Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μεταξυ σοβαρού και αστείου: αν πλάκωνε στις ψιλές τον Παυλόπουλο ( που είναι και πιο φλώρος από την Κανέλη ) μπορεί και να ανέβαζε τα ποσοστά την χρυσής αυγής

η χ.α κερδισε 1-2 % σημερα

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι η Χρυσαυγή είναι κάτι άλλο από νεοναζιστική συμμορία ναι ή όχι;;;

ναι ,υπάρχει  βαλε μια φώτο από τα παιδιά του σύριζα και του ΚΚΕ που εκαψαν και βανδαλισαν  την Ελλάδα....και την ελληνική σημαία στα δεκεμβριανά......και θα καταλάβεις....εάν δεν τους γνωρίζεις ειδή ψευτοδημοκρατες....

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
αυτο που εγινε σημερα ηταν μονο η αρχη....

θελετε δε θελετε θα μπουμε στη βουλη... και θα κανουμε τις ΔΙΚΕΣ μας εξεταστικες.. :-* :-* :-* :-* :-*

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.. :sunglasses:

Φιρί φιρί το πας να σου κλειδώσουν και το κλουβί και την εξωτερική πόρτα του ζωολογικού κήπου.
Μην παρεκτρέπεσαι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.033
Πόντοι
3.656
Ναι πήρε 440.000 ψηφους. Οι συμμορίες δεν κατεβαίνουν στις εκλογές.

Υπάρχει τώρα ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι το ΚΚΕ δεν είναι Αστικό Δεκανίκι?
οι κκεδες μου ειναι συμπαθεις σαν προσοπα,οι βουλευτες οχι οι αλλοι,αλλα η πολιτικη τους ειναι οτι χρειζετε για να βγαινει δεξια κ πασοκοδεξια ,αλλα 100χρονια!! :jerking: :jerking: :jerking:

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που εγινε σημερα ηταν μονο η αρχη....

θελετε δε θελετε θα μπουμε στη βουλη... και θα κανουμε τις ΔΙΚΕΣ μας εξεταστικες.. :-* :-* :-* :-* :-*

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.. :sunglasses:
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΣΥ ΜΑΧΕΡΙ ΕΓΩ. ΜΑΧΕΡΙ ΕΣΥ ΟΠΛΟ ΖΗΤΩ Η ΖΟΥΓΚΛΑ

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.316
Πόντοι
486
Οι ψήφοι δεν λένε κάτι κ ο Χίτλερ ψηφίστηκε,αλλού δεν ξέρω αλλά στην ελλάδα επιτρέπεται κ οι ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ συμμορίες να κατεβαίνουν στις εκλογές.

Το ΚΚΕ μετράει 90 χρόνια μάχης κ αγώνων...εσείς φτυσμένοι κ στο στοτάδι μετά την ήττα στον β' ππ.

Περαστικά σας...χαρείτε το όσο μπορείτε...δεν θα κρατήσει για πολύ.

στην Ολλανδια προσφατα θεσπιστηκε κομμα ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ.Λοιπον ασε τον προλογο σου και τις μλκιες για τους αδαης....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι ,υπάρχει  βαλε μια φώτο από τα παιδιά του σύριζα και του ΚΚΕ που εκαψαν και βανδαλισαν  την Ελλάδα....και την ελληνική σημαία στα δεκεμβριανά......και θα καταλάβεις....εάν δεν τους γνωρίζεις ειδή ψευτοδημοκρατες....
Έλα ρε μεγάλε ανακάλυψες ποιοι κρυβόνται πίσω από τις κουκούλες....για πες...

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
[video]http://www.to-gamato.com/2012/06/blog-post_5701.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

http://www.to-gamato.com/2012/06/blog-post_5701.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]][video]http://www.to-gamato.com/2012/06/blog-post_5701.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

Είμαι ένας απο τους εκατοντάδες χιλιάδες "Αγανακτισμένους" που κατεβένουνε στο
σύνταγμα για να διαδηλώσουν για την χούντα που βιώνη η χώρα μας , είμαι άνεργος ορφανός απο πατέρα με μια άρρωστη μητέρα ένας απο τους πολλούς 25χρονους χωρίς μέλον στην πατρίδα μας !!!
Σήμερα είδαμε έναν τον Κασιδιάρη να βαράει την Κανέλη(2-3 σφαλιάρες της πλάκας) και ξαφνικά ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ μας έχουν ζαλησει απο το πρωι.
Ολοκληρο χειμώνα τρώμε χημικά στην μάπα απο την Αστυνομία μας βαράνε με τα Γκλόπ στο πρόσωπο  μας φέρονται σαν εγκληματίες , αυτή που τρώνε το ξύλο είμαστε εμείς όχι η Κανέλη !!!
Δεν είμαι ηπέρ της Χ.Α αλλα ούτε και του ΚΚΕ , φυσικά και το καταδικάζουμε αυτο το περιστατικο αλλα που είσασταν ρε λαμογια Δημοσιογράφοι οταν ανθρώποι πεθένανε απο χημικά στο κέντρο της Αθηνας όταν οι μπάτσοι μας ανοιγανε τα κεφάλια με τα γκλόπ τους σαν να ήμασταν ζώα , Τώρα βαρέσανε την Κανέλη και κάνετε όλοι σαν τρελοί για εμάς που λιποθυμούσαμε απο τα χημικά δεν δώσατε ούτε 5 λεπτά απο τον χρόνο σας ...
Δυστυχως για εσάς πλέον δεν είμαστε τα πρόβατα που νομίζετε , Ετοιμαστείτε γιατι θα σας πνιξει η οργή της νεολαίας, !!

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Χιππυ φρόνιμα είπαμε θα σε θωρεί ο Γκάντι και θα ταράζεται.
Όχι λεκτική βία ειπαμε, εσύ είσαι υπερ της λογικής και του μετριοπαθούς διαλόγου με επιχειρήματα και θέσεις.

Ναι νεογιάπη αλλά προσαρμόζομαι και εύκολα στις καταστάσεις.
Αντιπαράθεση δια λόγου με νοήμονες.
Μπινελίκια σε δίποδα.
Οπότε προς το παρόν... και μέχρι αποδείξεως τουναντίον, δεν πρέπει να ανησυχείς για κανένα λόγο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στην Ολλανδια προσφατα θεσπιστηκε κομμα ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ.Λοιπον ασε τον προλογο σου και τις μλκιες για τους αδαης....
Ανενημέρωτος,να ενημερωθείς καλύτερα....το κόμμα ουδέποτε υπήρξε.

Έμεινε απλά στα μυαλά κάποιων(καμιά 10ρια)....δεν τους κρεμάσανε ναι(στις δημοκρατίες δεν ποινικοποιείς προθέσεις ποτέ κ η θανατική ποινή δεν υπάρχει).

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το ΚΚΕ μετράει 90 χρόνια μάχης κ αγώνων...εσείς φτυσμένοι κ στο στοτάδι μετά την ήττα στον β' ππ.
Περαστικά σας...χαρείτε το όσο μπορείτε...δεν θα κρατήσει για πολύ.

Έτσι διευκρίνησε μας πάλι πως εσύ σαν καλό παιδί πας με τους καλούς, τους νικητές, τους ασπιλους και αμόλυντους υπερασπιστές του δίκιου του κόσμου.
Έχεις μια ανάγκη να αγαπηθείς έτσι δεν είναι? Έλα μεταξύ μας τώρα, πες!

Το εργοστάσιο έχει κλείσει εδώ και 20 χρόνια, μόνο η αντιπροσωπεία εδω πέρα πουλάει ακόμη σαπάκια στους ανίδεους. Περαστικά

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι διευκρίνησε μας πάλι πως εσύ σαν καλό παιδί πας με τους καλούς, τους νικητές, τους ασπιλους και αμόλυντους υπερασπιστές του δίκιου του κόσμου.
Έχεις μια ανάγκη να αγαπηθείς έτσι δεν είναι? Έλα μεταξύ μας τώρα, πες!

Το εργοστάσιο έχει κλείσει εδώ και 20 χρόνια, μόνο η αντιπροσωπεία εδω πέρα πουλάει ακόμη σαπάκια στους ανίδεους. Περαστικά
Εσύ για ποιον λόγο κινείσαι στο στοτάδι του νεοναζισμού;;;

20 χρόνια έχει που έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ. δυστυχώς για εσάς όμως δεν επικρατήσαν κ ούτε πρόκειται οι ιδέες σας..αντιθέτως με τα εργασιακά δικαιώματα για τα οποιά πάλευε κ παλεύει η αριστερά που πλέον είναι νόμοι.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Ζούμε μεγάλες στιγμές! :2funny:

Και κυρία Δούρου, όταν πέρσυ παρέα με τα χρυσαύγουλα φωνάζατε στο Σύνταγμα "να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" ήταν καλά, ε; Τώρα ξύπνησε η δημοκρατική σας ευαισθησία;
:jerking:

Φοβερη λογικη του Νεοελληνα : αφου φωναζαν το ιδιο συνθημα, ειναι το ιδιο και το αυτο.
Μαλιστα. Αρα : αφου εγω τρωω παστιτσιο,εσυ τρως παστιτσιο, εγω ειμαι εσυ.
Η' επειδη εγω παω στο γηπεδο μαζι σου, και φωναζουμε ενα συνθημα υπερ της ομαδας μας, εγω ειμαι εσυ.
Φοβερη, φασιζουσα λογικη του παραλογου....

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ναι νεογιάπη αλλά προσαρμόζομαι και εύκολα στις καταστάσεις.
Αντιπαράθεση δια λόγου με νοήμονες.
Μπινελίκια σε δίποδα.
Οπότε προς το παρόν... και μέχρι αποδείξεως τουναντίον, δεν πρέπει να ανησυχείς για κανένα λόγο.

Κανένας λόγος ανησυχίας, εγώ αφού εχω μεγαλύτερη προυπηρεσία σαν δίποδο, σε έχω για πλάκα υποθέτω.
Απορώ όμως ειλικρινά πως νοήμων άνθρωπος εσύ, έπεσες τόσο χαμηλά χίππυ.
Κρίμα πραγματικά και ταχειά ανάρρωση.

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ για ποιον λόγο κινείσαι στο στοτάδι του νεοναζισμού;;;

20 χρόνια έχει που έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ. δυστυχώς για εσάς όμως δεν επικρατήσαν κ ούτε πρόκειται οι ιδέες σας..αντιθέτως με τα εργασιακά δικαιώματα για τα οποιά πάλευε κ παλεύει η αριστερά που πλέον είναι νόμοι.

και ομως φιλε μου οι ιδεες τους εχουν επικρατησει, οι ναζι μονο στα χαρτια εχασαν τον πολεμο. κοιτα γυρω σου και θα καταλαβεις. ζεις σε μια χωρα που δερνουν γερους παιδια και γονεις, τους μπουκωνουν στα χημικα και αμα λαχει σε βαζουν και φυλακη για παντα γιατι ετσι γουσταρουν. η διαφορα ποια ειναι; οτι δεν σκοτωνουν εκατομμυρια; ξυπνησανε και απλως μας εχουν να δουλευουμε για αυτους αντι να μας πεθαινουν κατα χιλιαδες...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.978
Πόντοι
6.515
o γιγας παπαδακης ανεβαζει το τηλεοπτικο κασε του μια μερα που υπαρχουν 2 τραγικα γεγονοτα, το φονικο στην παιανια, και η απαγωγη 15χρονου ελληνα στη χαλκιδα. :'(

Οι ελληνες αποδεικνυουν καθημερινα οτι δεν ανηκουν στον δυτικο κοσμο.
Μην ξεχναμε, οι σημερινοι 35αρηδες - 40αρηδες ειναι κοινωνοι της παιδειας ΠΑΣΟΚ του ανδρεα παπανδρεου :headbang:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αντιθέτως με τα εργασιακά δικαιώματα για τα οποιά πάλευε κ παλεύει η αριστερά που πλέον είναι νόμοι.

3tondb5.jpg

Εδω θύμισε μου γιατί πάλευε κυριολεκτικά όμως η αριστερά?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom