Επισκέπτης
αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαπεριμενε σε λιγο θα βγει και το φαντασματακι κασπερ των αριστερουληδων!
αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαπεριμενε σε λιγο θα βγει και το φαντασματακι κασπερ των αριστερουληδων!
όχι.
εσύ παίρνεις κατω απο 10 γι αυτό ο πρόεδράς σου ετοιμάζεται να ιδρύσει στο Ζάππειο την ημέρα των εκλογών νέο κόμμα.
σου απαντω εγω...
1)διεργασιες καταλυσης της δημοκρατιας με 7%?? ειναι αστειο να κινδυνολογεις...
2)Εθνικη προδοσια ?την προλαβαν αλλοι....η Χ.Α. δεν εχει τα πρωτεια σε αυτο....
πες μου τωρα γιατι σε ενοχλει η Χ.Α. στο κοινοβουλιο?Αφου εισαι τοσο πολυ δημοκρατης θα επρεπε να ξερεις οτι το μεγαλειο της Δημοκρατειας ειναι να ανεχεται πραγματα,προσωπα κ καταστασεις...αν μου απαντησεις γιατι ειναι τραμπουκοι κ κατι τετοια χαζα,κοβεσαι....
Και μαλλον ειναι πολλοι που το πιστευουνε αυτο τυπε ;
Δεν παίζει αυτό το σενάριο με την καμμία.
δεκτο.Σωστά τα απαριθμείς. Όντως, μόνο στο επίπεδο της πλήρους (πλέριας, που λέγανε παλιά) αποδοχής της δημοκρατίας και του συντάγματος, έχω ενδοιασμούς. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να έχω αντιρρήσεις σε εκλογικό αποτέλεσμα.
Ζητήματα τραμπουκισμών κρίνονται από την δικαιοσύνη και από τη συνείδηση του κόσμου, οπότε όπως είπες, δεν υπεισέρχομαι, παρά μόνο αν εγερθεί πολιτικό ζήτημα, για συγκεκριμένους λόγους.
με αυτο το στα ορια της διαλυσης ΠΑΣΟΚ παιζουνε ολα τα σεναρια τυπε
Καλά εγώ επιμένω, αν και πολύ θα το χαρώ να μην είναι το ΠΑΣΟΚ 3ο κόμμα, το σενάριο με τον Κουβέλη δεν παίζει.
Ενταξει τυπε ουτε και εγω το περιμενω να πανε τεταρτοι, αλλα προκαλουνε και οι ιδιοι την τυχη τους
Αρχηγέ, δεν είμαστε όλοι δεκαοχτάρηδες εδώ μέσα. Την καραμέλα για τη δήθεν ηγεμονία της αριστεράς για 37 χρόνια, να την απευθύνεις στους κάτω των 25.
Ποιοι παραστριωτικοί ?
Δεν τα εμαθες? εχουμε υπογεννητικοτητα και δεν μπορουσαν να περιμενουν αλλο.απορώ πως ξεφούσκωσε έτσι ξαφνικά το κκε.
αυτοί περίμεναν να γεννηθεί κάποιος για να πεθάνουν για να μην έχουνε απώλειες ψήφου.
Προφανώς χάνουν απο 2-3 μεριές αλλά από την άλλη κανείς δεν πρόκειται ανεβει τόσο πολύ για να τους περάσει, κυρίως γιατί κ ο ίδιος χάνει(Ανελ-Δημαρ) . Τουλάχιστον ακόμη δεν θα το δούμε. Ίσως να μην το δούμε και ποτέ αν διαλυθεί.
Οπως και να χει το πιθανοτερο ειναι οτι μετα τις εκλογες ΠΑΣΟΚ τελος...θα μεινει ο Μπενυ να παριστανει τον αρχηγο μονος του σε αδεια γραφεια
Εννοώ στρατιωτικούς που δεν θα έπρεπε θεωρητικά να έχουν ενεργή και καταφανή κομματική δραστηριότητα. Ο όρος ίσως δεν είναι σωστός. Ωστόσο, η δράση τέτοιων στρατιωτικών (κυρίως από τις ειδικές δυνάμεις), ήταν απροκάλυπτη και δυναμική και μάλιστα, έχαιρε ανοχής, αλλά και επιβράβευσης και εντός των μονάδων. Προσωπικά, έκανα 23 μήνες θητεία, κάτι ξέρω. Επίσης, μπαίνουν στο τραπέζι και τα πάρε-δώσε με ΕΥΠ (όχι μόνο πριν το '81), που έχουν καταγγελθεί πολλάκις από παλιά μέλη, παρά το ότι μένουν στη σφαίρα της υποψίας.
Αν δεν πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό, θα έχει μια ευκαιρία ο Βενιζέλος.
Μην ξεχνάς ότι πριν από 2μιση χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 4% και τώρα είναι στο 20+%.
Το σκηνικό μεταβάλλεται συνέχεια.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει και αποτύχει, το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να ανακάμψει, επάνω σε ερείπια βέβαια...
Λαθος...αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυχει οι απελπισμενες υπαρξεις που τον στηριξαν για κατι καλυτερο, θα στειλουν την Χρυση Αυγη στο 30% και μετα ολοι ξερουμε απο την ιστορικη εμπειρια τι θα γινει
Oι ''μάζες'' που στήριζας σύριζα είναι 4-5%,όλο αυτό το 20%+ είναι δυσαρεστημένοι,κυρίως ψηφοφόροι του πασόκ.Όυτε αυτό το σενάριο παίζει τόσο ευκολα.
Οι μάζες που στηρίζουν Σύριζα είναι καταφανώς αριστερές στην τεράστια τους πλειοψηφια και δεν υπάρχει περίπτωση να προβούν σε τέτοια κωλοτούμπα τόσο άμεσα. Το πιθανότερο είναι να πάνε σε Δημαρ ή ΝΔ.