Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Σιχαμα της κοινωνίας, βρωμερέ και άθλιε ΠΑΣΟΚΕ, υποστηρικτή του Πάγκαλου, του Χρυσοχοϊδη, του Λοβέρδου, του Παπουτση, της Διαμαντοπούλου και όλων των λοιπων λαμογιών που μισεί αφάνταστα ο ελληνικός λαος έχεις ανάγκη να νοιώθεις αποδεκτός για αυτό φροντίζεις σαν καλός κομπλεξικός να πηγαίνεις πάντα σε ότι είναι ΙΝ απλά και μόνο για να κρύψεις την ολική σου ανασφάλεια για αυτό που είσαι, δλδ ένα ΤΙΠΟΤΑ
ρε μουνόπανο εγώ δεν έχω ανάγκη κανένα πολιτικό και κανένα πασοκ, δουλεύω από τα 16, εσύ πας με ότι είναι ΙΝ που από 19.600 ψήφους έφτασς σε 3 χρόνια 450.000 από κάτι ζώα σαν εσένα για να είναι ΙΝ...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η αριστερά έχει κατακτήσεις στα εργασιακά κ κοινωνικά...έχει οδηγήσει την κοινωνία μπροστά,εσείς;;;

Έτσι!
Εξήγησε μας περαιτέρω γιατί νοιώθεις την ανάγκη να ανήκεις κάπου με κοινωνική αναγνώριση, μήπως επειδή δεν υπάρχει ο παραμικρός άλλος λόγος για να σου την δώσει κάποιος?
Λέω εγώ τώρα...

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Θα σε περιμένω χίππυ

Next week  
να έχει γίνει και η σύλληψη. Να δούμε θα επαληθευθεί η αρχική πρόβλεψη περι μονάδας ή θα χτυπήσει ταβάνι στο 2πλάσιο άντε και κάτι ψιλά παραπάνω?
Για να έχεις πάντως μια σφαιρική άποψη. Μέχρι το σημερινό πρωινό οι δικές μου ''εκτιμήσεις'' ήταν για κατώτατο όριο το 4,5

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αναγνώρισες τον εαυτό σου στο απόσπασμα παρότι δεν απευθυνόταν σε εσένα, διότι εσύ πούλησες το in κομμα σου με το οποίο μας έχεις ζαλίσει τόσα χρόνια για κάτι ακόμη ποιο in. Και φυσικά φοβάσαι μην γίνει in το αντιπαλο δεος και δεν είσαι σε θέση να κάνεις τέτοια μεγάλη κωλοτούμπα και να βρεθεις Χρυσαυγίτης από Κνίτης.
Η αριστερά είναι ένας εννιαίος χώρος με πολλούς εκφραστές.

Η Χρυσαυγή νεοναζιστική συμμορία...προσεχώς κ εκτός νόμου με αυτά που κάνει στα κανάλια κιόλας(είστε κ μεγάλοι μαλάκες εκτός των άλλων :jerking:).

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η δική μου αντίληψη περί δημοκρατίας αγαπητέ ΔΕΝ λειτουργεί με αποκλεισμούς ... εν αντιθέσει με την δική σου ...
Ναι ρε μεγάλε το καταλάβαμε...συμψήφισες άλλωστε την λεκτική βία της Κανέλη με τις μπουνιές του νεοναζί.

Όλα ίσα στις δημοκρατίες....

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε μουνόπανο εγώ δεν έχω ανάγκη κανένα πολιτικό και κανένα πασοκ, δουλεύω από τα 16, εσύ πας με ότι είναι ΙΝ που από 19.600 ψήφους έφτασς σε 3 χρόνια 450.000 από κάτι ζώα σαν εσένα για να είναι ΙΝ...

Αυτόκτονα υπερήφανε ΠΑΣΟΚΕ, κατα δικιά σου δήλωση, που τώρα τελευταία αλληθώρισες προς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.
Αφού είσαι τόσο υπερήφανος για τα κατορθώματα του κόμματος σου και της επιλογής σου γιατί πουλάς τα συντρόφια σου που μαζί τα φάγατε, κατά δήλωση δικού σου κομματικού στελέχους.
Λίγη τσίπα ρεεε!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι!
Εξήγησε μας περαιτέρω γιατί νοιώθεις την ανάγκη να ανήκεις κάπου με κοινωνική αναγνώριση, μήπως επειδή δεν υπάρχει ο παραμικρός άλλος λόγος για να σου την δώσει κάποιος?
Λέω εγώ τώρα...
Εσύ γιατί ταυτίζεσαι με τους νεοναζί;;;

για πες....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
576665_418448398178143_837745474_n.jpg
Αλλάχτε ώρα δε βολεύει. Εκτός κι αν πρόκειται για αντισυγκέντρωση στην πρεμιέρα της εθνικής στο EURO.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αυτόκτονα υπερήφανε ΠΑΣΟΚΕ, κατα δικιά σου δήλωση, που τώρα τελευταία αλληθώρισες προς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.
Αφού είσαι τόσο υπερήφανος για τα κατορθώματα του κόμματος σου και της επιλογής σου γιατί πουλάς τα συντρόφια σου που μαζί τα φάγατε, κατά δήλωση δικού σου κομματικού στελέχους.
Λίγη[size=10pt][size=10pt] τσίπα[/size][/size] ρεεε!!!

Κατά το Τσίπουρα και Τσίπρα?
Εμείς πάντως εδώ είμαστε κομπλέ!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ναι ρε μεγάλε το καταλάβαμε...συμψήφισες άλλωστε την λεκτική βία της Κανέλη με τις μπουνιές του νεοναζί.

Όπως έχω ξαναγράψει τα φαινόμενα τύπου Κασιδιάρη είναι η φυσική εξέλιξη του καθεστώτος ανομίας και αυτοδικίας που εισήγαγε και χρησιμοποίησε η αριστερά ώς πολιτική πρακτική επί σειρά ετών.

Η 17η Νοέμβρη ήταν ναζιστική οργάνωση? Θέλησεις να μιλήσουμε για λίστες θυμάτων ακροδεξιών και ακροαριστερών οργανώσεων από τον 1974 και μετά?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ναι ναι το γνωστο.."ειμαι κατα της βιας αλλα καλα της εκανε"  :think: :think: :think: :think:
ε διαλεξτε κατα? η καλα?

Ασε που αν αρχισουν να σηκωνουν χερι και οι οικοδομοι με τους σιδεραδες απο το περαμα να δεις πλακα που θα γινει και οι κοντοκουρεμενοι λεβεντες με τους μεγαλους σβερκους εδω να δειξουν την μαγκια τους...

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και σε ρωτάω...κάτι άλλο κάνει;;;

Γιατί μόνο αυτό βλέπουμε....η αριστερά έχει κατακτήσεις στα εργασιακά κ κοινωνικά...έχει οδηγήσει την κοινωνία μπροστά,εσείς;;;

με ολη την καλη διαθεση θα ηθελα να μου πεις τις κατακτησεις τις αριστερας στην Ελλαδα και κατεπεκταση στην Ευρωπη. Πιστευω οτι αν το ψαξεις και δεν σταθεις σε αυτα που σου λενε θα εκπλαγεις με το ποιος εχει κατακτησεις στα εργασιακα και ποιος οχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom