Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Mαλάκα μου κ το +3% να ισχύει...ο Σύριζα έχει παραπάνω...οπότε πούτσα κ ξύλο. :dancing:

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ
ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ
ΣΒΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Δ-Τ-Π ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Σ/Κ ΡΕΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ειναι τετοιες κοτες λυρατες οι φασιστοβλακες που ουτε στην τηλεοραση δεν βγαινουν για να μην δουμε την βλακεια τους. μια φορα πηγε ο σουπερντουπερ βλαξ να το παιξει και τον την εφερε η κανελη και η δουρου, δυο γυναικες!!! ου ξεφτιλες σας τραβηξαν στο παιχνιδι τους και την πατησατε δυο γυναικες χαχαχαχαχαχαχαχ πιιιιιιιιιιπαααααααααα
καλα μην το γαμησουμε εντελως,ο κανελος γυναικα;

Επισκέπτης
σιχαματακι αντε φτιαξε καμμια κρυψωνα για την κοτουλα σου πανε κανε και καμμια εγχειριση αλλαγης να γινεις κοριτσακι να σου φοραμε φουστακια και να μας μιλας για ναζισμο σαν στις βρεχουμε στον ποπουλι χαχαχαχααχχααχχχαχαχαχα πιπαααααααααααααααααραααααααααα

σκουξε μωρη απλυτη κι αλλο :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τώρα το είδα...Tomito, αν και δε μου φαίνεσαι χρυσαυγίτης, απαντώ σε δεύτερο ενικό:
Αν ειλικρινά πιστεύεις ότι παρασκηνιακά η χρυσή αυγή δεν υποθάλπει διεργασίες κατάλυσης της δημοκρατίας σε εύθετο χρόνο, έχει καλώς, είναι απόλυτο δικαίωμά σου.
Αν όμως οραματίζεσαι ή σχεδιάζεις (γενικολογώ) κατάλυση της δημοκρατίας και το αποκρύπτεις για λόγους στρατηγικής, τότε πρόκειται για επικείμενη εθνική προδοσία (δεν το λέω εγώ, το σύνταγμα το λέει).
Επίσης, ο συνεχής χλευασμός της δημοκρατίας με ενοχλεί προσωπικά, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει.

Και πάλι δεν θέλω να επεκταθώ, η εντύπωση όμως που έχω σχηματίσει δεν είναι τέτοια, για άλλους λόγους κ όχι καθαρά με κάποιους που σχετίζονται με την οργάνωση. Η όποια οργάνωση μπορεί να θέλει που λέει ο λόγος να επικοίσει κ τον Άρη αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σε θέση πραγματικά να το κάνει.
Κ ο Καραμανλής επανίδρυση λχ εξήγγειλε το πόσο έγινε το είδαμε όλοι.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχχααχχαχα

ρε μακάκα τελικά σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω χα για να σας αρχίσουν όλους στις φάπες.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
μερικούς μας κάνανε χ.α.ιτες χωρίς καν να το σκεφτούμε αυτό.

εσένα παίζει να σε κάνανε ήδη τρίτης γενιάς ψηφοφόρο της χ.α. μόνο και μόνο που το σκέφτηκες.
:coffee:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μωρη πετσα εννοειτε οτι θα αποφυγει το αυτοφωρο... με ολη αυτη τη πλυση εγκεφαλου απο τα κωλοκαναλα θα εβγαινε καμια τρελη αποφαση..
εδω εγινε καταχρηση εξουσιας απο τη ραικου με κατηγορια βαριας σωματικης βλαβης...

αποφαση τρελη δε θα εβγαινε με τιποτα. θα αθωονοταν με τη χαζη κατηγορια. αν το εβλεπε ψυχραιμα ισως και να τον συνεφερε πολιτικα τελικα να κατσει να περασει το αυτοφωρο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε τι μαλακιες παιζουν!!!!ειμαι στο προφιλ του gianopoulos!!!!!ημαρτον!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σου απαντω εγω...
1)διεργασιες καταλυσης της δημοκρατιας με 7%?? :think: :think:ειναι αστειο να κινδυνολογεις...
2)Εθνικη προδοσια ?την προλαβαν αλλοι....η Χ.Α. δεν εχει τα πρωτεια σε αυτο....
πες μου τωρα γιατι σε ενοχλει η Χ.Α. στο κοινοβουλιο?Αφου εισαι τοσο πολυ δημοκρατης θα επρεπε να ξερεις οτι το μεγαλειο της Δημοκρατειας ειναι να ανεχεται πραγματα,προσωπα κ καταστασεις...αν μου απαντησεις γιατι ειναι τραμπουκοι κ κατι τετοια χαζα,κοβεσαι....
δε με ενοχλεί που υπάρχει η χα στη βουλή.
με ενοχλεί που τα πρωτόζωα που την απαρτίζουν ψηφίζονται απο μισό εκατομμύριο αμοιβάδες που δε μπορούν να διακρόνουν την διαμαρτυρία απο την ιδεολογία.

γιατί σε διαβάσω καιρό γαμω τα γενέθλιά σου και εάν μπω στη διαδικασία να θεωρήσω ότι υπάρχουν μισό εκατομμύριο χρυσαυγίτες τότε στο δρόμο δε θα μαζεύαμε πτώματα απο αδέσποτα αλλα απο πακιστανους.

δεν εχω κανένα πρόβλημα με αυτό αρκεί ο λαός αυτός όντως να είναι αυτό.
γιατί οι γερμανοί αιματοκύλισαν μια ήπειρο και μετά έκαναν νόμο του κράτους την φυλάκιση για ναζιστικό χαιρετισμό.  :jerking:

κοινώς σε αυτό το μαλάκα λαό εναπόκειται η σωτηρία ΞΑΝΑ  :helpplea: μιας ολάκερης ηπείρου.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε τι μαλακιες παιζουν!!!!ειμαι στο προφιλ του gianopoulos!!!!!ημαρτον!!!!
απλα αποκαλυφτηκε οτι ολοι εδω μεσα ειναι φασιστακια  :2funny: :2funny: :2funny:

φαντασου τυπε να ποσταρει φωτο και ο λιλας σαν αλεξ γιαννοπουλος τι εχει να γινει.... :rockon:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
απλα αποκαλυφτηκε οτι ολοι εδω μεσα ειναι φασιστακια  :2funny: :2funny: :2funny:

φαντασου τυπε να ποσταρει φωτο και ο λιλας σαν αλεξ γιαννοπουλος τι εχει να γινει.... :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προσκυνηστε το ειδωλο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Βρωμο περιπτερά δικιά σου δουλειά είναι. :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom