Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
όχι.
εσύ παίρνεις κατω απο 10 γι αυτό ο πρόεδράς σου ετοιμάζεται να ιδρύσει στο Ζάππειο την ημέρα των εκλογών νέο κόμμα.

Και μαλλον ειναι πολλοι που το πιστευουνε αυτο τυπε  :grin: [URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-enimerosi/tin-triti-diereynitiki-diekdikei-i-dimar[/url]

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
σου απαντω εγω...
1)διεργασιες καταλυσης της δημοκρατιας με 7%?? :think: :think:ειναι αστειο να κινδυνολογεις...
2)Εθνικη προδοσια ?την προλαβαν αλλοι....η Χ.Α. δεν εχει τα πρωτεια σε αυτο....
πες μου τωρα γιατι σε ενοχλει η Χ.Α. στο κοινοβουλιο?Αφου εισαι τοσο πολυ δημοκρατης θα επρεπε να ξερεις οτι το μεγαλειο της Δημοκρατειας ειναι να ανεχεται πραγματα,προσωπα κ καταστασεις...αν μου απαντησεις γιατι ειναι τραμπουκοι κ κατι τετοια χαζα,κοβεσαι....

Σωστά τα απαριθμείς. Όντως, μόνο στο επίπεδο της πλήρους (πλέριας, που λέγανε παλιά) αποδοχής της δημοκρατίας και του συντάγματος, έχω ενδοιασμούς. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να έχω αντιρρήσεις σε εκλογικό αποτέλεσμα.
Ζητήματα τραμπουκισμών κρίνονται από την δικαιοσύνη και από τη συνείδηση του κόσμου, οπότε όπως είπες, δεν υπεισέρχομαι, παρά μόνο αν εγερθεί πολιτικό ζήτημα, για συγκεκριμένους λόγους.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Σωστά τα απαριθμείς. Όντως, μόνο στο επίπεδο της πλήρους (πλέριας, που λέγανε παλιά) αποδοχής της δημοκρατίας και του συντάγματος, έχω ενδοιασμούς. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να έχω αντιρρήσεις σε εκλογικό αποτέλεσμα.
Ζητήματα τραμπουκισμών κρίνονται από την δικαιοσύνη και από τη συνείδηση του κόσμου, οπότε όπως είπες, δεν υπεισέρχομαι, παρά μόνο αν εγερθεί πολιτικό ζήτημα, για συγκεκριμένους λόγους.
δεκτο. :rockon: :)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
με αυτο το στα ορια της διαλυσης ΠΑΣΟΚ παιζουνε ολα τα σεναρια τυπε

Καλά εγώ επιμένω, αν και πολύ θα το χαρώ να μην είναι το ΠΑΣΟΚ 3ο κόμμα, το σενάριο με τον Κουβέλη δεν παίζει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλά εγώ επιμένω, αν και πολύ θα το χαρώ να μην είναι το ΠΑΣΟΚ 3ο κόμμα, το σενάριο με τον Κουβέλη δεν παίζει.

Ενταξει τυπε ουτε και εγω το περιμενω να πανε τεταρτοι, αλλα προκαλουνε και οι ιδιοι την τυχη τους  :grin: [URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/ellada/o-pagkalos-anazita-istories-mazi-ta-fagame[/url]

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ενταξει τυπε ουτε και εγω το περιμενω να πανε τεταρτοι, αλλα προκαλουνε και οι ιδιοι την τυχη τους  :grin:

Προφανώς χάνουν απο 2-3 μεριές αλλά από την άλλη κανείς δεν πρόκειται ανεβει τόσο πολύ για να τους περάσει, κυρίως γιατί κ ο ίδιος χάνει(Ανελ-Δημαρ) . Τουλάχιστον ακόμη δεν θα το δούμε. Ίσως να μην το δούμε και ποτέ αν διαλυθεί.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αρχηγέ, δεν είμαστε όλοι δεκαοχτάρηδες εδώ μέσα. Την καραμέλα για τη δήθεν ηγεμονία της αριστεράς για 37 χρόνια, να την απευθύνεις στους κάτω των 25.

Σε επίπεδο προθέσεων, εξαγγελιών, υποσχέσεων, πολιτικού λόγου κ.λπ., το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '80, στηρίχθηκε σε αριστερή πλατφόρμα.

Την ίδια πλατφόρμα, αναλογικά (γιατί έχουν περάσει 20+ χρόνια), που υιοθετεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από το '74 και μετά, η Αριστερά ήταν παρούσα και δεσπόζουσα, σε όλες τις συνιστώσες του Κράτους και της Εξουσίας.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ποιοι παραστριωτικοί ?

Εννοώ στρατιωτικούς που δεν θα έπρεπε θεωρητικά να έχουν ενεργή και καταφανή κομματική δραστηριότητα. Ο όρος ίσως δεν είναι σωστός. Ωστόσο, η δράση τέτοιων στρατιωτικών (κυρίως από τις ειδικές δυνάμεις), ήταν απροκάλυπτη και δυναμική και μάλιστα, έχαιρε ανοχής, αλλά και επιβράβευσης και εντός των μονάδων. Προσωπικά, έκανα 23 μήνες θητεία, κάτι ξέρω. Επίσης, μπαίνουν στο τραπέζι και τα πάρε-δώσε με ΕΥΠ (όχι μόνο πριν το '81), που έχουν καταγγελθεί πολλάκις από παλιά μέλη, παρά το ότι μένουν στη σφαίρα της υποψίας.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
απορώ πως ξεφούσκωσε έτσι ξαφνικά το κκε.
αυτοί περίμεναν να γεννηθεί κάποιος για να πεθάνουν για να μην έχουνε απώλειες ψήφου.
:2funny: :2funny: :2funny: Δεν τα εμαθες? εχουμε υπογεννητικοτητα και δεν μπορουσαν να περιμενουν αλλο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Προφανώς χάνουν απο 2-3 μεριές αλλά από την άλλη κανείς δεν πρόκειται ανεβει τόσο πολύ για να τους περάσει, κυρίως γιατί κ ο ίδιος χάνει(Ανελ-Δημαρ) . Τουλάχιστον ακόμη δεν θα το δούμε. Ίσως να μην το δούμε και ποτέ αν διαλυθεί.

Οπως και να χει το πιθανοτερο ειναι οτι μετα τις εκλογες ΠΑΣΟΚ τελος...θα μεινει ο Μπενυ να παριστανει τον αρχηγο μονος του σε αδεια γραφεια  :grin:

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οπως και να χει το πιθανοτερο ειναι οτι μετα τις εκλογες ΠΑΣΟΚ τελος...θα μεινει ο Μπενυ να παριστανει τον αρχηγο μονος του σε αδεια γραφεια  :grin:

Αν δεν πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό, θα έχει μια ευκαιρία ο Βενιζέλος.

Μην ξεχνάς ότι πριν από 2μιση χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 4% και τώρα είναι στο 20+%.

Το σκηνικό μεταβάλλεται συνέχεια.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει και αποτύχει, το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να ανακάμψει, επάνω σε ερείπια βέβαια...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εννοώ στρατιωτικούς που δεν θα έπρεπε θεωρητικά να έχουν ενεργή και καταφανή κομματική δραστηριότητα. Ο όρος ίσως δεν είναι σωστός. Ωστόσο, η δράση τέτοιων στρατιωτικών (κυρίως από τις ειδικές δυνάμεις), ήταν απροκάλυπτη και δυναμική και μάλιστα, έχαιρε ανοχής, αλλά και επιβράβευσης και εντός των μονάδων. Προσωπικά, έκανα 23 μήνες θητεία, κάτι ξέρω. Επίσης, μπαίνουν στο τραπέζι και τα πάρε-δώσε με ΕΥΠ (όχι μόνο πριν το '81), που έχουν καταγγελθεί πολλάκις από παλιά μέλη, παρά το ότι μένουν στη σφαίρα της υποψίας.

Πάλι δεν μπορώ να επεκταθώ, αλλά προφανώς αν υπολογίζω σωστά το 23 μήνες θητείας, αναφέρεσαι κυρίως σε τπτ ομαδούλες ασύντακτες σχετιζόμενες με τον Στόχο. Όσον αφορά τις σχέσεις με την ΕΥΠ δεν θα ήταν η μόνη οργάνωση/ομάδα που στελέχη της έχουν στρατολογηθεί. Πέραν αυτού ο όρος παραστρατιωτικός ήταν οντως λίγο ατυχής, αλλά από την άλλη δεν ξερω κ εγώ πως πραγματικά μπορεί να περιγραφεί κάτι τέτοιο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αν δεν πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό, θα έχει μια ευκαιρία ο Βενιζέλος.

Μην ξεχνάς ότι πριν από 2μιση χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 4% και τώρα είναι στο 20+%.

Το σκηνικό μεταβάλλεται συνέχεια.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει και αποτύχει, το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να ανακάμψει, επάνω σε ερείπια βέβαια...

Λαθος...αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυχει οι απελπισμενες υπαρξεις που τον στηριξαν για κατι καλυτερο, θα στειλουν την Χρυση Αυγη στο 30% και μετα ολοι ξερουμε απο την ιστορικη εμπειρια τι θα γινει  :(

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Λαθος...αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυχει οι απελπισμενες υπαρξεις που τον στηριξαν για κατι καλυτερο, θα στειλουν την Χρυση Αυγη στο 30% και μετα ολοι ξερουμε απο την ιστορικη εμπειρια τι θα γινει  :(

Όυτε αυτό το σενάριο παίζει τόσο ευκολα.
Οι μάζες που στηρίζουν Σύριζα είναι καταφανώς αριστερές στην τεράστια τους πλειοψηφια και δεν υπάρχει περίπτωση να προβούν σε τέτοια κωλοτούμπα τόσο άμεσα. Το πιθανότερο είναι να πάνε σε Δημαρ ή ΝΔ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όυτε αυτό το σενάριο παίζει τόσο ευκολα.
Οι μάζες που στηρίζουν Σύριζα είναι καταφανώς αριστερές στην τεράστια τους πλειοψηφια και δεν υπάρχει περίπτωση να προβούν σε τέτοια κωλοτούμπα τόσο άμεσα. Το πιθανότερο είναι να πάνε σε Δημαρ ή ΝΔ.
Oι ''μάζες'' που στήριζας σύριζα είναι 4-5%,όλο αυτό το 20%+ είναι δυσαρεστημένοι,κυρίως ψηφοφόροι του πασόκ.

Οπότε όλα είναι ανοιχτά...στην ελλάδα το γαλανόπανο πουλάει κιόλας είναι γεγονός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom