ο είδαμε όλοι στην τηλεόραση ή αργότερα, στα σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ: ο γνωστός δημοσιογράφος-εκδότης της ακροαριστερής εφημερίδας «Το Ποντίκι» (το οποίο παλαιότερα «φιλοξενούσε» συχνά προκηρύξεις των δολοφονικών συμμοριών της αριστεράς και της… προόδου…), Δημήτρης Δελατόλας μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ η εκπομπή του Παπαδάκη είναι στο αέρα, αμέσως μετά το γνωστό επεισόδιο. Ακούγονται τα εξής: «Ελένη καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη, από την εκπομπή, έχουμε περιστατικό».
Τη στιγμή αυτή αντιλαμβάνεται ότι είναι στον αέρα κι ότι ακούγεται, φεύγει από το στούντιο και επιστρέφει λίγο αργότερα, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους της διακομματικής-συστημικής παρέας ότι ενημέρωσε την εισαγγελέα για τα γεγονότα. Κατά «διαβολική σύμπτωση», αμέσως μετά, η εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου εκδίδει ένταλμα συλλήψεως κατά του βουλευτού Η. Κασιδιάρη, με απίστευτες κατηγορίες!
Τα ερωτήματα προέκυψαν από μόνα τους:
1ον) Διαθέτει το προσωπικό τηλέφωνο της κ. εισαγγελέως ο Δελατόλας; Από πού κι ως που; Γιατί να μην το διαθέτει κι ο κάθε Έλληνας πολίτης, για να το χρησιμοποιεί σε… ώρα ανάγκης;
2ον) Της μιλάει στον ενικό και μάλιστα σε πανελλαδική ακρόαση; Φιλαράκια είναι;
3ον) Πως την έπεισε να ασκήσει –ΑΜΕΣΩΣ!- ποινική δίωξη κατά εκλεγμένου από τον λαό βουλευτού, για συμβάν λεπτομέρειες του οποίου δεν γνωρίζει; Τόση εμπιστοσύνη έχει στον Δελατόλα και στον κάθε Δελατόλα; Και ποιος είναι ο Δελατόλας; Βέβαια, αργότερα ο Δελατόλας ισχυρίστηκε πως πήρε στο τηλέφωνο την… γραμματέα του, την οποία κατά «διαβολική σύμπτωση» την λένε κι αυτήν… Ελένη, για να της δώσει το σταθερό τηλέφωνο της εισαγγελέως κ.τ.λ., κ.τ.λ.
Εμείς βεβαίως πιστεύουμε την εκδοχή του Δελατόλα! Καθότι, στην Μπανανία «Η ωραία Ελλάς», δύο κατηγορίες πολιτών δε λένε ποτέ ψέματα: οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι…
Οι εντυπώσεις, όμως, έμειναν! Και η δικαιοσύνη εξετέθη! Τι θα γινόταν σε μια οποιαδήποτε ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα, αν δημιουργείτο παρόμοια σκιά; Άμεσα, ο εισαγγελεύς του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας θα διέταζε κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Πως; Είναι πολύ απλό: θα καλούσε τον δημοσιογράφο-εκδότη να παρουσιάσει ενώπιόν του την γραμματέα του, μαζί με τα απαραίτητα αποδεικτικά ότι είναι πράγματι γραμματέας του και με την… ταυτότητά της. Ακολούθως, θα έβλεπε το βίντεο, που καταγράφει με ακρίβεια δευτερολέπτου την ώρα που έγινε το τηλεφώνημα στην άγνωστη Ελένη και θα καλούσε τον δημοσιογράφο-εκδότη να του επιδείξει τον αριθμό τηλεφώνου που κάλεσε. Θα εξακρίβωνε, λοιπόν, ποιας Ελένης ήταν το τηλέφωνο και θα έπραττε αναλόγως. Ε, στην Μπανανία «Η ωραία Ελλάς», τίποτα απ’ τα παραπάνω δεν συνέβη. Και πως θα μπορούσε να συμβεί άλλωστε; Είναι ποτέ δυνατόν να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία ενός δημοσιογράφου (ή ενός πολιτικού);
(ΥΓ): Μα, έτσι έμειναν σκιές στην λειτουργία της δικαιοσύνης, θα πουν κάποιοι. Γιατί, πρώτη φορά είναι;
υγ, οι εκλογες πλησιαζουν. και τοτε θα τα πουμε μεσα κι εξω απο τη βουλη... ;)