Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Η ΔΟΥΡΟΥ άραγε στον γκόμενό της,κάνει CIM????

πέστε καμιά γνώμη...

κωλαράκι?
ειμαι σιγουρος οτι τα κανει ολα...μη σου πω οτι κρυφο-γουσταρει την βαρβατιλα του Κασιδιαρη... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• rena-dourou-001.jpg
    rena-dourou-001.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • rena-dourou3.jpg
    rena-dourou3.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 15

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγω δεν εξεταζω τι τελικα θα γινει στις εκλογες και ουτε το ξερω, απλα το περιστατικο μου μοιαζει στημενο απο την αποψη του οτι ο ψυχακιας καταφερνει να διαφυγει ως αλλος ραμπο απο ενα απο τα μεγαλυτερα καναλια της χωρας εχωντας οντως διαπραξει αδικημα, και απο το γεγονος του οτι το περιστατικο θα ειχε εξελιχθει εντελως διαφορετικα αν η Κανελη δεν του ειχε πεταξει την εφημεριδα. Γενικα θα ελεγα οτι βολευει το ΚΚΕ η αντιπαραθεση με την Χ.Α υπο το μανδυα του ξεπουπουλιασματος της Χ.Α απο την ΝΔ.

Όχι "την εφημερίδα" φίλε, τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ... άλλο ειδικό βάρος - προσβολή που δεν ανέχεται ο ευαίσθητος ψυχισμός ενός πατριώτη όπως ο Κασιδιάρης ...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εμ είδες που δεν τα ξέρεις όλα και κάνεις τον πονηρό?
Ο Κουφοντίνας δεν ήταν ο ''εκτελεστής'' ? Αυτός θα τον...τελειώσει  :2funny: :2funny:

Έτσι τον τέλειωσαν και τον Ανδρουτσόπουλο, του κλάσαν μια μάντρα ναααααααα αρχίδια
Κοιμήσου κ ονειρέψου χίππυ, για κανα χορταράκι μασητό ή καπνιστό καλός είσαι, μέχρι εκεί όμως.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω φιλε μου δεν ειπα τιποτα τετοιο, απλως ζητησα να μου πεις τις κατακτησεις της αριστερας. Εσυ αντιθετως στερουμενος αποδειξεων το γυρισες κατα την προσφιλη τακτικη των αριστερων σε φουλ προσωπικη επιθεση, περιμενω οπου ναναι να με πεις γελοιο και ακροδεξιο...

Οπως ειδες δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντησω στον συνομιλητη που πηγε να το γυρισει στους συνδικαλιστες που ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩς χωρου εχουν πιει το αιμα του μαλακα εργαζομενου (δηλαδη ΕΜΕΝΑ και υποθετω και εσενα)

Δεν προκειτε να σου απαντησω στον ιδιο τονο, απλως να σου επισημανω οτι η ελλειψη επιχειρηματων σε οδηγει αυτοματα στο να προσπαθεις να με μειωσεις...

ΥΓ δεν ειμαι δεξιος και δεν ειμαι αριστερος, ειμαι ορφανος πολιτικα γτ ολα αυτα που πιστευω δεν τα κυνηγαει κανενα κομα οποτε κραταω μονος μου την φλογερα και παιζω κοιτωντας τα προβατακια να τσακωνονται. δεν ειμαι καλυτερος απο σενα ουτε απο κανενα αλλο, δεν ειμαι ανωτερος δεν ειμαι πιο Ελληνας η λιγοτερο μαλακας.

Η ερωτηση εξακολουθει να χρηζει απαντησης...

λάθος υποθέσεις  ;)

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• dourou P8282579.jpg
    dourou P8282579.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • ntaniel-xefyges-1-315x236.jpg
    ntaniel-xefyges-1-315x236.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
:tits2:
Έτσι τον τέλειωσαν και τον Ανδρουτσόπουλο, του κλάσαν μια μάντρα ναααααααα αρχίδια
Κοιμήσου κ ονειρέψου χίππυ, για κανα χορταράκι μασητό ή καπνιστό καλός είσαι, μέχρι εκεί όμως.

Μπα που τέτοια?
Εσυ το βοσκάς για ποιο φυσική απόλαυση?
Κοίτα μόνο μην σου μείνει και άλλη κωλο..συνήθεια και αρχίζεις και τα μουγκρίσματα.

Επισκέπτης
Γενικα θα ελεγα οτι βολευει το ΚΚΕ η αντιπαραθεση με την Χ.Α υπο το μανδυα του ξεπουπουλιασματος της Χ.Α απο την ΝΔ.
Μπα...Ενα σωρο ακροδεκσοφασιστες μονοκουκι ΝΔ το εριχναν 80's και 90's.Εν οψει του"αναρχοκομμουνισμου"δεν το ειχαν σε πολυ να πανε στη αγκαλια του Αντωνακη,τεσπα θα δουμε.

ΥΓ Μεταφερω χαιρετισμους απο τον πλε σε περσονα και sbl,επισης ο τραμουντανας ειναι καθικι(αυτο το ξεραμε ομως).

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εφεδρεία είστε εσεις που φυλάγατε την Βουλή από τον κοσμάκη. Πάμε ξανα

3tondb5.jpg

Επειδή η επανάληψη είναι μητηρ μαθήσεως, αν το γνώριζες βέβαια αυτό δεν θα ήσουν αιώνιος φοιτητής.
Υπάρχει ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι η Χρυσαυγή είναι κάτι άλλο από νεοναζιστική συμμορία ναι ή όχι;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επισης ο τραμουντανας ειναι καθικι(αυτο το ξεραμε ομως).
Συγγνώμη αλλά δεν είναι καθίκι διαφωνώ...δεν ξέρω αν υπήρξε ή ήταν όσο ζούσε..πάντως τώρα είναι πτώμα που κάπου-κάπου παθαίνει νεκρανάσταση.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχει ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι η Χρυσαυγή είναι κάτι άλλο από νεοναζιστική συμμορία ναι ή όχι;;;

Ναι πήρε 440.000 ψηφους. Οι συμμορίες δεν κατεβαίνουν στις εκλογές.

Υπάρχει τώρα ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι το ΚΚΕ δεν είναι Αστικό Δεκανίκι?

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
μεταξυ σοβαρού και αστείου: αν πλάκωνε στις ψιλές τον Παυλόπουλο ( που είναι και πιο φλώρος από την Κανέλη ) μπορεί και να ανέβαζε τα ποσοστά την χρυσής αυγής

Επισκέπτης
αυτο που εγινε σημερα ηταν μονο η αρχη....

θελετε δε θελετε θα μπουμε στη βουλη... και θα κανουμε τις ΔΙΚΕΣ μας εξεταστικες.. :-* :-* :-* :-* :-*

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.. :sunglasses:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ετσι ασχοληθειτε με την χ.α

θα σας φτιαξει καλα ειτε ο τσιπρας ειτε ο αλλος ο κοιμισμενος

εκει θα ξεχασετε και φασισμο και ολα

θα σας γινει η κωλαρα μαγκανοπηγαδο

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μπα που τέτοια?
Εσυ το βοσκάς για ποιο φυσική απόλαυση?
Κοίτα μόνο μην σου μείνει και άλλη κωλο..συνήθεια και αρχίζεις και τα μουγκρίσματα.

Χιππυ φρόνιμα είπαμε θα σε θωρεί ο Γκάντι και θα ταράζεται.
Όχι λεκτική βία ειπαμε, εσύ είσαι υπερ της λογικής και του μετριοπαθούς διαλόγου με επιχειρήματα και θέσεις.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Προς χρυσαυγίτες (αν μού επιτρέπετε):
Μάγκες την οργάνωση την έχετε γράψει στα παπάρια σας. Στρωθείτε να δουλέψετε και αφήστε τα blog και τα forum (δηλαδή την ψυχοσυναισθηματική εκτόνωση).
Σας στήνουνε μέγιστες παγίδες και πάτε και πέφτετε σαν τα βόδια, γιατί βέβαια δεν έχετε την προαπαιτούμενη εμπειρία να τις αναγνωρίσετε.
Τον μικρό τον έχουνε πάρει γραμμή, τον καλούνε, του την στήνουνε κι αυτός πάει και τα κάνει μπάχαλο, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Mega, kontra, antenna, τώρα τον κυνηγάνε αυτόφωρα, δηλαδή είναι σε κατάσταση υστερίας.
Επειδή όμως έχετε από πίσω μια ακροδεξιά που περίμενε από το ΄78 να μπει στη βουλή, προσέξτε γιατί θα αρχίσουνε τα ενδοπαραταξιακά κραξίματα και μετά, τα ρήγματα. Δεν είναι όλοι εικοσάρηδες, τριαντάρηδες και λαγοπαναγιώταροι στην παράταξη. Υπάρχουνε και μεγαλύτεροι άνθρωποι με διαφορετικό προφίλ, που περίμεναν υπομονετικά κάτι δεκαετίες τώρα και έχουν ετοιμαστεί για πολιτική καριέρα και όχι για να τραβάνε γκόμενες όπως ο μικρός.
Βγαίνει ο χοντρός, το στρώνει το παιχνίδι. Βγαίνει ο Χρήστος Παππάς, ο μόνος σοβαρός άνθρωπος που σας εκπροσωπεί και είναι κύριος με τα όλα του (καλά αυτός έχει πάρει τους σταυρούς του κι έχει φύγει για μεταγραφή με τη μία, δεν το συζητάμε).    
Όλοι οι υπόλοιποι είστε σα να παίζετε στο σινεμά. Μαγκιά, κλανιά κι απόστημα. Κουλάρετε και καθίστε να κάνετε δουλειά και να στήσετε μια οργάνωση. Και όχι μεγάλα λόγια. Είτε το θέλετε είτε όχι, υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που έχουν αγωνιστεί στο πεζοδρόμιο πολλές δεκαετίες πριν από εσάς, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας. Δεν είστε οι πρώτοι, ούτε καν οι πρώτοι της παράταξής σας (δηλαδή της ευρύτερης ακροδεξιάς).
Εσείς ακόμα δε βγήκατε από το αβγό και νομίζετε ότι είστε οι σωτήρες που θα αλλάξετε τον κόσμο. Πριν αλλάξετε τον κόσμο, αλλάχτε μυαλά γιατί θα έχετε την ίδια τύχη που είχαν και οι προκάτοχοί σας πριν από τριάντα χρόνια.    

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι πήρε 440.000 ψηφους. Οι συμμορίες δεν κατεβαίνουν στις εκλογές.

Υπάρχει τώρα ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι το ΚΚΕ δεν είναι Αστικό Δεκανίκι?
Οι ψήφοι δεν λένε κάτι κ ο Χίτλερ ψηφίστηκε,αλλού δεν ξέρω αλλά στην ελλάδα επιτρέπεται κ οι ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ συμμορίες να κατεβαίνουν στις εκλογές.

Το ΚΚΕ μετράει 90 χρόνια μάχης κ αγώνων...εσείς φτυσμένοι κ στο στοτάδι μετά την ήττα στον β' ππ.

Περαστικά σας...χαρείτε το όσο μπορείτε...δεν θα κρατήσει για πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom