Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο Ιφικράτης είναι περίεργη μείγμα ιδεών άστο, για αυτό άλλωστε δεν τον αφήσαν να κατέβει βουλευτής.
ψάχναμε χιτες στην χ.α. αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να κοιτάμε και αριστερά που και που.
ωραίο φρούτο.

Μην του το χαλάς,αστόν να κάνει τον συμψηφισμό του,δεν μπορεί αλλιώς. :cheesy:

Ο ΣΥΡΙΖΑ τον ΑΠΕΣΥΡΕ μόλις βγήκαν αυτά.-(στη φόρα; )
εσύ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν έχει άλλο τέτοιο ο σύριζα;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι. Ιφικράτης είναι μόνο ένας. Πραγματικά.
μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε προεκλογικά προγράμματα και δηλώσεις, ελπίζω να μου επιτρέπεις να έχω τις επιφυλάξεις μου :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εσύ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν έχει άλλο τέτοιο ο σύριζα;
Θες να παίξουμε την κολοκυθιά;;;

Για Χρυσή Αυγή υπάρχουν αυτά:

69DB27F33B6A6A99EFBD6CB279073E68.jpg

Ο Κασσιδιάρης δικάστηκε...ο Περίανδρος καταδικάστηκε,ο Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί κ φυλακιστεί.

Για τον σύριζα τί υπάρχει που να σχετίζεται άμεσα κ όχι να το σχετίζουν έμεσα διάφοροι ''καλοπροαίρετοι'' σαν του λόγου σου;;;

Έναν παλαβό κετρυπώσατε....και αυτός απεσύρει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε προεκλογικά προγράμματα και δηλώσεις, ελπίζω να μου επιτρέπεις να έχω τις επιφυλάξεις μου :grin:
Ανάθεμα κ αν έχεις διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του σύριζα...και αν ξέρεις έστω μία δήλωση(την αυθεντική κ όχι όπως την τροποποιούν διάφοροι ''καλοπροαίρετοι'').

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Ο Κασσιδιάρης δικάστηκε...ο Περίανδρος καταδικάστηκε,ο Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί κ φυλακιστεί.

Για τον σύριζα τί υπάρχει που να σχετίζεται άμεσα κ όχι να το σχετίζουν έμεσα διάφοροι ''καλοπροαίρετοι'' σαν του λόγου σου;;;

Έναν παλό κετρυπώσατε....και αυτός απεσύρει.
τη χ.α. την ξέρουμε χρόνια τώρα για τις δράσεις της και τα στελέχη της και τι κουβαλάει κάθε ένας από αυτούς.
περισσότερο μου προκαλεί εντύπωση ένας στρατόκαυλος στο διεθνιστικό συριζα παρά ένας φασίστας στην φασιστική χ.α.
σου έφυγε και η ερι και δεν έχεις με ποιον να αχαχουχίσεις :

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Αν βρεις άλλον έναν εγω σου συστήνω να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά δίχως δευτερη σκέψη. Κ θα στο δικαιολογήσω κιόλας εντελώς.  :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τη χ.α. την ξέρουμε χρόνια τώρα για τις δράσεις της και τα στελέχη της και τι κουβαλάει κάθε ένας από αυτούς.
περισσότερο μου προκαλεί εντύπωση ένας στρατόκαυλος στο διεθνιστικό συριζα παρά ένας φασίστας στην φασιστική χ.α.
σου έφυγε και η ερι και δεν έχεις με ποιον να αχαχουχίσεις :
Το συμφηφισμό όμως τον κάνεις με την κάθε ευκαιρία στα πούστικα,όταν δε σου τρίβουν στην μούρη πως δεν ισχύει δεν το παραδεχέσαι αλλά την κάνεις.

Απέδειξε τον ΜΙΑ γαμημένη φορά!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ανάθεμα κ αν έχεις διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του σύριζα...και αν ξέρεις έστω μία δήλωση(την αυθεντική κ όχι όπως την τροποποιούν διάφοροι ''καλοπροαίρετοι'').
εδώ δεν ήξερες εσύ πότε τον διαγράψανε τον συγκεκριμένο, θα ξέρεις εσύ τι έχω διαβάσει εγώ;

συνέχισε το έργο του κράχτη και άσε τι ξέρει ο καθένας.
άλλωστε κράχτης στα βλάχικα είσαι καιρό τώρα, άφησες τα σάιτ και έπιασες τα κόμματα.

Cmagisian

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως πρεπει να γινει μια επισκεψη στην μανα του κρυμμενου θρασοπουστρακου για τα χαστουκια της??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το συμφηφισμό όμως τον κάνεις με την κάθε ευκαιρία στα πούστικα,όταν δε σου τρίβουν στην μούρη πως δεν ισχύει δεν το παραδεχέσαι αλλά την κάνεις.

Απέδειξε τον ΜΙΑ γαμημένη φορά!!!
τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και δε λέω για το συγκεκριμένο, λέω για τα τόσα ραντεβού που δίνουν οι χ.α.ιτες με τους αριστερούς για ξύλο και τις χαλάστρες που κάνει ο ένας στον άλλον στις συγκεντρώσεις.

άντε μαλάκα, βουτυρο αριστερέ θα μου πεις εμένα που τα έχω φάει όλα στη μάπα.
κάθε παρασκευή είμαι στον ευαγγελισμό εδώ στο ηράκλειο και έχω δει τα μύρια όσα και από τους μεν και από τους δε.
θα βγει ο κάθε μαλάκας να μου πει εμένα ότι είμαι αριστερός ή δεξιός με την κάθε μαλακοευκαιρία που του δίνεται.
κάναμε συναυλίες στο τει και μαζεύοταν η μισή κατάληψη και πίναμε όλοι μαζί μπάφους και δεν έβλεπα την κάθε μαλακία που γίνοταν. μάθαινα που θα πέσει και ποιον θα δείρουνε πριν καν προλάβει κάποιος να το γράψει στο indy.

μαλάκες, ανθρωπιστές του κώλου. ήθελε ένας άνεργος να πάει να μείνει 2 μήνες στην κατάληψη μέχρι να ξαναβρει δουλειά και στη συνέλευση αποφασίσανε ότι πρέπει να είναι δικός τους για να τον βάλουν μέσα. αλλά μόνο τις βιτρίνες και τα ονόματα ξέρετε να συγκρίνετε τίποτε άλλο.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216

Έναν παλαβό κετρυπώσατε....και αυτός απεσύρει.
Είναι δυνατό να μιλάς έτσι για το μόνο πατριωτικό κόμμα; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει τραμπούκους και καθυστερημένους! Από ποιον να αρχίσω; Ο απίθανος, ξεφτίλας, ξεδιάντροπος, τυπάκος Μανόλης Γλέζος που εκτός του ότι δεν ξέρει να συντάξει μια πρόταση , παραμυθιάζει τον κόσμο ότι δήθεν κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη στη κατοχή! Μόνοι κάτι σαν εσένα τον πιστεύουν και οι φυγόστρατοι σαν τον Τσίπρα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουμε πως το βράδυ ο στρατός (και ειδικά ο πειθαρχημένος γερμανικός) κάνει υποστολή σημαίας και δεν υπάρχει τίποτα να κατεβάσεις. Ο Στρατούλης ως συνδικαλιστής του ΟΤΕ δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του. Ο Βούτσης ανέθρεψε το γιο του με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δουλεύει αλλά να κλέβει για να ζει. Ο Δραγασάκης έκανε την κόρη του έμπορο ναρκωτικών, ο αποτυχημένος συγγραφέας φθηνών πορνό άρλεκιν Τατσόπουλος είναι ο ορισμός του τραμπούκου και όλοι το διαπιστώνουμε όταν ανοίξει το στόμα του με τις μαλακίες που ξεστομίζει. Η ντροπή της δημοσιογραφίας Νάσος Αθανασίου, γνωστός για τις στημένες εκπομπές του. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκαιγε τρεις μέρες την Αθήνα λόγω Γρηγορόπουλου και λεηλατούσε μαγαζιά. Και συ θα πεις για τη Χρυσή Αυγή; Χίλια μπράβο στον Κασιδιάρη. Είμαστε όλοι στο πλευρό του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και δε λέω για το συγκεκριμένο, λέω για τα τόσα ραντεβού που δίνουν οι χ.α.ιτες με τους αριστερούς για ξύλο και τις χαλάστρες που κάνει ο ένας στον άλλον στις συγκεντρώσεις.

άντε μαλάκα, βουτυρο αριστερέ θα μου πεις εμένα που τα έχω φάει όλα στη μάπα.
κάθε παρασκευή είμαι στον ευαγγελισμό εδώ στο ηράκλειο και έχω δει τα μύρια όσα και από τους μεν και από τους δε.
θα βγει ο κάθε μαλάκας να μου πει εμένα ότι είμαι αριστερός ή δεξιός με την κάθε μαλακοευκαιρία που του δίνεται.
κάναμε συναυλίες στο τει και μαζεύοταν η μισή κατάληψη και πίναμε όλοι μαζί μπάφους και δεν έβλεπα την κάθε μαλακία που γίνοταν. μάθαινα που θα πέσει και ποιον θα δείρουνε πριν καν προλάβει κάποιος να το γράψει στο indy.

μαλάκες, ανθρωπιστές του κώλου. ήθελε ένας άνεργος να πάει να μείνει 2 μήνες στην κατάληψη μέχρι να ξαναβρει δουλειά και στη συνέλευση αποφασίσανε ότι πρέπει να είναι δικός τους για να τον βάλουν μέσα. αλλά μόνο τις βιτρίνες και τα ονόματα ξέρετε να συγκρίνετε τίποτε άλλο.
Ααα εντάξει αφού εσύ υπολογίζεις περισσότερο τις νεολαίες(τα 20 χρόνα-25χρόνα το πολύ) από τα ΕΠΙΣΗΜΑ κόμματα...καλώς...

Να ψηφίσεις κ την νεολαία του Σύριζα,της Χρυσής αυγής ή άλλου κόμματος.

Ό,τι να'ναι όμως.. :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είναι δυνατό να μιλάς έτσι για το μόνο πατριωτικό κόμμα; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει τραμπούκους και καθυστερημένους! Από ποιον να αρχίσω; Ο απίθανος, ξεφτίλας, ξεδιάντροπος, τυπάκος Μανόλης Γλέζος που εκτός του ότι δεν ξέρει να συντάξει μια πρόταση , παραμυθιάζει τον κόσμο ότι δήθεν κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη στη κατοχή! Μόνοι κάτι σαν εσένα τον πιστεύουν και οι φυγόστρατοι σαν τον Τσίπρα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουμε πως το βράδυ ο στρατός (και ειδικά ο πειθαρχημένος γερμανικός) κάνει υποστολή σημαίας και δεν υπάρχει τίποτα να κατεβάσεις. Ο Στρατούλης ως συνδικαλιστής του ΟΤΕ δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του. Ο Βούτσης ανέθρεψε το γιο του με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δουλεύει αλλά να κλέβει για να ζει. Ο Δραγασάκης έκανε την κόρη του έμπορο ναρκωτικών, ο αποτυχημένος συγγραφέας φθηνών πορνό άρλεκιν Τατσόπουλος είναι ο ορισμός του τραμπούκου και όλοι το διαπιστώνουμε όταν ανοίξει το στόμα του με τις μαλακίες που ξεστομίζει. Η ντροπή της δημοσιογραφίας Νάσος Αθανασίου, γνωστός για τις στημένες εκπομπές του. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκαιγε τρεις μέρες την Αθήνα λόγω Γρηγορόπουλου και λεηλατούσε μαγαζιά. Και συ θα πεις για τη Χρυσή Αυγή; Χίλια μπράβο στον Κασιδιάρη. Είμαστε όλοι στο πλευρό του.
Καλά κλάψε κ συ...σας έχει φάει το σκοτάδι τόσα χρόνια κ τώρα ξεσαλώσατε...

Χαρείτε το όσο μπορείτε...δεν θα κρατήσει για πάντα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μπανιο στον παπαζολη  :rockon: :rockon: :rockon:

Cmagisian

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το πατριωτικο κομμα που εχει γεμισει τρελλες που χαστουκιζουν γυναικες και τρεχουν να κρυφτουν κλανοντας...Αυτοι αν ενωσουν τις κωλοτρυπιδες τους εχεις ετοιμη την σηραγγα στα Τεμπη...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ααα εντάξει αφού εσύ υπολογίζεις περισσότερο τις νεολαίες(τα 20 χρόνα-25χρόνα το πολύ) από τα ΕΠΙΣΗΜΑ κόμματα...καλώς...

Να ψηφίσεις κ την νεολαία του Σύριζα,της Χρυσής αυγής ή άλλου κόμματος.

Ό,τι να'ναι όμως.. :jerking:
η κύρια δράση αυτών των κομμάτων προέρχετε από αυτούς.
αφισοκολλήσεις, πορείες, εκδηλώσεις, ξύλο, κ.ο.κ. προέρχεται μόνο από αυτούς, τη νεολαία.
είσαι σοβαρός όταν μου λές με τέτοιο ύφος ότι τους υπολογίζω;
αυτοί είναι ο κινητήρας των κομμάτων και τα μελλοντικά βλαστάρια.
είναι εκ συνειδήσεως βλάκας όποιος θεωρεί ότι δεν είναι υπολογίσιμοι αυτοί, απόδειξη ο ιδρώτας που χύνουν κάθε χρόνο πασόκοι και νεοδημοκράτες για να μεγαλώσουν τα φυντάνια στα πανεπιστήμια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι