D60B22163.jpg

AVE!!!

μιας κ δηλώνεται ρωμαίοι κ όχι νεοναζί!!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φιλε λαγουδακι,
Ειναι τοσο κακο που θελω δυο τρεις φορες να εναποθεσω  το πολυτιμο και γονιμο σπερμα μου πανω στο αριστερο προσωπο της ρενας?
Σημ.
Το βρωμοποδαρο στο σανδαλι με εξιταρει, η γλυτσα αναμεσα στα δαχτυλα και το μαυρο νυχι δεν με χαλαει πολυ,
Το φιλαδελφεια στο αγωνιστικο της αιδιο με προκαλει.
Δεν αντεδρασε ασχημα ο οργανισμος της στο νερο του κασιδιαρη,
Αμαθητη στο νερο και το σαπουνι.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ενδιαφερουσα θεση,εγω παντως νομιζω οτι ο Ελι Κασιντ βγαινει"ο μαγκας που δερνει τα κομμουνια"στον μεσο μπαμπουινο,περιλαμβανομενων τυπου σεντρινο και τραμουντανα.
Εγω δεν εξεταζω τι τελικα θα γινει στις εκλογες και ουτε το ξερω, απλα το περιστατικο μου μοιαζει στημενο απο την αποψη του οτι ο ψυχακιας καταφερνει να διαφυγει ως αλλος ραμπο απο ενα απο τα μεγαλυτερα καναλια της χωρας εχωντας οντως διαπραξει αδικημα, και απο το γεγονος του οτι το περιστατικο θα ειχε εξελιχθει εντελως διαφορετικα αν η Κανελη δεν του ειχε πεταξει την εφημεριδα. Γενικα θα ελεγα οτι βολευει το ΚΚΕ η αντιπαραθεση με την Χ.Α υπο το μανδυα του ξεπουπουλιασματος της Χ.Α απο την ΝΔ.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Και ποιος θα τον κανονίσει ο μπουχέσας ή ο σακάτης?

Εμ είδες που δεν τα ξέρεις όλα και κάνεις τον πονηρό?
Ο Κουφοντίνας δεν ήταν ο ''εκτελεστής'' ? Αυτός θα τον...τελειώσει  :2funny: :2funny:

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έλα πες μας τώρα για το 8ώρο κ το ΙΚΑ του διδάκτορα Μεταξά κ άλλες ωραίες εθνικιστικές ιστοριούλες...

Εγω φιλε μου δεν ειπα τιποτα τετοιο, απλως ζητησα να μου πεις τις κατακτησεις της αριστερας. Εσυ αντιθετως στερουμενος αποδειξεων το γυρισες κατα την προσφιλη τακτικη των αριστερων σε φουλ προσωπικη επιθεση, περιμενω οπου ναναι να με πεις γελοιο και ακροδεξιο...

Οπως ειδες δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντησω στον συνομιλητη που πηγε να το γυρισει στους συνδικαλιστες που ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩς χωρου εχουν πιει το αιμα του μαλακα εργαζομενου (δηλαδη ΕΜΕΝΑ και υποθετω και εσενα)

Δεν προκειτε να σου απαντησω στον ιδιο τονο, απλως να σου επισημανω οτι η ελλειψη επιχειρηματων σε οδηγει αυτοματα στο να προσπαθεις να με μειωσεις...

ΥΓ δεν ειμαι δεξιος και δεν ειμαι αριστερος, ειμαι ορφανος πολιτικα γτ ολα αυτα που πιστευω δεν τα κυνηγαει κανενα κομα οποτε κραταω μονος μου την φλογερα και παιζω κοιτωντας τα προβατακια να τσακωνονται. δεν ειμαι καλυτερος απο σενα ουτε απο κανενα αλλο, δεν ειμαι ανωτερος δεν ειμαι πιο Ελληνας η λιγοτερο μαλακας.

Η ερωτηση εξακολουθει να χρηζει απαντησης...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ναι....ναι...και ακολουθεί η ''επανάσταση'' από εσάς τους αντισυστημικούς μετά τις εφεδρείες!!!!

Εφεδρεία είστε εσεις που φυλάγατε την Βουλή από τον κοσμάκη. Πάμε ξανα

3tondb5.jpg

Επειδή η επανάληψη είναι μητηρ μαθήσεως, αν το γνώριζες βέβαια αυτό δεν θα ήσουν αιώνιος φοιτητής.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η ΔΟΥΡΟΥ άραγε στον γκόμενό της,κάνει CIM????

πέστε καμιά γνώμη...

κωλαράκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom